Alinare de la Dumnezeu

Încredintează-ți soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit. Psalmii 55:22

Eram speriată şi extrem de dezamăgită pe patul de spital, aşteptând intervenţia chirurgicală de urgenţă. De un an anticipam venirea unui nou copil în familia noastră, iar în cele din urmă testele au arătat că eram însărcinată. Cu toate acestea, în luna a treia bucuria mi-a fost luată de durere şi hemoragie. Sângerarea trebuia oprită, dar îmi era frică de anestezie. „Tată”, am strigat, „te rog, fii cu mine! Dă-mi alinare!”

Imediat după aceea mi-am amintit textul din 1 Petru 5:7 – „Şi aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El însuşi îngrijeşte de voi.” Am simţit prezenţa Tatălui meu înconjurându-mă şi m-am putut relaxa. Când am fost dusă în cărucior spre sala de operaţii, deja inima mea nu mai era neliniştită.

Zilele următoare au fost dificile. Doctorul nu putea să explice ce se întâmplase. Nu era niciun ţesut fetal. Oare în cer o să îmi văd bebeluşul? mă întrebam. Aveam nevoie de răspunsuri care nu veneau. Totuşi, printre lacrimi, ştiam că Tatălui meu îi păsa.

Câteva luni mai târziu am fost binecuvântată cu o altă sarcină, pe care am purtat-o până la termen, dând naştere unui băiat sănătos. M-am bucurat de cei doi copii ai noştri, urmărindu-i în timp ce creşteau şi învăţau. Apoi am rămas însărcinată din nou, dar ceva a mers prost, iar pentru a doua oară a trebuit să întrerup o sarcină. Din nou, pierderea a fost devastatoare. Îmi doream cu adevărat încă un copil. În cele din urmă, soţul a fost de acord să încercăm din nou. După luni de aşteptare, în cele din urmă am rămas din nou însărcinată. Opt luni şi jumătate mai târziu, primeam în familia noastră o fetiţă frumoasă.

Fiecare dintre copiii noştri ne-a umplut viaţa cu bucurie. Mă simt cu adevărat binecuvântată. Băiatul are talent la muzică, în timp ce amândouă fetele au o înclinaţie artistică. Nu ştiu dacă în ceruri îmi voi întâlni sau nu ceilalţi bebeluşi. Am încredere în inima înţelegătoare a lui Dumnezeu. Astăzi Îi mulţumesc pentru că a fost cu mine prin aceste experienţe dificile de pierdere.

Când inima mă doare, Îţi mulţumesc pentru alinarea Ta, Tată! Îţi mulţumesc pentru că îţi pasă! Ajută-mă să am încredere în inima Ta chiar şi când intervin pierderi dureroase!

Barbara Ann Kay

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor