Articolul precedentAz igaz jellem
  Articolul următorCorect până la capăt

  Alinare de la Dumnezeu

  Încredintează-ți soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit. Psalmii 55:22

  Eram speriată şi extrem de dezamăgită pe patul de spital, aşteptând intervenţia chirurgicală de urgenţă. De un an anticipam venirea unui nou copil în familia noastră, iar în cele din urmă testele au arătat că eram însărcinată. Cu toate acestea, în luna a treia bucuria mi-a fost luată de durere şi hemoragie. Sângerarea trebuia oprită, dar îmi era frică de anestezie. „Tată”, am strigat, „te rog, fii cu mine! Dă-mi alinare!”

  Imediat după aceea mi-am amintit textul din 1 Petru 5:7 – „Şi aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El însuşi îngrijeşte de voi.” Am simţit prezenţa Tatălui meu înconjurându-mă şi m-am putut relaxa. Când am fost dusă în cărucior spre sala de operaţii, deja inima mea nu mai era neliniştită.

  Zilele următoare au fost dificile. Doctorul nu putea să explice ce se întâmplase. Nu era niciun ţesut fetal. Oare în cer o să îmi văd bebeluşul? mă întrebam. Aveam nevoie de răspunsuri care nu veneau. Totuşi, printre lacrimi, ştiam că Tatălui meu îi păsa.

  Câteva luni mai târziu am fost binecuvântată cu o altă sarcină, pe care am purtat-o până la termen, dând naştere unui băiat sănătos. M-am bucurat de cei doi copii ai noştri, urmărindu-i în timp ce creşteau şi învăţau. Apoi am rămas însărcinată din nou, dar ceva a mers prost, iar pentru a doua oară a trebuit să întrerup o sarcină. Din nou, pierderea a fost devastatoare. Îmi doream cu adevărat încă un copil. În cele din urmă, soţul a fost de acord să încercăm din nou. După luni de aşteptare, în cele din urmă am rămas din nou însărcinată. Opt luni şi jumătate mai târziu, primeam în familia noastră o fetiţă frumoasă.

  Fiecare dintre copiii noştri ne-a umplut viaţa cu bucurie. Mă simt cu adevărat binecuvântată. Băiatul are talent la muzică, în timp ce amândouă fetele au o înclinaţie artistică. Nu ştiu dacă în ceruri îmi voi întâlni sau nu ceilalţi bebeluşi. Am încredere în inima înţelegătoare a lui Dumnezeu. Astăzi Îi mulţumesc pentru că a fost cu mine prin aceste experienţe dificile de pierdere.

  Când inima mă doare, Îţi mulţumesc pentru alinarea Ta, Tată! Îţi mulţumesc pentru că îţi pasă! Ajută-mă să am încredere în inima Ta chiar şi când intervin pierderi dureroase!

  Barbara Ann Kay

  Din aceeași categorie

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...