Articolul precedentSenkit sem utasít el
  Articolul următorPierduți în Paris

  GPS-ul lui Dumnezeu

  Încrede-te în Domnul din toată inima ta şi nu te bizui pe înţelepciunea ta! Recunoaşte-L în toate căile tale şi EI îţi va netezi cărările. Proverbele 3:5,6

  Încă de mic copil am învăţat că Dumnezeu are un plan. El a trasat harta vieţii mele, iar dacă eu îi urmez indicaţiile, mă va duce acolo unde doreşte să ajung.

  Niciodată nu m-am îndoit că Dumnezeu nu ar avea un plan, dar ce se întâmplă dacă virez într-o direcţie greşită? Ce se întâmplă dacă refuz să-I ascult îndrumarea dintr-o intersecţie importantă? înseamnă că am desfiinţat pentru totdeauna planul lui Dumnezeu în legătură cu viaţa mea?

  Acum câţiva ani mergeam cu o prietenă cu maşina, care avea sistem GPS la bord. Acest echipament ne spunea unde să virăm, dar noi am crezut că ştim un drum mai bun, aşa că i-am ignorat comenzile vocale. De fiecare dată, vocea spunea „reconfigurare traseu”, iar un moment mai târziu primeam noi instrucţiuni de urmat.

  Nu a durat mult până ne-am pierdut total. În final, decizând să ascultăm de GPS, am ajuns la destinaţie, dar ne-a luat un timp aproape dublu decât dacă am fi urmat indicaţiile de la început.

  Virajele greşite făcute în viaţă m-au lăsat cu senzaţia că am devenit prea greu de folosit de Dumnezeu. Fiecare viraj greşit m-a dus mai departe de El şi de tot ce avea pregătit pentru mine. Când am strigat la Dumnezeu, El a făcut ceva minunat pentru mine. A început să-mi reconfigureze traseul. Când mă gândesc înapoi la acel moment, observ că El îmi recalcula ruta în fiecare clipă, doar că eu nu eram dispusă să ascult de instrucţiunile Lui. Dumnezeu mi-a oferit din nou un scop, o direcţie şi o speranţă în viaţă.

  Încă mai virez în direcţii greşite, dar Dumnezeu niciodată nu a eşuat în a-mi reconfigura ruta înapoi spre El. Îmi doresc să rămân sub călăuzirea Lui pentru toată viaţa, pentru că acesta este singurul loc unde pot avea parte de bucurie, speranţă, pace şi iubire pură şi necondiţionată. El rămâne loial pe vecie. El nu Se va opri niciodată din a ne reconfigura traseul. Trebuie doar să ne pornim GPS-ul spiritual și să-I urmăm indicaţiile.

  Doamne, Îţi mulţumesc pentru mila Ta nemărginită! Vreau să fac din dorinţa Ta destinaţia mea. Te rog să-mi recalculezi traiectoria mereu, până mă va conduce direct la Tine!


  Andrea Michelle Wood

  Din aceeași categorie

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...