Articolul precedentJézusban biztos a jővőd!
  Articolul următorExistă posedare demonică?

  Să-i învăţăm pe copii că Dumnezeu este dragoste

  Dragostea nu face rău aproapelui: dragostea deci este împlinirea legii. Romani 13:10

  Când avea aproximativ doi ani, fetiţa noastră a început să sufere de ceea ce doctorii numesc „coşmaruri nocturne, sau teroare nocturnă”. Ştiam ce sunt, deoarece fratele ei mai mare le avusese ani de zile. În timpul coşmarurilor, copilul se ridică în toiul nopţii cu un vis atât de înspăimântător, încât ţipă, strigă, chiar dă cu pumnii, dar rămâne adormit pe tot parcursul lor.

  Coşmarurile deveniseră o parte din ritualul nostru de noapte. De mai multe ori pe săptămână eram treji jumătate de noapte, încercând să o trezim cu grijă în timpul crizelor de ţipat şi să o liniştim să adoarmă din nou.

  Uneori dura ore întregi. Nu înţelegeam de ce avea aceste vise, până când am descoperit că fraţii ei mai mari, care deja erau la vârsta adolescenţei, o fugăreau uneori prin casă în timp ce purtau o mască înfricoşătoare.

  Dumnezeu nu ne dă un duh de frică. Frica este generată de prinţul întunericului, care construieşte ziduri în viaţa noastră pentru a ne împiedica să trăim în lumina harului şi iubirii lui Dumnezeu.

  Într-o zi am întrebat-o pe fiica mea dacă vrea să scape de coşmaruri şi a spus că da. I-am explicat de unde vine frica şi cum era nevoie să o scoatem din viaţa ei pentru totdeauna Am rugat-o să repete după mine: „Doamne Isuse, nu mai vreau frică în viaţa mea. Vreau ca dragostea Ta să mă legene până ce adorm. Îţi mulţumesc pentru îngerii care stau în jurul patului meu şi pentru toţi aceia care mă iubesc.” Cu încrederea unui copil, a repetat rugăciunea şi nu a mai avut coşmaruri niciodată.

  De ce nu mă gândisem la acest lucru înainte? Mă confruntam cu propriile frici şi îndoieli subtile. Nu eram sigură dacă rugăciunile mele erau destul de bune pentru a o elibera definitiv de coşmaruri. Şi exact aşa este – când ne confruntăm cu o decizie înspăimântătoare sau cu ceva despre care credem că ne subminează puterea de alegere, împietrim de frică. Dumnezeu pare departe de noi. Dar, când păşim prin credinţă, la fel cum a făcut micuţa mea, putem să o înfruntăm direct, ştiind că dragostea lui Dumnezeu va fi alături de noi la fiecare pas. Nu există frică aşa de mare încât pacea lui Dumnezeu să nu o poată alunga prin dragostea Lui.

  Dragă Doamne, Îţi mulţumesc că auzi rugăciunea făcută cu speranţă şi îi răspunzi!

  Kellie Frazier

  Din aceeași categorie

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Nevoia de disciplină

  Dacă trebuie să-ţi pedepseşti copiii, evită pedeapsa fizică; în schimb, interzice-le anumite privilegii, aceasta fiind o opţiune mai eficientă. Dar cel mai important lucru este să nu-l pedepseşti pe copil cu mânie, ci cu dragoste.

  Un exemplu de succes

  Adu-ţi aminte că efectul exemplului tău este mai eficient şi mai de durată decât o discuţie convingătoare şi logică. Dă dovadă de un comportament exemplar înaintea celorlalţi membri din familie şi din cercul social în care te afli şi observă rezultatele binecuvântate de Dumnezeu.

  Influenţa părinţilor

  Exprimă-ţi gratitudinea pentru lucrurile concrete pe care le-au făcut părinții tăi pentru tine. În cele din urmă, păstrează fiecare sfat în inima ta (în interiorul tău) şi câteodată pune-le la gât (fă-le vizibile) ca şi când ar fi nişte minunate podoabe.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...