Articolul precedentTananyagunk a világegyetem
  Articolul următorÎmpreună

  În această dimineață ești invitat la cină!

  Iată Eu stau la ușă, și bat. Dacă aude cineva glasul meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine. (Apocalipsa 3:20)

  Cină la mic dejun? Având în vedere programul de somn al multor tineri, se poate spune fără reținere că uneori servești cina la micul dejun și dejunul la cină! Aceasta se întâmplă deoarece am schimbat radical ordinea lucrurilor. Dormim ziua și stăm treji noaptea, ne distrăm când ar trebui să muncim, ne jucăm când ar trebui să învățăm…și pe același model, a ajuns Regele Universului să așptepte afară, în timp ce noi stăm relaxați în casă!

  E o imagine teribilă, de neacceptat! Și asta, cu atât mai mult cu cât știm ce vrea El să ne ofere!

  Jermaine și Michelle se întâlnesc de trei ori pe lună la ceea ce ei numesc „masa recunoștinței”. Fiind colegi de muncă, obișnuiau să mănânce prânzul împreună. Până într-o zi când Michelle, plângând, i-a spus că face dializă și are nevoie urgentă de un rinichi. De la o vreme starea ei se înrăutățise și dacă nu primea un rinichi ar fi murit. Cea mai optimistă perspectivă era să primească un rinichi într-un an, ceea ce ea nu mai avea! Pentru că nu a suportat gândul că prietena și colega lui urma să moară, Jermaine i-a oferit unul din rinichii lui.

  Cel care stă la usă a oferit mai mult! Poate că nici nu L-ai auzit până acum din cauza zgomotului din casă. Acolo sunt invitații tăi – staruri, vedete, prieteni, „lumea bună”… Toți aceștia nu îți oferă nimic. Doar te jefuiesc de ce ai mai valoros. Poți auzi glasul lui Isus doar dacă e liniște în viața ta. Dacă ești preocupat de calitatea vieții tale, acordă-ți un popas de liniște și o să-L auzi.

  Va rămâne Isus un străin la ușa ta, sau prietenul tău cel mai bun? O cină a recunoștinței cu Isus, care a dat totul pentru tine…îți vine să crezi?

  O să Îl iubești!

  Dorgo Adrian
  Director de tineret, Conferința Transilvania de Nord

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fii bun!

  "Ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui. " Proverbe 19:22Un băiețel de 6...

  Rugaciunea

  ”Rugați-vă neîncetat” 1 Tesaloniceni 5. 17Rugăciunea este ca escaladatul munților. Munții... masivi, impunători, frumoși. În vechime,...

  Supărat pe instructor

  ”Domnul a răspuns: „Bine faci tu de te mânii?” Iona 4:4Fusese o seară ploioasă în...

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...

  Publicate astăzi

  Picaj

  Abuzezi de darul lui Dumnezeu de fiecare dată când lași pe oricine altcineva sau orice altceva în afară de Dumnezeu să te controleze.

  Un ucenic al lui Isus

  Matei a luat hotărârea pentru el, dar ce vom face noi când Isus ne atinge inima cu dragostea și mila Sa și spune: „Urmează-Mă”?

  Sfânt al lui Israel

  Conducătorii evrei nu L-au iubit pe Dumnezeu, de aceea s-au despărțit de El și I-au respins toate propunerile de soluționare corectă. Domnul Hristos, Preaiubitul lui Dumnezeu, a venit să revendice drepturile Proprietarului viei, dar gospodarii L-au tratat cu un dispreț evident. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am încercat să înăbuș vocea lui Isus pentru că mustra un anumit păcat preferat din viața mea? Există vreo diferență între mine și mulțimea care striga: „Răstignește-L”?

  A lélek kardja

  „Az idvesség sisakját is fölvegyétek, és a Léleknek kardját, amely az Isten beszéde." Ef 6:17Isten...

  Rugaciunea

  ”Rugați-vă neîncetat” 1 Tesaloniceni 5. 17Rugăciunea este ca escaladatul munților. Munții... masivi, impunători, frumoși. În vechime,...