Rugăciune nebunească

  Pentru copilul acesta mă rugam, şi Domnul a ascultat rugăciunea pe care l-o făceam. De aceea vreau să-l dau Domnului: toată viaţa lui să fie dat Domnului. 1 Samuel 1:27,28

  Erma Bombeck scria odată: „Cineva m-a întrebat dacă, putând să îmi retrăiesc viaţa, aş schimba ceva. Prima dată m-am gândit că nu, apoi am stat şi m-am gândit mai bine. Am realizat că, în loc să-mi doresc să nu fi existat cele nouă luni de sarcină, aş fi preţuit fiecare moment şi aş fi recunoscut că minunea ce creştea în mine era singura mea şansă de a colabora cu Dumnezeu la crearea unui miracol.” Am fost binecuvântată să am o astfel de şansă. Însă nu a durat nouă luni. Nu, nici vorbă de nouă luni.

  „Va reţinem în spital, doamnă Brown.” Eram însărcinată doar în şase luni când am auzit aceste cuvinte şi am aflat mai multe decât aş fi vrut despre toxemie, pre-eclampsie şi proteine în urină. În timp ce asistentele mă conduceau pe hol, mama mea l-a sunat din Bermuda pe soţul meu, care era în Anglia şi aştepta nerăbdător veşti.

  „A născut Pattiejean?” a întrebat-o Jeffrey pe asistentă. Asistenta a repetat întrebarea la telefon. „Da”, răspunse ea. Surprins că nu a fost anunţat, a întrebat: „Ce este?” După ce repetă întrebarea în telefon, asistenta spuse: „Este fată şi cântăreşte puţin peste un kilogram!”

  În următoarele două luni am mers la spital de două ori pe zi. Uneori copilul nostru nu mai respira şi era mutat la Terapie intensivă. Ni s-a spus să o îmbăiem şi să o îmbrăcăm cât de repede putem, pentru că nu avea destulă grăsime ca să-i ţină de cald. În ciuda provocărilor, slavă lui Dumnezeu, ea a supravieţuit şi a crescut.

  Am numit-o Kristie, de la cuvântul german Kristel, aceasta fiind forma engleză pentru Cristina, femininul cuvântului „creştin”, care înseamnă „urmaşă a lui Hristos”. Este încă un copil în creştere, iar eu am învăţat să strig la Dumnezeu în numele ei. Soţul meu posteşte în fiecare joi dimineaţa. De ce facem aceste lucruri? Pentru că noi credem că aceasta este a doua noastră şansă de a colabora cu Dumnezeu la un miracol.

  Dragă Doamne, Îţi mulţumesc pentru că ne-ai ales pe noi să avem grijă de copilul Tău! Ştim că este a noastră doar de închiriat. Ne angajăm să o înconjurăm cu grijă iubitoare şi cu rugăciune neîncetată!


  Pattiejean Brown

  Din aceeași categorie

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Mintea şi comportamentul

  Soluția la toate provocările noastre nu este să ne îngrijorăm pentru că ne îngrijorăm, ci să renunțăm la aceste gânduri, să le înlocuim cu altele care edifică și duc spre o rezolvare. Astăzi supune-ți gândurile lui Isus Hristos și rezultatele te vor surprinde!

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...