O eternitate cu Dumnezeu

  Și am auzit un glas tare, care ieșea din scaunul de domnie, și zicea: „Iată cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, și ei vor fi poporul Lui, și Dumnezeu însuși va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor. (Apocalipsa 21:3)

  Cele mai mari schimbări din viața unui om, au loc în urma unor întâlniri. Ai decis să progresezi în anumite puncte ale vieții tale, deoarece ai avut anumite exemple de oameni care te-au inspirat. Poate mama sau tata, sau un profesor, sau un prieten, sau chiar o carte. În spatele unui om de succes, sunt alți oameni care l-au inspirat și l-au ajutat să progreseze. Cea mai mare schimbare din viața unui om, are loc atunci când îl întâlnește pe Dumnezeu.

  În urma întâlnirii cu Îngerul Domnului, Iacov devine Israel, adică identitatea îi este schimbată. Vameșul Zacheu se întâlnește cu Isus dintr-un dud, iar viața lui se schimbă radical din acel moment. Tâlharul răstignit la dreapta lui Isus găsește mântuirea chiar înainte de moarte, prin întâlnirea cu Isus. Saul din Tars îl întâlnește în drumul spre Damasc, iar viața lui se schimbă dramatic. Prin întâlnirea cu Dumnezeu, viața noastră este schimbată, iar din oameni pierduți, devenim copii ai lui Dumnezeu.

  Întâlnirile noastre cu Dumnezeu sunt private deocamdată de întâlnirea fizică sau față către față. Copiii lui Dumnezeu tânjesc după această întâlnire, la fel și Dumnezeu. Va veni clipa când vei fi luat în brațe de Isus, când vei povesti cu El cum povestești cu cel mai bun prieten. De aceea îl așteptăm pe Hristos să revină. Ne este dor să stăm față în față cu Cel care a făcut totul pentru noi. Si Lui îi este dor să vină să ne ia acasă.

  În cartea Apocalipsei, Ioan aude un glas care ieșea din scaunul de domnie al lui Dumnezeu care spune că noi, oamenii, vom locui cu Dumnezeu. El ne iubește atât de mult, încât a ales să locuiască cu noi. Cea mai mare dorință a lui Dumnezeu este să fim copiii Lui. Iar după ce ne va lua acasă vom locui pentru totdeauna cu El. Cel căruia ne rugăm, Cel cu care ne întâlnim citind Scriptura, Îl vom întâlni și vom fi pentru eternitate cu El. Dumnezeu a făcut totul ca această locuire cu El să aibă loc. În curând va veni să ne ia acasă. Pentru a petrece eternitatea împreună. Îl aștepți?

  Benone Pisuc, Pastor – Conferința Transilvania de Sud

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....

  La umbra Celui atotputernic

  "Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui atotputernic, zice...

  Dincolo de drame

  "Voi, negreșit, v-ați gândit să-mi faceți rău: dar Dumnezeu a schimbat răul în bine, ca...

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....