Lasă durerea în urmă!

  Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă toată lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte. Ioan 14:27

  Durerea este o parte a vieţii. Din păcate, durerea nerezolvată ne împiedică să fim oameni întregi şi mulţumiţi. Poate nici nu ne dăm seama de aceste dureri de fiecare zi, dar când cineva atinge respectivul punct dureros, reacţionăm.

  Când copiii mei erau destul de mici, mi-am dat seama că durerea unei anumite relaţii încă mă afecta.

  Purtam cu mine întrebări fără răspuns, frustrări, dureri, chiar şi furie, iar aceste poveri deveneau din ce în ce mai grele.

  Când mi-am cercetat suferinţa, am realizat că mi-am însuşit următorul mesaj: Dacă îl iubeşti pe Dumnezeu, dacă studiezi şi te rogi destul, nu ar trebui să ai probleme. Credeam că, dacă sunt intr-adevăr umplută cu Duhul Sfânt, trăirile mele vor fi mereu în ordine şi relaţiile mele vor fi mereu reuşite. Totul ţinea de mine.

  Totuşi această situaţie nu părea a se rezolva. În momentele mele de introspecţie mi-am dat seama că irosesc prea multă energie încercând să realizez lucruri imposibile şi că îmi rămânea din ce în ce mai puţină energie pentru familie. Aşa că am scris cea mai grea scrisoare din viaţa mea. Mi-am prezentat percepţia asupra situaţiei, mi-am exprimat dorinţa de a continua relaţia şi nevoia de a-i pune pe primul loc pe soţul şi copiii mei.

  Exista un potenţial de pierdere, dar trebuia să-mi asum riscul. Mi-a fost extrem de frică să lipesc plicul, să scriu adresa şi să îl pun în cutia poştală. Nu eram obişnuită să fiu directă în gestionarea unor probleme majore. De mică am fost învăţată să nu tulbur liniştea, să nu vorbesc despre lucruri sensibile. Totuşi faptul că am trimis acea scrisoare mi-a dat un simţământ de pace. Lăsând trecutul în urmă, am început să mă vindec.

  Îmi amintesc că i-am chemat pe Marci şi pe Ryan. Când au ajuns aproape de mine, i-am pupat şi i-am îmbrăţişat spunându-le cât de mult îi iubesc şi cât de mult îmi place să fiu mama lor. Nu au înţeles ce se petrecea, dar le-a plăcut!

  Doamne, Îţi mulţumesc că îmi oferi pace în momentele dureroase!


  Susan Murray

  Din aceeași categorie

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Greutăţile financiare

  A trebuit să trecem prin multe încercări, dar acestea ne-au dat mari lecții pentru caracter. Am învățat să apreciem puținul pe care îl aveam, să fim foarte flexibili cu hobby-urile, să ne descurcăm cu puțin și să economisim mult, să exersăm permanent autocontrolul și să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

  În luptă, dar nu disperaţi

  Gândeşte-te la cunoscuta zicală: „Când Dumnezeu închide uşa, tot El deschide o fereastră”, care exprimă într-un mod informal gândul principal de astăzi. Dumnezeu mi ne lasă niciodată să ajungem la limită. Doar aşteaptă-L în credinţă pe Iahve şi îţi vei redobândi speranţa.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...