Articolul precedentMai mult decât… Păstor!
  Articolul următorCe au văzut în casa ta?

  Hrană de la corbi

  Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos. Filipeni 4:19

  Când a simţit chemarea din partea lui Dumnezeu să devină pastor, soţul meu a renunţat la profesia de inginer şi ne-am mutat în Michigan. În timp ce el se afla la seminar, nu primeam nicio sponsorizare sau ajutor financiar de niciun fel. Trăiam doar din indemnizaţia lui. Aveam trei copii la acel moment şi ne puteam permite un apartament cu două dormitoare. Nu ne deranjau spaţiile înguste, deoarece eram entuziasmaţi de chemarea noastră la misiune. Dumnezeu îmi spusese înainte de a ne căsători că soţul meu avea să fie pastor. Am aşteptat acest lucru timp de zece ani.

  Cei trei ani petrecuţi în Michigan au trecut rapid, iar în al patrulea an, cel final, soţul meu a primit un loc de muncă. Dar banii ni s-au terminat înainte de a-şi primi primul cec de salariu. Trebuia să aşteptăm până la sfârşitul lunii. Nu aveam bani de mâncare. În fiecare zi ne uitam în cutia poştală după cec, dar acesta nu apărea. Dar nu ne-am făcut griji. Ne-am reamintit că Dumnezeu ştia că aveam trei guri de hrănit.

  Într-o dimineaţă ne-am adunat pentru altarul familial, iar copiii stăteau lângă soţul meu, care cânta la pian. Cântam împreună laude la adresa lui Dumnezeu, când am auzit un ciocănit puternic la uşă. Eu mă aflam la doar un metru de uşă, aşa că am deschis şi m-am uitat în dreapta, apoi în stânga. Nu era nimeni acolo. M-am uitat în jos şi chiar în faţa mea se aflau două sacoşe cu alimente. În sacoşe am găsit unt de arahide, pâine, multe fructe şi legume şi încă o mică surpriză. Chiar între două franzele am găsit o bancnotă de un dolar – exact cât aveam nevoie pentru automatul de spălat rufe din spălătorie. Am avut mâncare din abundenţă până în ziua de salariu de la sfârşitul lunii şi haine curate, de asemenea. Am continuat să îl lăudăm pe Dumnezeu şi I-am mulţumit pentru aprovizionarea cu toate cele necesare. Acela a fost un altar de închinare de care îmi voi aminti întotdeauna. Continuăm să ne împărtăşim povestea despre cum Dumnezeu a lăsat mâncare în
  faţa uşii noastre.

  Doamne, îţi mulţumesc pentru că întotdeauna ai fost acolo să ne împlineşti nevoile! îţi suntem deplin recunoscători pentru toate dovezile purtării Tale de grijă!

  Edwina Grice Neely

  Din aceeași categorie

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Greutăţile financiare

  A trebuit să trecem prin multe încercări, dar acestea ne-au dat mari lecții pentru caracter. Am învățat să apreciem puținul pe care îl aveam, să fim foarte flexibili cu hobby-urile, să ne descurcăm cu puțin și să economisim mult, să exersăm permanent autocontrolul și să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

  În luptă, dar nu disperaţi

  Gândeşte-te la cunoscuta zicală: „Când Dumnezeu închide uşa, tot El deschide o fereastră”, care exprimă într-un mod informal gândul principal de astăzi. Dumnezeu mi ne lasă niciodată să ajungem la limită. Doar aşteaptă-L în credinţă pe Iahve şi îţi vei redobândi speranţa.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...