Cutiuța muzicală

  Și am auzit un glas tare, care ieșea din scaunul de domnie, și zicea: „Iată cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, și ei vor fi poporul Lui, și Dumnezeu însuși va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor. (Apocalipsa 21:3)

  Știai că azi este „Ziua notițelor de mulțumire”? Acest titlu de aniversare îmi aduce aminte de cutiuța muzicală cu nume de persoane. În acea cutie țineam bilețele pe care scrisesem nume de persoane, pentru care alesesem să ne rugăm periodic în familie. Când aveam momentele de rugăciune, luam cutia muzicală, învârteam cheița și ascultam muzica. În timpul acesta alegeam un bilețel din cutie și ne rugam pentru acea persoană. Pentru că ne rugam pentru acea persoană de pe bilețel , nu puteam să ne gândim să îi facem rău sau să ne gândim la lucrurile rele ale acelei persoane. Drept pentru care ne gândeam la lucrurile bune și frumoase pe care le știam despre acea persoană; apoi le prezentam și îi mulțumeam Domnului pentru atât de multe lucruri bune ale acelei persoane. După rugăciune, aveam numai sentimente și gânduri frumoase pentru acea persoană. Așa că ne gândeam mereu să îi facem o surpriză frumoasă, odată trimițându-i un mic cadou de prețuire, altădată trimițând un mesaj frumos pe telefon. O dată chiar am sunat acea persoană și i-am spus că ne-am rugat pentru el. Acesta a fost foarte nedumerit: „Dar s-a întâmplat ceva?!”; noi i-am răspuns că așa ne-a făcut plăcere. Așa că persoana a rămas plăcut surprinsă de acest lucru și a apreciat că ne gândim la el. Cred că în felul acesta putem să fim împreună cu oamenii lui Dumnezeu, și Dumnezeu să fie cu noi și să locuiască cu noi. Îți sugerez să te rogi și tu pentru colegii tăi de grupă, de ce nu și pentru cei de clasă.

  Gusti Angheluță, Director Asociat Conferință – Conferința Oltenia

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Credința autentică

  „... aducându-mi aminte de credința sinceră care este în tine, care a locuit întâi în...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....

  La umbra Celui atotputernic

  "Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui atotputernic, zice...

  Publicate astăzi

  Asemănări

  Oamenii nu te pot critica pentru că ești iubitor, bucuros, împăciuitor, răbdător, bun, gata să ajuți, credincios, blând și temperat. Și dacă o fac, nu reușesc decât să arate cât sunt de decăzuți.

  O femeie distinsă

  Ca femei creștine, noi suntem binecuvântate și cinstite de Creatorul, Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Hristos. În Proverbele, capitolul 31, Dumnezeu ne prezintă criteriile Sale, care arată cum prețuiește El contribuția pe care o aducem în familie, biserică și comunitate.

  Acela care este puternic pentru a salva

  Abateți-vă privirea de la puterea celui rău, spre Acela care este puternic pentru a salva până la capăt. De ce credința voastră nu face brazde prin umbră până în locul unde Se află Hristos? El a luat robia roabă și le-a dat daruri oamenilor. El vă va învăța că Satana pretinde fiecare suflet care nu se unește cu Hristos. GÂNDESC MAI DEPARTE Ce anume din viața mea mă împiedică să privesc la Isus într-un mod susținut, consecvent? Ce folosește Diavolul pentru a-mi distrage atenția de la Dumnezeu?

  A kegyelmes meghívás

  „Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.” (Mt 11:28)Jézus megvilágította a...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...