Articolul precedentRăspuns după 12 ani
  Articolul următorÖrök biztonság

  În curând Acasă!

  Și am auzit un glas tare, care ieșea din scaunul de domnie, și zicea: „Iată cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, și ei vor fi poporul Lui, și Dumnezeu însuși va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor. (Apocalipsa 21:3)

  „Nu este bine ca omul să fie singur!” Este o afirmație pe care o face Dumnezeu încă de la începuturile vieții. Astfel, pentru Adam El face o Eva și astfel se conturează prima familie de pe pământ. Însă în urma păcatului rămâne un mare gol: omul este despărțit de Dumnezeu și prezența Sa în mijlocul lor nu mai este posibilă. Iar omul își începe drumul anevoios pe cărări necunoscute. Cu siguranță îți amintești sentimentul plăcut pe care îl ai când te întorci acasă după o lungă vacanță. Te așteaptă un pat confortabil în care să dormi, bunicii și întreaga familie. Dragul meu, istoria acestui Univers se desfășoară cu rapiditate înaintea ochilor noștri, pe zi ce trece putem vedea cum se împlinesc semnele revenirii Lui…. Versurile bine cunoscute ale cântării răsună:

  „Mi-e dor cer, nu-mi pasă de durere; În orice-ar fi nu văd decât un pas
  Prin care urc spre marea Mângâiere, Ce-o voi găsi la Tatăl meu acas’.
  Dar până-atunci eu cânt pe calea vieții, Din lacrimi strâng mănunchi de bucurii,
  Și-aștept să trec pe porțile Cetății, Să fiu acasă-n veșnicii!” (493-Imnuri Creștine AZȘ)

  Marele plan de mântuire are ca scop reuniunea omului cu Dumnezeu, așa că… Pregătește-te! Fii gata să-L întâmpini pe Tata! El e acolo, la capăt de drum.

  Raisa Semeniuc, Ghid Asistent – Conferința Transilvania de Nord

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fii bun!

  "Ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui. " Proverbe 19:22Un băiețel de 6...

  Rugaciunea

  ”Rugați-vă neîncetat” 1 Tesaloniceni 5. 17Rugăciunea este ca escaladatul munților. Munții... masivi, impunători, frumoși. În vechime,...

  Supărat pe instructor

  ”Domnul a răspuns: „Bine faci tu de te mânii?” Iona 4:4Fusese o seară ploioasă în...

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...

  Publicate astăzi

  Picaj

  Abuzezi de darul lui Dumnezeu de fiecare dată când lași pe oricine altcineva sau orice altceva în afară de Dumnezeu să te controleze.

  Un ucenic al lui Isus

  Matei a luat hotărârea pentru el, dar ce vom face noi când Isus ne atinge inima cu dragostea și mila Sa și spune: „Urmează-Mă”?

  Sfânt al lui Israel

  Conducătorii evrei nu L-au iubit pe Dumnezeu, de aceea s-au despărțit de El și I-au respins toate propunerile de soluționare corectă. Domnul Hristos, Preaiubitul lui Dumnezeu, a venit să revendice drepturile Proprietarului viei, dar gospodarii L-au tratat cu un dispreț evident. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am încercat să înăbuș vocea lui Isus pentru că mustra un anumit păcat preferat din viața mea? Există vreo diferență între mine și mulțimea care striga: „Răstignește-L”?

  A lélek kardja

  „Az idvesség sisakját is fölvegyétek, és a Léleknek kardját, amely az Isten beszéde." Ef 6:17Isten...

  Rugaciunea

  ”Rugați-vă neîncetat” 1 Tesaloniceni 5. 17Rugăciunea este ca escaladatul munților. Munții... masivi, impunători, frumoși. În vechime,...