Articolul precedentVăd în culori!!!
  Articolul următorCe faci tu, aici, Ilie?

  Cei mai mici dintre aceştia

  Drept răspuns, împăratul le va zice: „Adevărat vă spun că, ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie Mi le-aţi făcut.” Matei 25:40

  Una dintre cele mai mari frustrări pe care le aveam ca proaspătă mamă era extrem de puţinul timp pe care îl aveam pentru mine. Primul nostru copil a avut nişte colici cumpliţi în primele patru luni. Nu a dormit niciodată mai mult de două ore odată. Cel mai adesea era mai puţin decât atât. Pentru a-l face să doarmă, eu şi soţul meu făceam cu rândul să-l ţinem şi să-l legănăm aproape o oră. Era cel puţin extenuant, pot spune.

  Conversaţiile cu soţul meu din acea perioadă erau deseori confuze şi frustrante, din cauza creierelor noastre private de somn. Conversaţiile mele cu Dumnezeu erau aproape inexistente. Eram plină de remuşcări că, atunci când viaţa devenea mai grea, nu-mi puteam lua timp deoparte pentru a mă conecta cu El.

  Într-o zi în care păţisem tot ce se puteam păţi, îi împărtăşeam unui prieten cât de dificilă îmi devenise viaţa, cât de obosiţi eram eu şi soţul meu şi cât de vinovată mă simţeam, întrucât nu mai dispuneam de energia sau timpul necesar pentru închinare şi rugăciune. El a ascultat în linişte un moment, apoi a spus nişte cuvinte extrem de profunde: „Ştii, când Isus vorbea despre cei neînsemnaţi, întotdeauna mi-am imaginat că le vorbea părinţilor cu copii mici. El ştie ce se petrece acum în viaţa ta. El este chiar acolo, lângă tine.” M-am simţit pătrunsă de un sentiment de uşurare. Bineînţeles că ştia, m-am gândit. Ce descoperire!

  În timpul primilor paşi năucitori şi extenuanţi prin experienţa maternităţii, este foarte uşor să uităm că Acela care a creat preţiosul bebeluş pe care îl legeni până adoarme înţelege cu adevărat şi îl interesează ce se petrece în viaţa ta. Chiar şi în acele zile – sau nopţi – în care singurele cuvinte pe care le poţi îngăima sunt epuizatele „Ajută-mă!”, El aude şi răspunde. Este chiar acolo alături de tine, ţinându-te strâns de mână în fiecare noapte nedormită.

  Doamne, Îţi mulţumesc că mi-ai creat bebeluşul! Îţi mulţumesc că Te-ai gândit la mine – chiar dacă sunt mult prea epuizată să pot lega două propoziţii coerente! Dă-mi putere, Te rog, şi îţi mulţumesc că ai grijă de toţi!

  Kristin Breiner

  Din aceeași categorie

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...