Articolul precedentIsten hív
  Articolul următorMonumentul creațiunii

  Pe mine mă poartă Dumnezeu

  Ascultaţi-mă, casa lui Iacov şi toată rămăşiţa casei lui Israel, voi, pe care v-am luat în spinare de la obârşia voastră, pe care v-am purtat pe umăr de la naşterea voastră: până la bătrâneţea voastră Eu voi fi acelaşi, până la cărunteţea voastră vă voi sprijini. V-am purtat şi tot vreau să vă mai port, să vă sprijin şi să vă mântuiesc. Isaia 46:3,4

  De la miracolul concepţiei până la naştere, acest copil din interiorul meu va avea tot ce are nevoie, oferit de corpul meu. Ce concept uluitor! Fiecare componentă celulară şi fiecare nevoie pe care o are nebeluşul meu au fost generate, asamblate şi întreţinute exclusiv din resursele corpului meu. Mi se umple inima de bucurie pe măsură ce copilul care creşte în mine se mişcă şi loveşte cu piciorul şi îmi doresc să îi ofer tot ce este nevoie pentru a deveni un bebeluş sănătos.

  Oricât de incredibil de mare devine această dorinţă, ea este un vag ecou al dragostei lui Dumnezeu pentru mine, aşa cum spune şi în Faptele 17:28 – „Căci în El avem viaţa, mişcarea şi fiinţa, (…) suntem din neamul Lui.” Cât de frumos este să te opreşti şi să cugeţi! Ce cadru intim: Dumnezeu ne poartă precum o mamă îşi poartă copilul în pântec. Tot ce am nevoie, tot ce deţin, tot ce sunt eu provine din resursele lui Dumnezeu.

  De multe ori pic în obiceiul fariseilor de a mă preocupa de propriile mele contribuţii la acest proces regenerate, când, de fapt, nu am niciun drept să revendic iniţierea lui, cum nu are nici copilul meu nenăscut.

  Cum pot să mă îndoiesc de purtarea generoasă de grijă a lui Dumnezeu, când El mi-a dat tot cerul, prin Isus? Tot ce am avut nevoie, Domnul mi-a oferit, chiar cu preţul Propriului trup. Dumnezeu a suferit ca să îmi dea mie viaţă şi nu îşi regretă Propria suferinţă. Tot ce îşi doreşte este să mă apropie de inima Lui pentru toată veşnicia. Pe măsură ce nevoile mele cresc, purtarea Lui de grijă devine tot mai abundentă. Îmi curg lacrimi de bucurie şi mulţumire că sunt purtată de acest Salvator.

  Dragă Isuse, Îţi mulţumesc că Te-ai oferit cu totul mie pentru a fi re-creată după chipul Tău! Accept munca pe care ai făcut-o în locul meu şi îmi predau toată inima pentru a fi renăscută prin Spiritul Tău. Îţi mulţumesc că m-ai făcut un etern copil de Rege!


  Jessica Earl

  Din aceeași categorie

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Greutăţile financiare

  A trebuit să trecem prin multe încercări, dar acestea ne-au dat mari lecții pentru caracter. Am învățat să apreciem puținul pe care îl aveam, să fim foarte flexibili cu hobby-urile, să ne descurcăm cu puțin și să economisim mult, să exersăm permanent autocontrolul și să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

  În luptă, dar nu disperaţi

  Gândeşte-te la cunoscuta zicală: „Când Dumnezeu închide uşa, tot El deschide o fereastră”, care exprimă într-un mod informal gândul principal de astăzi. Dumnezeu mi ne lasă niciodată să ajungem la limită. Doar aşteaptă-L în credinţă pe Iahve şi îţi vei redobândi speranţa.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...