Articolul precedentTörvény és kegyelem
  Articolul următorCoroana creațiunii

  Lasă-ti inima să strălucească!

  Căci Dumnezeu, care a zis: „Să lumineze lumina din întuneric”, ne-a luminat inimile, pentru ca să facem să strălucească lumina cunoştinţei slavei lui Dumnezeu pe faţa lui Isus Hristos. 2 Corinteni 4:6

  Băieţilor mei le place să picteze, să coloreze şi să decupeze inimioare pentru mine. Majoritatea lucrărilor lor de artă redau activităţile lor exterioare preferate şi cât de mult o iubesc pe mami.

  În timp ce scriu aceste rânduri, mă uit pe fereastră. Soarele străluceşte prin geam şi pot vedea tot felul de pete şi dâre pe sticlă, mici amprente pretutindeni pe sticla cândva curată. Încep să zâmbesc, pentru că mi-l amintesc pe scumpul meu Samuel lipindu-şi recent o lucrare pe geam, cu mâinile lui preţioase lucrând conştiincios ca inima decupată de el să fie expusă într-un loc în care să o văd. Primul gând care mi-a venit când m-am uitat pe geam a fost că e foarte murdar, dar, uitându-mă mai atent, am văzut în mijlocul amprentelor o formă curată de inimă. Lumina soarelui ce bate prin geam o face vizibilă, reamintindu-mi de dragostea preţioasă a fiului meu pentru mămica lui.

  Nu face oare Dumnezeu acelaşi lucru cu fiecare dintre noi? Lucrează asupra noastră cu mâinile Sale valoroase şi pline de iubire, decupându-ne şi perfecţionându-ne. Da, am fost luaţi în vizor, lipiţi, murdăriţi, dar respiră adânc! Gândeşte-te la imaginea de ansamblu a vieţii tale. Când totul este zis şi făcut, ce vezi? O poţi vedea? Pătrunzând prin aparenta dezordine a vieţii noastre, iubirea lui Dumnezeu străluceşte prin noi, ca manifestare vizibilă pentru toată lumea.

  Eu o văd. Şi sunt sigură că şi alţii o văd.

  Dacă geamul meu nu ar fi fost acoperit de acele mici amprente, niciodată nu aş fi văzut acea inimă specială. Nu ar fi ieşit în evidenţă. Dumnezeu este minunat!

  Tată ceresc, Îţi mulţumesc pentru dragostea Ta! Îţi mulţumesc că, indiferent dacă par dezordonate şi pătate de grijile vieţii, vieţile noastre sunt mai mult decât atât! Noi suntem operele Tale de artă, mesajul Tău de dragoste pentru lumea din jurul nostru. Ajută-ne să nu ne concentrăm atenţia atât de mult pe pete încât să uităm să observăm frumuseţea dragostei Tale! Amin!


  Tami Faudi

  Din aceeași categorie

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...