Copilul meu de ispăşire

  Tu mi-ai întocmit rărunchii, Tu m-ai ţesut în pântecele mamei mele: Te laud că sunt o făptură aşa de minunată. Psalmii 139:13,14

  Îmi mângâi abdomenul rotunjit şi rostesc o rugăciune pentru copilul pe care îl simt mişcându-se în mine. Aceasta este a doua mea şansă.

  Dar prima mea şansă în calitate de femeie credincioasă.

  Mi se pare că vremea demult trecută a celor 16 ani ai mei este foarte departe. Eram atât de tânără, atât de singură, atât de speriată! Nu citisem niciodată Psalmul 139. Nu Îl cunoscusem pe Acela care m-a modelat din ţărână şi m-a numit „minunată”. Singurul lucru pe care îl ştiam cu siguranţă era că nu puteam să cresc un copil singură. Cât de mult îmi doream ca bebeluşul meu să ajungă într-o casă iubitoare!

  Dumnezeu era departe în acel punct din viaţa mea, dar acum cunosc un Dumnezeu care este devotat chiar şi celor cu puţină credinţă. Nu a renunţat niciodată la mine. Nu m-a abandonat niciodată. M-a binecuvântat cu un soţ iubitor dincolo de cele mai îndrăzneţe aşteptări. Un soţ care îl iubeşte şi îl serveşte pe Dumnezeu şi care doreşte doar ce este mai bun pentru mine.

  Toate cuvintele lui Dumnezeu despre sacralitatea vieţii şi despre trupul meu ca templu sfânt le port ca pe nişte valori personale care mă ţin ancorată în credinţă.

  Ştiu că sunt preţioasă şi onorată în faţa lui Dumnezeu şi la fel şi copilul meu. Ştiu că am fost cumpărată cu un preţ şi că trupul acesta nu este al meu. Este templul Duhului Sfânt.

  Ştiu că Dumnezeu ne aşază în familii. Nu este nimic accidental. Totul este rânduit de Dumnezeu. Ţin acest gând aproape de inimă, cultivându-l în timp ce mă rog pentru familia adoptivă a primului meu copil.

  Şi acest bebeluş care se mişcă în pântecul meu este copilul meu de ispăşire. Sunt beneficiara iubirii răscumpărătoare.

  Doamne, dă-mi dragoste altruistă pentru copilul meu şi înţelegere asupra marii Tale iubiri cu care M-ai iubit!


  Jude Urbanski

  Din aceeași categorie

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...