Încrede-te în El întotdeauna!

Domnul este bun; El este un loc de scăpare în ziua necazului şi cunoaşte pe cei ce se încred în El. Naum 1:7

Fiica noastră a cântărit 5 kilograme şi a avut 56 de centimetri la naştere; era întruchiparea sănătăţii, până când a avut loc un eveniment neaşteptat. La opt luni a început să vomite. Doctorul de la camera de gardă a spus că avea un virus la stomac şi ne-a trimis acasă. Dar, pe când celebram începutul unui nou an, mulţumindu-I lui Dumnezeu pentru binecuvântările Sale, ne-am dat seama că ziua de Anul Nou nu va fi atât de distractivă. Chelsey era bolnavă. A continuat să vomite. Bebeluşul nostru sănătos începea încet să se stingă. S-a oprit din râsete şi nu se mai mişca, iar noi am ştiut că aveam probleme. În prima zi din an, medicul pediatru ne-a trimis la spitalul de copii pentru analize. Când am ajuns la camera de gardă de acolo, am găsit personalul aşteptându-ne. Doctorul făcuse aranjamentele cu cel mai bun radiolog şi chirurg din spital. Bebeluşul nostru a fost dus rapid la Secţia de radiologie. Unsprezece litri de apă au fost pompaţi în corpul ei micuţ, care se stingea. Nu s-a mişcat şi nici nu a clipit.

Îmi amintesc cum stăteam cu soţul meu, uitându-ne la ea, în timp ce lacrimile ni se prelingeau pe obraji. Tot ce puteam spune era: „Doamne, ne-ai oferit-o ca dar. Totuşi, ea este a Ta. Avem încredere în Tine. Dacă trebuie să o laşi să doarmă, voia Ta să se împlinească, dar vei avea de depus multă muncă cu mine. Dacă decizi să o laşi să trăiască, ajută-ne să facem din ea un instrument în mâinile Tale. Îţi mulţumesc, Tată!”

De același autor

Hristos, în mine

Imediat ce am terminat rugăciunea, doctorul ne-a spus că sunt nevoiţi să intervină chirurgical pentru a vedea ce poate fi făcut. Chiar dacă primeam veşti destul de des, acela a fost cel mai lung timp de aşteptare pe care l-am traversat vreodată. Lumea noastră se întorsese cu susul în jos. Singura noastră speranţă era să avem încredere în El. Trei ore mai târziu, rugăciunile noastre au fost ascultate. Doctorul a venit şi ne-a spus că operaţia a avut succes.

Cât de minunat este să ne încredem în Isus! Atunci când ne predăm cu totul Lui, pacea pe care El o oferă în mijlocul furtunii este dincolo de ceea ce poate fi înţeles. Indiferent de situaţiile în care te afli în acest moment, consacră-te Domnului în rugăciune şi încrede-te în El!

Doamne, Îţi mulţumesc că eşti refugiul meu în furtună! Îţi mulţumesc pentru dragostea, grija şi protecţia Ta! Ajută-ne să privim întotdeauna la Tine şi să avem încredere în Tine, indiferent de deznodământ!

Z. Kathy Cameron

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Încrede-te în El întotdeauna! - Devotional familie. Doamne, Îţi mulţumesc că eşti refugiul meu în furtună! Îţi mulţumesc pentru dragostea, grija şi protecţia Ta! Ajută-ne să privim întotdeauna la Tine şi să avem încredere în Tine, indiferent de deznodământ! pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.