Rugăciune nebunească

  Pentru copilul acesta mă rugam, şi Domnul a ascultat rugăciunea pe care l-o făceam. De aceea vreau să-l dau Domnului: toată viaţa lui să fie dat Domnului. 1 Samuel 1:27,28

  Erma Bombeck scria odată: „Cineva m-a întrebat dacă, putând să îmi retrăiesc viaţa, aş schimba ceva. Prima dată m-am gândit că nu, apoi am stat şi m-am gândit mai bine. Am realizat că, în loc să-mi doresc să nu fi existat cele nouă luni de sarcină, aş fi preţuit fiecare moment şi aş fi recunoscut că minunea ce creştea în mine era singura mea şansă de a colabora cu Dumnezeu la crearea unui miracol.” Am fost binecuvântată să am o astfel de şansă. Însă nu a durat nouă luni. Nu, nici vorbă de nouă luni.

  „Va reţinem în spital, doamnă Brown.” Eram însărcinată doar în şase luni când am auzit aceste cuvinte şi am aflat mai multe decât aş fi vrut despre toxemie, pre-eclampsie şi proteine în urină. În timp ce asistentele mă conduceau pe hol, mama mea l-a sunat din Bermuda pe soţul meu, care era în Anglia şi aştepta nerăbdător veşti.

  „A născut Pattiejean?” a întrebat-o Jeffrey pe asistentă. Asistenta a repetat întrebarea la telefon. „Da”, răspunse ea. Surprins că nu a fost anunţat, a întrebat: „Ce este?” După ce repetă întrebarea în telefon, asistenta spuse: „Este fată şi cântăreşte puţin peste un kilogram!”

  În următoarele două luni am mers la spital de două ori pe zi. Uneori copilul nostru nu mai respira şi era mutat la Terapie intensivă. Ni s-a spus să o îmbăiem şi să o îmbrăcăm cât de repede putem, pentru că nu avea destulă grăsime ca să-i ţină de cald. În ciuda provocărilor, slavă lui Dumnezeu, ea a supravieţuit şi a crescut.

  Am numit-o Kristie, de la cuvântul german Kristel, aceasta fiind forma engleză pentru Cristina, femininul cuvântului „creştin”, care înseamnă „urmaşă a lui Hristos”. Este încă un copil în creştere, iar eu am învăţat să strig la Dumnezeu în numele ei. Soţul meu posteşte în fiecare joi dimineaţa. De ce facem aceste lucruri? Pentru că noi credem că aceasta este a doua noastră şansă de a colabora cu Dumnezeu la un miracol.

  Dragă Doamne, Îţi mulţumesc pentru că ne-ai ales pe noi să avem grijă de copilul Tău! Ştim că este a noastră doar de închiriat. Ne angajăm să o înconjurăm cu grijă iubitoare şi cu rugăciune neîncetată!


  Pattiejean Brown

  Din aceeași categorie

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...