Articolul precedentMásokról csak jót, vagy semmit!
  Articolul următorÎntreabă pe Domnul!

  Un bolnăvior, doi bolnăviori, trei bolnăviori

  El îşi va paşte turma ca un Păstor, va lua mieii în braţe, îi va duce la sânul Lui şi va călăuzi blând oile care alăptează. Isaia 40:11

  Sufăr când unul dintre copiii noştri este bolnav. Mă îngrijorez, mă agit şi mi se încordează muşchii de pe spate. Soţul meu a reuşit să mă liniştească noaptea trecută făcându-mi masaj în zonele încordate, spunând că totul va fi bine şi că nu trebuie să mă îngrijorez pentru copilul nostru bolnav. Ştiam că are dreptate, dar de ce mă temeam eu era faptul că şi ceilalţi se vor îmbolnăvi. Să ai grijă de un copil bolnav nu este deloc plăcut, dar nu aş dori nimănui să aibă trei copii bolnavi.

  Fuseserăm deja blocaţi trei săptămâni în acest ciclu de îmbolnăvire în lanţ. Era destul de rău că era un singur microb cu care se luptau, dar nu, aveau să fie mai mulţi. Atunci când unul se vindeca de primul, îl prindea pe al doilea. Cel mai recent virus le-a dat micuţilor mei febră de 39-40 de grade pentru cinci zile, iar dimineaţa de Sabat ne-am petrecut-o la Urgenţe, cu doctori care încercau să îşi dea seama dacă băiatul meu de şase ani avea pneumonie sau bronşită.

  Tuşea lui a început să o îngrijoreze până şi pe proprietara casei noastre. Ea l-a sunat pe soţul meu să se asigure că totul e bine. Camera copiilor este exact sub a ei, iar tuşitul, care semăna mai mult cu glasul unei gâşte mari, o ţinea trează noaptea. Ups! După proceduri care să-l ajute să respire şi o radiografie la plămâni, s-a dovedit a fi bronşită, aşa că am fost trimişi acasă cu medicamente şi cu un inhalator. În cele din urmă, febra a scăzut, iar medicaţia şi-a făcut efectul.

  Soţul meu nu înţelege cum mă descurc, iar uneori nici eu. Ai observat vreodată cum noi, mamele, suntem capabile să ne împingem limitele făcând lucruri pe care nu le credeam posibile – toate pentru binele copiilor? Şi, deşi îmi displace să stau prinsă în casă zile şi săptămâni care nu se mai termină, mi-ar face şi mai multă neplăcere să îi las cu o bonă şi să plec la muncă atunci când ei se simt groaznic. Nimic nu egalează mângâierea unei mame pentru un copil mic şi nimic nu este ca mângâierea lui Dumnezeu în momentele dificile.

  Îţi mulţumesc Ţie, Doamne, pentru că eşti acolo ca să ne linişteşti atunci când stresul vieţii se apropie! Ajută-ne să nu uităm să ne odihnim în braţele Tale!

  Kirsten Holloway

  Din aceeași categorie

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Fidelitatea

  Deşi este adevărat că dificultăţile pot clătina din temelii orice relaţie, este posibilă persistenţa în simţăminte şi în promisiunea faţă de unirea personală cu Dumnezeu. E grea trecerea prin crize, dar în loc să slăbească relaţia, dificultăţile contribuie adesea la întărirea şi stabilizarea acesteia.

  Răbdarea şi perseverenţa

  Câteodată, când lucrurile merg prost, simţăminte de descurajare ne vin în minte şi ne fac să credem că nu merită să mai luptăm pentru nimic. Dar, uneori, momentele ca acestea sunt cele care ne dau ocazia să facem din viaţa noastră o sursă de inspiraţie pentru alţii.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...