Articolul precedentMinden nap…
  Articolul următorNici măcar un câine nu va scheuna

  Dragostea Tatălui nostru ceresc

  Isus i-a zis: „De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cine M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu dar: «Arată-ne pe Tatăl»?” Ioan 14:9

  Fiul meu, Sanghyun, care este acum la gimnaziu, a fost întrebat odată pe când era la grădiniţă: „Sanghyum, ce este tăticul tău?” Toată lumea se aştepta să răspundă: „Tăticul meu este pastor.” în schimb, el a zâmbit şi a spus: „Este un tată amuzant. Mă face să râd.” Sanghyun l-a văzut pe tatăl lui ceva mai mult decât un pastor care stătea în faţa a sute de oameni în fiecare săptămână. Ca fiu, ştia că tatăl lui este amuzant şi îi place să îl distreze.

  Săptămâna trecută, fiica mea, Hanna, se plictisise puţin la întâlnirea de rugăciune de marţi, aşa că i-a scris un mic mesaj tatălui ei. O propoziţie ne-a atins în mod special inima: „Mă gândesc la tine, tati, atunci când lucrurile sunt dificile. Mă face fericită din nou.” Dragostea şi grija tandră oferită de tatăl ei erau balsam vindecător pentru micuţa inimă a Hannei. Relaţia lor drăgălaşă îmi aminteşte de Tatăl nostru. Dumnezeu. Iubirea Lui este mult mai mare decât a oricărui tată pământesc.

  Biblia ne spune cine este Dumnezeul nostru cu adevărat. „Domnul Dumnezeu este un Dumnezeu plin de îndurare şi milostiv, încet la mânie, plin de bunătate şi credincioşie” (Exodul 34:6). Isus a venit pe pământ ca să ni-L arate pe Tatăl şi El manifesta iubirea Tatălui atunci când săvârşea minuni. Celor săraci sau modeşti nu le era frică să se apropie de El. Chiar şi copiilor mici le plăcea să fie cu El şi erau atraşi de partea Lui.

  În cartea Calea către Hristos citim că „până şi copiii mici erau atraşi de El. Lor le plăcea să urce pe genunchii Lui şi să se uite la faţa Lui îngândurată, binevoitoare şi plină de dragoste” (p. 120). Cât de minunat şi plin de bunătate a fost El, încât copiilor să le placă să îi privească faţa! Imaginează-ţi cum s-au simţit acei părinţi să-L vadă pe Isus răspunzând cu asemenea dragoste copiilor lor! într-o zi îl vom întâlni pe Isus în cer, Prietenul nostru care ne iubeşte mai mult decât putem înţelege sau măsura. O, cât de mult tânjesc după acea zi, când vom putea fi cu toţii împreună cu El!

  Tată din cer; ajută-ne să ne iubim copiii la fel de mult ca Isus! Fă ca dragostea Ta să curgă prin noi şi atinge-le inimile şi vieţile! Ajută-ne să le arătăm dragostea Ta copiilor noştri!

  Nami Kim

  Din aceeași categorie

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...