Usa mereu deschisă

  „Nu ştii? N-ai auzit? Dumnezeul cel Veşnic, Domnul, a făcut marginile pământului. El nu oboseşte, nici nu osteneşte; priceperea Lui nu poate fi pătrunsă.” Isaia 40:28

  Îmi amintesc acele momente. Acel munte de stres care creştea şi ameninţa să-mi cuprindă mintea, îndemnându-mă să fug spre un loc de refugiu. Aveam nevoie de o pauză de la „orăşelul copiilor”. Nu încăpea nicio îndoială că-mi ţinusem răsuflarea mult prea mult timp, secătuindu-mi stabilitatea mintală şi abilităţile parentale. Intrând deja pe modul de supravieţuire, am încercat să le distrag atenţia copiilor folosind una dintre cele mai eficiente metode din top: desene animate, gustări cu fructe şi somnul de prânz. Apoi m-am furişat spre „locul meu fericit” şi am închis uşa de la baie.

  În sfârşit, singură. Să mă odihnesc. Să respir. Să-mi refac sănătatea mintală. Să-mi refac înfăţişarea – sau măcar ceva din ea. Până la urmă, imediat ce deschideam acea uşă săream din nou în tranşee.

  N-am reuşit de prea multe ori să ajung prea departe cu planul meu de recreere. Înainte de a ajunge la stadiul de readunare a nervilor, apărea o mică voce care mă chema dincolo de uşă.

  Doar câteva minute, Doamne! Este tot ce-mi doresc.

  Dar eu reprezentam zona lor de confort. Ei tânjeau să vorbească cu mine. Să fie cu mine. Să împartă cu mine. Şi aveau nevoie ca eu să le port de grijă, să-i protejez, să-i liniştesc. Eram încântată de acest lucru, în ciuda nevoii de a evada din când în când.

  Aşa este şi Tatăl nostru ceresc. Cu excepţia faptului că nu Se baricadează în baie. Spre deosebire de mine, El nu Se pierde cu firea şi nu are nevoie de odihnă. El este întotdeauna pregătit să-Şi îmbrăţişeze copiii plini de energie imediat ce este solicitat. E reconfortant să ştii că, indiferent de situaţie, uşa lui Dumnezeu este întotdeauna deschisă.

  Doamne, îţi mulţumesc că mi-ai oferit mie rolul important de a creşte aceşti frumoşi copii! Oferă-mi putere şi înţelepciune să fiu cea mai bună mamă posibilă! Ajută-mă să menţin uşa deschisă şi să-i îndrum spre Tine, ca adevărata sursă a tot ce este bun şi reconfortant!

  Cindy Lynn Jacobs

  Din aceeași categorie

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...