Articolul precedentDacă amâi, vei pierde
  Articolul următorAz idő teljessége

  Pe munte cu Isus

  Isus S-a suit pe munte şi ședea acolo cu ucenicii Săi. (Ioan 6,3)

  De ce crezi că oamenilor le place vacanța la munte? Există mai multe motive.

  Un posibil motiv este că vor să scape de căldură. În lunile de vară, căldura poate deveni aproape insuportabilă uneori. Pe munte este răcoare.

  Un alt motiv este că te bucuri de priveliștea frumoasă. Când ești în vale, de multe ori este dificil să vezi și să apreciezi frumusețea din jurul tău, dar din vârful muntelui poți vedea clar peisaje minunate.

  În cele din urmă, mulți oameni merg la munte pentru a scăpa de agitația vieții zilnice: munca, stresul, programul încărcat… Uneori, după escapada în natură, ne este greu să ne întoarcem la viața de zi cu zi. Știai că lui Isus i-a plăcut să meargă uneori pe munte? Așa ne spune textul nostru! Și nu a fost o singură dată.

  Biblia ne spune că într-o altă zi Isus i-a dus pe Iacov, Petru și Ioan sus, pe munte. În timp ce se afla acolo, aspectul lui Isus s-a schimbat. Hainele lui au devenit un alb strălucitor. Atunci au apărut Ilie și Moise și au început să vorbească cu Isus. Petru a exclamat: „Învățătorule, este minunat pentru noi să fim aici! Să construim trei adăposturi – unul pentru Tine, unul pentru Moise și unul pentru Ilie”.

  Asta înseamnă să fii explorator: să stai pe munte cu Isus și să-ți dorești un cort, ca să rămâi acolo cât mai mult timp!

  Atunci când ești obosit sau stresat, urcă pe munte alături de Isus!

  Tucmeanu Adrian, Master Ghid – Conferința Oltenia

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....

  La umbra Celui atotputernic

  "Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui atotputernic, zice...

  Dincolo de drame

  "Voi, negreșit, v-ați gândit să-mi faceți rău: dar Dumnezeu a schimbat răul în bine, ca...

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....