Împreună cu Dumnezeu

  Și am auzit un glas tare, care ieșea din scaunul de domnie, și zicea: „Iată cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, și ei vor fi poporul Lui, și Dumnezeu însuși va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor. (Apocalipsa 21:3)

  Ți-ai imaginat vreodată cum va fi pe Noul Pământ? Te-ai gândit ce anume îți vei dori să faci acolo? Mulți dintre noi suntem fascinați de ideea de păși pe străzile de aur ale Noului Ierusalim și de a ne bucura de locuințele perfecte, pregătite de Isus pentru credincioșii Săi! Nu știu cum ești tu, dar eu aștept nerăbdător să călătoresc intergalactic și să cunosc lumi și civilizații care nu au fost îngenuncheate de păcat!

  De abia aștept să accesez fișierele cerești care înmagazinează adevărata istorie a planetei noastre, știind că voi putea să văd și să înțeleg, dincolo de evenimente și fapte istorice, raportate astăzi mai mult sau mai puțin onest, în analele istorice pământene, marea luptă dusă în spatele cortinei. Simt că sufletul se încălzește în mine de bucurie și dor, la gândul revederii cu tatăl și bunicul meu, cei de care moartea m-a despărțit pentru o vreme! Dar știi, cel mai de preț element al noii realități, pentru mine și pentru tine, va fi prezența lui Dumnezeu alături de noi!

  Dumnezeu ne așteaptă cu dor aprins pe fiecare, este dorința Lui cea mare să fie cu noi și noi cu El! Nimic din slava Cerului și a Noului Pământ nu va egala farmecul desăvârșit al prezenței Lui, Creatorul, cu noi, creaturile Sale răscumpărate! Dar ție … îți este dor de El? Îți dorești să stai în prezența lui Dumnezeu? Va fi acest lucru bucuria ta cea mare? Veșnicia nu este despre străzi de aur și călătorii între galaxii, oricât de grandios și provocator ar fi acest gând, este despre a fi împreună cu Dumnezeu! Iar cu Dumnezeu putem și trebuie, în măsură limitată deocamdată, e adevărat, să fim de acum și de aici, zi de zi, plini de bucuria părtășiei acesteia binecuvântate și așteptând deplinul în slava veșniciei! Iată-ne la sfârșit de an! Dumnezeu a dorit zi de zi să fie alături de noi! Noi … am fost sau nu am fost lângă El! Dar zilele lui 2021 rămân în urmă! Te provoc să trăiești de astăzi înainte, în 2022 și veșnic, doar alături de Dumnezeu, împreună cu Hristos, prin puterea Duhului Sfânt!

  Narcis Ardelean, Master Ghid – Conferința Banat

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....

  La umbra Celui atotputernic

  "Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui atotputernic, zice...

  Dincolo de drame

  "Voi, negreșit, v-ați gândit să-mi faceți rău: dar Dumnezeu a schimbat răul în bine, ca...

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....