Articolul precedentRege la 12 ani
  Articolul următorA megváltás csodája

  Deschide!

  Iată Eu stau la ușă, și bat. Dacă aude cineva glasul meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine. (Apocalipsa 3:20)

  Imaginea cu Isus care stă în fața unei case și bate la ușă este foarte frumoasă. Ce este foarte interesant este că de cealaltă parte a ușii nu este nimeni. Poate te întrebi de ce? În preocupările noastre zilnice cu școala, teme, joaca, lecții de pian, meditații, Facebook, Instagram, televizor sau alte lucruri pe care le mai faceți, este foarte greu să mai găsești timp și pentru Dumnezeu. De aceea sunt zile în care nu auzim cum Isus bate la ușa noastră.

  Sunt zile în care uităm să ne rugăm, să studiem lecțiunea sau să citim din Biblie. Dar ce este interesant, este că în ciuda faptului că noi uităm de Isus, El niciodată nu uită de noi. El continuă să bată. Și va continua să bată până când îi vei deschide. Se spune că trecea un om necăjit pe stradă, cu capul plecat și arăta ca și cum nu mâncase de câteva zile. În timp ce mergea pe stradă, omul nostru auzi o muzică frumoasă care îi plăcu, și se uita să vadă de unde vine acea muzică frumoasă.

  Își ridică privirea și văzu o biserică frumoasă. Se hotărî să meargă acolo, deschise ușa și intră. El mirosea urât. Imediat, cineva a venit lângă el și i-a spus că aici nu e loc de cerșit, este o biserică, un loc sfânt și l-a invitat să iasă afară. Văzând că nu are ce să facă, a ieșit afară. Era așa de frumos înăuntru și era și cald! Își lua din nou inima în dinți și intră iar in biserică. De data aceasta, cineva l-a luat de braț și l-a împins afară. Începuse să plouă și hainele i s-au udat, așa că se hotărî să intre din nou în biserică. De data aceasta, cineva l-a luat și l-a aruncat direct afară. Căzut pe jos, rănit și încercând să se ridice, simți o mână caldă care încerca să-l ajute. Plângând, șopti: „M-au dat afară! Și de aici m-au dat afară!”

  – Nu te necăji, i-a spus străinul, haide să mai încercăm odată. Eu stau aici de ani de zile și bat la aceasta poartă și încă nimeni nu mi-a deschis. Domnul bate la ușa ta, tu să-i deschizi, Azi primește-L, nu-L refuza, Îți vrea salvarea ta. Mâine se poate, va fi târziu, las’ lumea azi și vin.

  Ciprian Tautan, Conducător de Zona – Conferința Banat

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fii bun!

  "Ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui. " Proverbe 19:22Un băiețel de 6...

  Rugaciunea

  ”Rugați-vă neîncetat” 1 Tesaloniceni 5. 17Rugăciunea este ca escaladatul munților. Munții... masivi, impunători, frumoși. În vechime,...

  Supărat pe instructor

  ”Domnul a răspuns: „Bine faci tu de te mânii?” Iona 4:4Fusese o seară ploioasă în...

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...

  Publicate astăzi

  Picaj

  Abuzezi de darul lui Dumnezeu de fiecare dată când lași pe oricine altcineva sau orice altceva în afară de Dumnezeu să te controleze.

  Un ucenic al lui Isus

  Matei a luat hotărârea pentru el, dar ce vom face noi când Isus ne atinge inima cu dragostea și mila Sa și spune: „Urmează-Mă”?

  Sfânt al lui Israel

  Conducătorii evrei nu L-au iubit pe Dumnezeu, de aceea s-au despărțit de El și I-au respins toate propunerile de soluționare corectă. Domnul Hristos, Preaiubitul lui Dumnezeu, a venit să revendice drepturile Proprietarului viei, dar gospodarii L-au tratat cu un dispreț evident. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am încercat să înăbuș vocea lui Isus pentru că mustra un anumit păcat preferat din viața mea? Există vreo diferență între mine și mulțimea care striga: „Răstignește-L”?

  A lélek kardja

  „Az idvesség sisakját is fölvegyétek, és a Léleknek kardját, amely az Isten beszéde." Ef 6:17Isten...

  Rugaciunea

  ”Rugați-vă neîncetat” 1 Tesaloniceni 5. 17Rugăciunea este ca escaladatul munților. Munții... masivi, impunători, frumoși. În vechime,...