Articolul precedentAz igaz jellem
  Articolul următorCorect până la capăt

  Alinare de la Dumnezeu

  Încredintează-ți soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit. Psalmii 55:22

  Eram speriată şi extrem de dezamăgită pe patul de spital, aşteptând intervenţia chirurgicală de urgenţă. De un an anticipam venirea unui nou copil în familia noastră, iar în cele din urmă testele au arătat că eram însărcinată. Cu toate acestea, în luna a treia bucuria mi-a fost luată de durere şi hemoragie. Sângerarea trebuia oprită, dar îmi era frică de anestezie. „Tată”, am strigat, „te rog, fii cu mine! Dă-mi alinare!”

  Imediat după aceea mi-am amintit textul din 1 Petru 5:7 – „Şi aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El însuşi îngrijeşte de voi.” Am simţit prezenţa Tatălui meu înconjurându-mă şi m-am putut relaxa. Când am fost dusă în cărucior spre sala de operaţii, deja inima mea nu mai era neliniştită.

  Zilele următoare au fost dificile. Doctorul nu putea să explice ce se întâmplase. Nu era niciun ţesut fetal. Oare în cer o să îmi văd bebeluşul? mă întrebam. Aveam nevoie de răspunsuri care nu veneau. Totuşi, printre lacrimi, ştiam că Tatălui meu îi păsa.

  Câteva luni mai târziu am fost binecuvântată cu o altă sarcină, pe care am purtat-o până la termen, dând naştere unui băiat sănătos. M-am bucurat de cei doi copii ai noştri, urmărindu-i în timp ce creşteau şi învăţau. Apoi am rămas însărcinată din nou, dar ceva a mers prost, iar pentru a doua oară a trebuit să întrerup o sarcină. Din nou, pierderea a fost devastatoare. Îmi doream cu adevărat încă un copil. În cele din urmă, soţul a fost de acord să încercăm din nou. După luni de aşteptare, în cele din urmă am rămas din nou însărcinată. Opt luni şi jumătate mai târziu, primeam în familia noastră o fetiţă frumoasă.

  Fiecare dintre copiii noştri ne-a umplut viaţa cu bucurie. Mă simt cu adevărat binecuvântată. Băiatul are talent la muzică, în timp ce amândouă fetele au o înclinaţie artistică. Nu ştiu dacă în ceruri îmi voi întâlni sau nu ceilalţi bebeluşi. Am încredere în inima înţelegătoare a lui Dumnezeu. Astăzi Îi mulţumesc pentru că a fost cu mine prin aceste experienţe dificile de pierdere.

  Când inima mă doare, Îţi mulţumesc pentru alinarea Ta, Tată! Îţi mulţumesc pentru că îţi pasă! Ajută-mă să am încredere în inima Ta chiar şi când intervin pierderi dureroase!

  Barbara Ann Kay

  Din aceeași categorie

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Mintea şi comportamentul

  Soluția la toate provocările noastre nu este să ne îngrijorăm pentru că ne îngrijorăm, ci să renunțăm la aceste gânduri, să le înlocuim cu altele care edifică și duc spre o rezolvare. Astăzi supune-ți gândurile lui Isus Hristos și rezultatele te vor surprinde!

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...