Încrede-te în El întotdeauna!

  Domnul este bun; El este un loc de scăpare în ziua necazului şi cunoaşte pe cei ce se încred în El. Naum 1:7

  Fiica noastră a cântărit 5 kilograme şi a avut 56 de centimetri la naştere; era întruchiparea sănătăţii, până când a avut loc un eveniment neaşteptat. La opt luni a început să vomite. Doctorul de la camera de gardă a spus că avea un virus la stomac şi ne-a trimis acasă. Dar, pe când celebram începutul unui nou an, mulţumindu-I lui Dumnezeu pentru binecuvântările Sale, ne-am dat seama că ziua de Anul Nou nu va fi atât de distractivă. Chelsey era bolnavă. A continuat să vomite. Bebeluşul nostru sănătos începea încet să se stingă. S-a oprit din râsete şi nu se mai mişca, iar noi am ştiut că aveam probleme. În prima zi din an, medicul pediatru ne-a trimis la spitalul de copii pentru analize. Când am ajuns la camera de gardă de acolo, am găsit personalul aşteptându-ne. Doctorul făcuse aranjamentele cu cel mai bun radiolog şi chirurg din spital. Bebeluşul nostru a fost dus rapid la Secţia de radiologie. Unsprezece litri de apă au fost pompaţi în corpul ei micuţ, care se stingea. Nu s-a mişcat şi nici nu a clipit.

  Îmi amintesc cum stăteam cu soţul meu, uitându-ne la ea, în timp ce lacrimile ni se prelingeau pe obraji. Tot ce puteam spune era: „Doamne, ne-ai oferit-o ca dar. Totuşi, ea este a Ta. Avem încredere în Tine. Dacă trebuie să o laşi să doarmă, voia Ta să se împlinească, dar vei avea de depus multă muncă cu mine. Dacă decizi să o laşi să trăiască, ajută-ne să facem din ea un instrument în mâinile Tale. Îţi mulţumesc, Tată!”

  Imediat ce am terminat rugăciunea, doctorul ne-a spus că sunt nevoiţi să intervină chirurgical pentru a vedea ce poate fi făcut. Chiar dacă primeam veşti destul de des, acela a fost cel mai lung timp de aşteptare pe care l-am traversat vreodată. Lumea noastră se întorsese cu susul în jos. Singura noastră speranţă era să avem încredere în El. Trei ore mai târziu, rugăciunile noastre au fost ascultate. Doctorul a venit şi ne-a spus că operaţia a avut succes.

  Cât de minunat este să ne încredem în Isus! Atunci când ne predăm cu totul Lui, pacea pe care El o oferă în mijlocul furtunii este dincolo de ceea ce poate fi înţeles. Indiferent de situaţiile în care te afli în acest moment, consacră-te Domnului în rugăciune şi încrede-te în El!

  Doamne, Îţi mulţumesc că eşti refugiul meu în furtună! Îţi mulţumesc pentru dragostea, grija şi protecţia Ta! Ajută-ne să privim întotdeauna la Tine şi să avem încredere în Tine, indiferent de deznodământ!

  Z. Kathy Cameron

  Din aceeași categorie

  Adevărul

  Cu cât este noaptea mai întunecoasă, cu atât este mai strălucitoare şi clară lumina adevărului. Cel care a promis că ne ajută să rezistăm la fiecare ispită ne-a promis şi că adevărul va fi scutul nostru.

  Iubirea

  A trăi pentru binele aproapelui şi a face fapte de iubire şi de milă sunt principiile de care Cerul se bucură cel mai mult. Măreţia caracterului se măsoară prin valoarea morală a modului în care omul îşi exprimă dragostea.

  Încrederea

  Încrezându-ne în Dumnezeu şi aflându-ne sub grija Sa, putem face faţă şi depăşi nenumăratele şi feluritele dificultăţi ale vieţii de fiecare zi. Chiar dacă sunt momente când nu este uşor să ne încredem în Dumnezeu, Domnul este gata să ne ajute.

  O singură cale

  Ştiind că nu este bine să ne apărăm îndoielile şi să îmbrăţişăm orice prejudecată, te invităm să cercetezi Cuvântul lui Dumnezeu cu credinţă şi rugăciune. Isus zice: „Cercetaţi Scripturile, pentru că socotiţi că în ele aveţi viaţa veşnică, dar tocmai ele mărturisesc despre Mine”.

  Publicate astăzi

  Sămânța pe cale – partea 2

  Dragostea L-a determinat să Se arunce în mijlocul păcatului meu și să moară, ca eu să trăiesc! Te iubesc, Isuse!

  Adevărul

  Cu cât este noaptea mai întunecoasă, cu atât este mai strălucitoare şi clară lumina adevărului. Cel care a promis că ne ajută să rezistăm la fiecare ispită ne-a promis şi că adevărul va fi scutul nostru.

  Te rog, salvează-mă!

  Doamne, Îți mulțumesc pentru binecuvântările pe care mi le-ai oferit prin copiii mei! Te rog, ajută-mă să fac tot posibilul să îi îndrum prin exemplu și învățătură spre mântuire! PROVOCARE: Caută să descoperi astăzi „bombele” cu care se joacă copiii tăi sau cei din jurul tău și fă tot ce poți ca să îi salvezi!

  Mások megmentéséért élni

  „Mondta pedig mindenkinek: Ha valaki énutánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel a keresztjét...

  Frații mei

  Căci Ezra își pusese inima să adîncească și să împlinească Legea Domnului, și să învețe...