Articolul precedentScor: 12-2
  Articolul următorA szeretet krisztusi királysága

  Cea mai tare tabără explo!

  Și am auzit un glas tare, care ieșea din scaunul de domnie, și zicea: „Iată cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, și ei vor fi poporul Lui, și Dumnezeu însuși va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor. (Apocalipsa 21:3)

  Orice explorator așteaptă cu mare nerăbdare venirea verii și momentul taberei de vară. Este o experiență de neuitat să pleci cu prietenii în tabără și să locuiești în cort pentru o săptămână! Când pleci cu cortul la munte, lași în urmă stresul anului școlar, grijile vieții și te bucuri de natură, de priveliști uimitoare, de drumeții provocatoare, petreci momente unice cu prietenii.

  Pe ultimele pagini ale ei, Biblia vorbește de un „cort” pe care Dumnezeu Îl pregătește pentru toți copiii Lui, care vor fi mântuiți (Apoc. 21:3). Domnul Hristos S-a înălțat la cer pentru a pregăti „un loc” (Ioan 14:1-3). „Cortul lui Dumnezeu” reprezintă acel loc special, care întrece orice imaginație, un loc în care nu va mai fi nimic care să împiedice bucuria (nici pericolul urșilor care să atace, nici furnicile sau alte viețuitoare mici care să îți „strice” bucuria locuirii în cort la munte).

  Toate dificultățile și supărările cauzate de păcat vor fi rămas în urmă; toți exploratorii vor avea posibilitatea să se bucure, în ceruri, de minunile veșniciei pregătite special pentru ei, de Dumnezeu Însuși, care va locui cu ei. Dumnezeul care ne-a creat, care a venit în lumea noastră să ne aducă salvare și care se va bucura să petreacă timp toată veșnicia cu noi! Este uimitor să știi că El, Dumnezeu, va dori să petreacă timp cu noi, exploratorii! El va fi Cel mai fain instructor și, conduși de El, vom descoperi atâtea minuni ale Universului, vom „explora cu El mii de galaxii”. Se apropie vara veșnică. Nu uita să îți pregătești bagajul pentru acea tabără specială! „Cortul” este pregătit de Tata! Bagajul nostru va fi caracterul, un caracter asemenea Mântuitorului nostru, Domnul Hristos. Să mergem!

  Brașov Teofil, Pastor – Conferința Muntenia

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....

  La umbra Celui atotputernic

  "Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui atotputernic, zice...

  Dincolo de drame

  "Voi, negreșit, v-ați gândit să-mi faceți rău: dar Dumnezeu a schimbat răul în bine, ca...

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....