Articolul precedentAz Úr kész áldani
  Articolul următorIazul de foc și pucioasă

  Spune-le despre dragostea Lui!

  Din pruncie cunoşti Sfintele Scripturi, care pot să-ţi dea înţelepciunea care duce la mântuire prin credinţa în Hristos Isus. 2 Timotei 3:15

  Una dintre cele mai preţioase amintiri ale mele din copilărie este cu mătuşa Metha citindu-ne din cărţile biblice şi religioase pentru copii de la acea vreme. Ea avea la rândul ei trei copii şi împreună ne adunam în jurul scaunului mare din sufragerie pentru închinarea de seară. Acesta a fost locul în care s-a turnat fundaţia educaţiei mele spirituale, în timp ce învăţam despre eroii Bibliei apreciaţi pentru slujirea lui Dumnezeu şi iertaţi pentru greşelile lor. Adevărate istorisiri creştine la care mă puteam raporta atunci când reuşeam sau când dădeam greş.

  Mătuşa Metha era motivul pentru care ne adunam cu toţii conştiincioşi la rugăciune, la Şcoala de Sabat şi la biserică, la Exploratori, la mesele de părtăşie cu biserica, la întruniri de evanghelizare şi socializările de sâmbătă seara. Nu aveam timp să facem boacăne. Ştiam că instructorii de la Şcoala de Sabat şi Exploratori ne iubeau şi îşi sacrificau voluntar timpul şi banii pentru a se asigura că învăţam mai mult decât minimumul necesar.

  Ajunsă la maturitate, a fost privilegiul meu acela de a duce mai departe moştenirea oferită gratuit: să-i îndrum pe micuţii Domnului la Şcoala de Sabat, din leagăn până în adolescenţă. Şcolile biblice de vacanţă au fost cu siguranţă o provocare, dar a meritat fiecare clipă investită. Şi toate aspectele cluburilor de Exploratori au o însemnătate specială atât pentru lideri, cât şi pentru membri. Scopul meu suprem ca lider este de a preda mai departe ceea ce am fost învăţată pe când eram un copil, la picioarele oamenilor iubitori care au răspuns cu „da” atunci când au fost rugaţi să îşi asume un rol important în biserică.

  Ca părinte, tu ştii deja care este sarcina pe care Dumnezeu a pus-o înaintea ta. Arată-le copiilor tăi dragostea Lui! Ţine-i aproape când le citeşti despre Isus; cântă despre El; prezintă-le făgăduinţele Lui cu voce tare pentru ca ele să răsune în inimile şi minţile micuţilor tăi! Pregăteşte-i pentru lume înainte ca ei să plece de acasă. Spune-le despre dragostea Lui!

  Îţi mulţumesc, Doamne, că m-ai înconjurat cu adulţi care mi-au arătat dragostea Ta! Ajută-mă să fiu devotat(ă) răspândirii moştenirii pe care am primit-o şi să le arăt celor mici din jurul meu dragostea Ta!

  Carol Wiggins Gigante

  Din aceeași categorie

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...