Articolul precedentConsacrare totală
  Articolul următorCsak a bűnösöknek

  Împreună, zi de zi…

  ”… Și iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârșitul veacului…” (Matei 28: 20)

  Atunci când Isus se înălța la ceruri, oferea asigurare ucenicilor Săi prezenți la eveniment că este doritor și disponibil să le rămână aproape, într-o părtășie deosebită. O despărțire atât de solemnă și importantă presupunea cele mai însemnate făgăduințe, iar Isus țintește și exprimă tocmai esențialul, ceea ce avea să îi susțină pe ucenici și să le ofere reușită în misiunea lor de a-L aștepta și de a-L mărturisi pe Domnul lor! ”Eu sunt cu voi în toate zilele!”

  La început de an, avem nevoie de un cuvânt din partea lui Isus, ca să fim motivați, ca să fim încurajați… Ei bine, promisiunea Sa este aceiași, și este cea mai bună, suficientă pentru fiecare dintre noi: ”Eu sunt cu voi în toate zilele!”.

  Nu știu cum ai descrie tu trăirea creștină! Unii consideră că ești creștin dacă frecventezi regulat programele de închinare ale unei biserici, dacă te închini în ziua în care Biblia spune că trebuie să te închini, dacă te îmbraci modest și mănânci sănătos… Dragul meu, toate acestea sunt extrem de importante și le vom regăsi în oamenii care îl caută pe Dumnezeu dar trăirea creștină autentică înseamnă să fii zilnic, mereu, ancorat în relația ta cu Isus!

  Disponibilitatea lui Isus față de noi este deplină! Dar a noastră față de El?” Doamne, vreau să fiu cu tine în fiecare zi a acestui nou an! Vreau să te întâlnesc zilnic în devoțiune, rugăciune și studiul Scripturii!” Să începem noul an cu acest spirit, cu această atitudine! Desigur, va fi nevoie de continuitate dar… va merita! Și pentru că suntem chemați să fim alături de El și să-L mărturisim, mă rog ca, în dreptul meu și în dreptul tău, pe parcursul următoarelor 365 de zile, oamenii să ”se mire și să înțeleagă că am fost cu Isus” (FA 4: 13)!

  Pe baza celei mai profunde promisiuni a lui Isus, prin cel mai solemn angajament al nostru, fie ca Dumnezeu să ne facă să trăim cea mai frumoasă experiență de mărturie creștină: un 2022 cu Domnul, în Domnul și pentru Domnul!

  Narcis Ardelean, Masterghid – Conferința Banat

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fii bun!

  "Ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui. " Proverbe 19:22Un băiețel de 6...

  Rugaciunea

  ”Rugați-vă neîncetat” 1 Tesaloniceni 5. 17Rugăciunea este ca escaladatul munților. Munții... masivi, impunători, frumoși. În vechime,...

  Supărat pe instructor

  ”Domnul a răspuns: „Bine faci tu de te mânii?” Iona 4:4Fusese o seară ploioasă în...

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...

  Publicate astăzi

  Picaj

  Abuzezi de darul lui Dumnezeu de fiecare dată când lași pe oricine altcineva sau orice altceva în afară de Dumnezeu să te controleze.

  Un ucenic al lui Isus

  Matei a luat hotărârea pentru el, dar ce vom face noi când Isus ne atinge inima cu dragostea și mila Sa și spune: „Urmează-Mă”?

  Sfânt al lui Israel

  Conducătorii evrei nu L-au iubit pe Dumnezeu, de aceea s-au despărțit de El și I-au respins toate propunerile de soluționare corectă. Domnul Hristos, Preaiubitul lui Dumnezeu, a venit să revendice drepturile Proprietarului viei, dar gospodarii L-au tratat cu un dispreț evident. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am încercat să înăbuș vocea lui Isus pentru că mustra un anumit păcat preferat din viața mea? Există vreo diferență între mine și mulțimea care striga: „Răstignește-L”?

  A lélek kardja

  „Az idvesség sisakját is fölvegyétek, és a Léleknek kardját, amely az Isten beszéde." Ef 6:17Isten...

  Rugaciunea

  ”Rugați-vă neîncetat” 1 Tesaloniceni 5. 17Rugăciunea este ca escaladatul munților. Munții... masivi, impunători, frumoși. În vechime,...