Articolul precedentUnsprezece contra unu
  Articolul următorA menyegzői ruha

  La umbra Celui atotputernic

  „Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui atotputernic, zice despre Domnul: „El este locul meu de scăpare și cetățuia mea, Dumnezeul meu în care mă încred!” Psalmi 91:1,2

  Au trecut primele două săptămâni din anul 2022. Încă este la început, iar tu ai posibilitatea, dacă deja nu ai făcut-o, să iei noi hotărâri, să îți pui noi ținte! Te provoc, ca anul acesta, să îți propui să stai „la umbra Celui atotputernic”! 

  Întreg capitolul 91 din Psalmi este plin de promisiuni pe care Dumnezeu le face pentru tine. Ia-ți timp, chiar acum, și citește întreg capitolul și lasă ca Duhul Sfânt să-ți conducă gândurile spre cer!

  Acum că ai terminat capitolul, hai să-ți istorisesc ceva.

  Nu de mult, am fost într-o excursie la „Bătrânul Carpaților” din localitatea Mercheașa. Auzisem de acest copac și doream să-i văd splendoarea.

  Într-un final, după un drum destul de lung, am ajuns la locul cu pricina în jurul orei 12:00. Am lăsat mașina la drum și am pornit pe jos.

  Zărind pomul parcă intrasem pe o bucată de pământ altfel. Eram suficient de departe ca să nu auzim zgomotul mașinilor și nici forfota unui oraș.

  Ajungând la gardul care-l împrejmuia am simțit cum mă pot liniști și mă pot bucura de peisaj fără nici o grijă. Am găsit la umbra copacului flori, păsări și aer curat. Ce frumos – la umbra unui pom atât de mare!

  Dar cât de extraordinar este să te știi așezat în mâna lui Dumnezeu care ne-a oferit toată dragostea Lui, ca și cum ai fi așezat la umbra unui pom umbros, în mijlocul unei zile însorite de vară, cu o sticlă plină de apă în mână.

  Anul acesta, fii un explorator care STUDIIND (poate chiar ascultând o carte), RUGÂNDU-TE (poate chiar în mijlocul unei activități) și CÂNTÂND (poate chiar când treci printr-un necaz) vei rămâne „la umbra Celui atotputernic”.

  Emima Bucur, Mentor – Conferința Muntenia

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....

  Dincolo de drame

  "Voi, negreșit, v-ați gândit să-mi faceți rău: dar Dumnezeu a schimbat răul în bine, ca...

  Decizia

  ”Căci ele sunt viață pentru cei ce le găsesc și sănătate pentru tot trupul lor”...

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....