Articolul precedentMenekülj Istenedhez!
  Articolul următorPrințul lumii acesteia

  În siguranţă în braţele tatălui

  Ori de câte ori mă tem, eu mă încred în Tine. Psalmul 56:3

  Tunetele bubuiau, iar fulgerele străluceau. Eram doar o fetiţă şi îmi era frică. Strecurându-mă afară din pat am fugit în sufragerie, unde erau părinţii mei. Am cuprins cu ambele braţe picioarele tatălui meu, în timp ce plângeam şi tremuram. Aplecându-se, tata m-a tras în braţele lui puternice şi m-a ţinut aproape. Am stat cuibărită în braţele tatei pentru ceva timp, până când, în cele din urmă, m-am oprit din tremurat. Dar, la sunetul unui alt tunet, mi-am îngropat faţa în umărul lui.

  Pentru o vreme, doar m-a ţinut în braţe. Apoi, mergând spre fereastră, a început să-mi vorbească uşor. „Uite, dragă! Haide să ne uităm la spectacolul de fulgere de pe cer.”

  Cu precauţie, mi-am ridicat capul şi am privit afară. Fulger! Dâre ascuţite de lumină despicaseră cerul întunecat. A urmat tunetul. Tata m-a strâns mai tare şi mi-a şoptit la ureche, „Este spectacolul nocturn al lui Dumnezeu. Nu-i aşa că este frumos? Este afară, draga mea. Nu-ţi va face rău, pentru că eşti în siguranţă înăuntru, cu mine.”

  Rămasă în siguranţa braţelor tăticului meu, am continuat să privesc spectacolul nocturn al lui Dumnezeu până când norii s-au retras, iar tunetele s-au potolit. Tata s-a îndreptat spre camera mea şi m-a învelit cu grijă în pat. Apoi s-a aplecat şi m-a sărutat de noapte bună. Am adormit imediat.

  Aveam probabil trei ani atunci când tata m-a ajutat să trec peste frica de furtuni. Este prima amintire pe care o am cu tata; prima lecţie învăţată despre Tatăl meu Dumnezeu. La fel cum părintele meu pământesc m-a liniştit în întunericul nopţii atunci când îmi era frică, găsesc siguranţă în braţele Tatălui meu ceresc atunci când mă confrunt cu furtunile vieţii. Pot avea încredere în Tatăl meu, că va avea grijă de mine, mă va mângâia şi îmi va linişti fricile. În braţele Lui sunt în siguranţă.

  Tată, ţine-mă aproape atunci când îmi este frică! Ajută-mă să le arăt copiilor mei că braţele Tale sunt un loc sigur!

  Barbara Ann Kay

  Din aceeași categorie

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...