Articolul precedentMai mult decât… Păstor!
  Articolul următorCe au văzut în casa ta?

  Hrană de la corbi

  Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos. Filipeni 4:19

  Când a simţit chemarea din partea lui Dumnezeu să devină pastor, soţul meu a renunţat la profesia de inginer şi ne-am mutat în Michigan. În timp ce el se afla la seminar, nu primeam nicio sponsorizare sau ajutor financiar de niciun fel. Trăiam doar din indemnizaţia lui. Aveam trei copii la acel moment şi ne puteam permite un apartament cu două dormitoare. Nu ne deranjau spaţiile înguste, deoarece eram entuziasmaţi de chemarea noastră la misiune. Dumnezeu îmi spusese înainte de a ne căsători că soţul meu avea să fie pastor. Am aşteptat acest lucru timp de zece ani.

  Cei trei ani petrecuţi în Michigan au trecut rapid, iar în al patrulea an, cel final, soţul meu a primit un loc de muncă. Dar banii ni s-au terminat înainte de a-şi primi primul cec de salariu. Trebuia să aşteptăm până la sfârşitul lunii. Nu aveam bani de mâncare. În fiecare zi ne uitam în cutia poştală după cec, dar acesta nu apărea. Dar nu ne-am făcut griji. Ne-am reamintit că Dumnezeu ştia că aveam trei guri de hrănit.

  Într-o dimineaţă ne-am adunat pentru altarul familial, iar copiii stăteau lângă soţul meu, care cânta la pian. Cântam împreună laude la adresa lui Dumnezeu, când am auzit un ciocănit puternic la uşă. Eu mă aflam la doar un metru de uşă, aşa că am deschis şi m-am uitat în dreapta, apoi în stânga. Nu era nimeni acolo. M-am uitat în jos şi chiar în faţa mea se aflau două sacoşe cu alimente. În sacoşe am găsit unt de arahide, pâine, multe fructe şi legume şi încă o mică surpriză. Chiar între două franzele am găsit o bancnotă de un dolar – exact cât aveam nevoie pentru automatul de spălat rufe din spălătorie. Am avut mâncare din abundenţă până în ziua de salariu de la sfârşitul lunii şi haine curate, de asemenea. Am continuat să îl lăudăm pe Dumnezeu şi I-am mulţumit pentru aprovizionarea cu toate cele necesare. Acela a fost un altar de închinare de care îmi voi aminti întotdeauna. Continuăm să ne împărtăşim povestea despre cum Dumnezeu a lăsat mâncare în
  faţa uşii noastre.

  Doamne, îţi mulţumesc pentru că întotdeauna ai fost acolo să ne împlineşti nevoile! îţi suntem deplin recunoscători pentru toate dovezile purtării Tale de grijă!

  Edwina Grice Neely

  Din aceeași categorie

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...