Un pas necontrolat

„Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi. ” Psalmi 46:1

Într-o zi de vară, am mers cu tinerii într-o excursie la munte, pentru a ne bucura de un traseu montan.

La întoarcerea de pe munte, drumul era mai abrupt.

Eu și prietena mea, eram înaintea grupului. Fericită de clipele frumoase pe care le-am avut în acea zi, fără să-mi dau seama, ritmul meu de mers era din ce în ce mai rapid, încât picioarele mele nu mai dețineau controlul, iar viteza pe care o aveam, era așa de mare, încât nu mă mai puteam opri.

Panicată de situația în care mă aflam, am strigat în gând: „Doamne, ajută-mă!”, iar în acel moment, picioarele mele nu au mai rezistat, și am căzut rostogolindu-mă.

În acel momentan, mi-am dat seama cât de mult mă iubește Dumnezeu, deoarece m-am ridicat imediat, și mă simțeam de parcă nu s-a întâmplat nimic.

Prietena mea speriată, m-a întrebat dacă sunt bine, dacă m-am lovit, dar singurul lucru pe care l-am observat, era tricoul de pe mine, care se murdărise in urma căzăturii.

Apel: Dumnezeu ne iubește necondiționat, de aceea nu ezita sa Îl strigi în cele mai grele momente, deoarece Îți va sări în ajutor indiferent de situație.

Provocare: Astăzi, oriunde vei pleca, și orice vei face, spune în gând „Doamne, ajută-mă”!

Văduva Gabriela, Ghid Asistent – Conferința Muntenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor