Articolul precedentScaunul galben
  Articolul următorFără acoperiș deasupra capului

  Interludiu în hol

  Opriți-vă și să știți că Eu sunt Dumnezeu. Psalmii 46:10

  Este 6;30 dimineaţa. Alarma dă deşteptarea. Este 6:35. Mintea mi se trezeşte încetul cu încetul, apoi începe să prindă viteză, ca un motor rece. Cursa începe. Îmbracă-te, îmbracă copiii. „Ţi-ai pus hainele de sport? Unde este bonul pentru masa de prânz? Ţi-ai găsit mănuşile? Unde sunt cheile de la maşină? Haideţi să mergem; este aproape 8:00. Cine nu şi-a terminat micul dejun? Mănâncă-l acum. Haideţi să mergem! Ia-ţi haina! Dă jos pantalonii scurţi, e iarnă afară!”

  Aceasta este o dimineaţă tipică pentru mine şi, în timp ce iau ghiozdane, pachete de prânz, geanta de serviciu şi haine, mă gândesc la propriul serviciu, la activităţi de după şcoală, ce să gătesc pentru cină. Trebuie să îmi vizitez mama la azil şi să încep să scriu povestea pentru Paşte. Soţul meu îmi dă de înţeles că este rândul meu să plănuiesc următoarea ieşire, dar sunt atât de obosită! Unul dintre copii a avut un coşmar azi noapte şi m-a ales pe mine ca izgonitoare de duhuri rele. De ce nu l-a ales pe tatăl lui? Sunt obosită.

  Sunt din nou în întârziere, cu nervii la pământ din cauza lipsei de somn. Trebuie să plecăm înainte de ora 8, dar copiii nu cooperează. „Trebuie să plecăm!” strig eu. „Haideţi! Dimineaţa nu trebuie să faceţi altceva decât să mâncaţi şi să ieşiţi pe uşă. Grăbiţi-vă!” Stând acolo, în hol, cu braţele pline de ghiozdane, pachete de prânz şi chei, ţip la copii să se grăbească. Unul începe să plângă, iar altul începe să se învârtă, scăpat de sub control. Mă opresc. Mă uit la ei. Inima mi se rupe când văd ce se întâmplă. Acesta nu este modul în care ar trebui să înceapă ziua!

  Las totul din mâini şi mă prăbuşesc pe genunchi. Îi chem la mine pentru o îmbrăţişare lungă. Mă liniştesc. „Şşt, totul e bine! Lui mami îi pare rău că a ţipat. Ziua de azi nu a început bine, haideţi să-I cerem lui Dumnezeu să mă ajute să am răbdare şi să vă ajute să aveţi o zi bună!”

  Se ghemuiesc lângă mine când văd că mama pe care o ştiu şi o iubesc îşi revine. Toţi trei ne rugăm, iar Dumnezeu îşi face treaba din nou. Aduce linişte în haosul nostru. În cinci minute, holul nostru s-a schimbat. Copiii fericiţi urcă în maşină cu mine. O să întârzii la muncă, un copil va întârzia la şcoală, dar astăzi această mamă a redescoperit puterea lui Dumnezeu de a potoli furtunile din hol.

  Doamne, ştiu că viaţa mea este încărcată uneori, dar Te rog, ajută-mă să îmi iau timp să mă port aşa cum vrei Tu!


  Yvonne Rodney

  Din aceeași categorie

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...