Lasă durerea în urmă!

  Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă toată lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte. Ioan 14:27

  Durerea este o parte a vieţii. Din păcate, durerea nerezolvată ne împiedică să fim oameni întregi şi mulţumiţi. Poate nici nu ne dăm seama de aceste dureri de fiecare zi, dar când cineva atinge respectivul punct dureros, reacţionăm.

  Când copiii mei erau destul de mici, mi-am dat seama că durerea unei anumite relaţii încă mă afecta.

  Purtam cu mine întrebări fără răspuns, frustrări, dureri, chiar şi furie, iar aceste poveri deveneau din ce în ce mai grele.

  Când mi-am cercetat suferinţa, am realizat că mi-am însuşit următorul mesaj: Dacă îl iubeşti pe Dumnezeu, dacă studiezi şi te rogi destul, nu ar trebui să ai probleme. Credeam că, dacă sunt intr-adevăr umplută cu Duhul Sfânt, trăirile mele vor fi mereu în ordine şi relaţiile mele vor fi mereu reuşite. Totul ţinea de mine.

  Totuşi această situaţie nu părea a se rezolva. În momentele mele de introspecţie mi-am dat seama că irosesc prea multă energie încercând să realizez lucruri imposibile şi că îmi rămânea din ce în ce mai puţină energie pentru familie. Aşa că am scris cea mai grea scrisoare din viaţa mea. Mi-am prezentat percepţia asupra situaţiei, mi-am exprimat dorinţa de a continua relaţia şi nevoia de a-i pune pe primul loc pe soţul şi copiii mei.

  Exista un potenţial de pierdere, dar trebuia să-mi asum riscul. Mi-a fost extrem de frică să lipesc plicul, să scriu adresa şi să îl pun în cutia poştală. Nu eram obişnuită să fiu directă în gestionarea unor probleme majore. De mică am fost învăţată să nu tulbur liniştea, să nu vorbesc despre lucruri sensibile. Totuşi faptul că am trimis acea scrisoare mi-a dat un simţământ de pace. Lăsând trecutul în urmă, am început să mă vindec.

  Îmi amintesc că i-am chemat pe Marci şi pe Ryan. Când au ajuns aproape de mine, i-am pupat şi i-am îmbrăţişat spunându-le cât de mult îi iubesc şi cât de mult îmi place să fiu mama lor. Nu au înţeles ce se petrecea, dar le-a plăcut!

  Doamne, Îţi mulţumesc că îmi oferi pace în momentele dureroase!


  Susan Murray

  Din aceeași categorie

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Nevoia de disciplină

  Dacă trebuie să-ţi pedepseşti copiii, evită pedeapsa fizică; în schimb, interzice-le anumite privilegii, aceasta fiind o opţiune mai eficientă. Dar cel mai important lucru este să nu-l pedepseşti pe copil cu mânie, ci cu dragoste.

  Un exemplu de succes

  Adu-ţi aminte că efectul exemplului tău este mai eficient şi mai de durată decât o discuţie convingătoare şi logică. Dă dovadă de un comportament exemplar înaintea celorlalţi membri din familie şi din cercul social în care te afli şi observă rezultatele binecuvântate de Dumnezeu.

  Influenţa părinţilor

  Exprimă-ţi gratitudinea pentru lucrurile concrete pe care le-au făcut părinții tăi pentru tine. În cele din urmă, păstrează fiecare sfat în inima ta (în interiorul tău) şi câteodată pune-le la gât (fă-le vizibile) ca şi când ar fi nişte minunate podoabe.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...