Fața i se luminează

  Domnul Dumnezeul tău este în mijlocul tău, ca un viteaz care poate ajuta; Se va bucura de tine cu mare bucurie, va tăcea în dragostea Lui şi nu va mai putea de veselie pentru tine. Ţefania 3:17

  Agitaţia dimineţii mă face să stau puţin deoparte. Totuşi, în momentul în care intru pe uşă, ochii ni se întâlnesc şi bucuria radiază vizibil de pe faţa lui dulce. Zâmbetul lui chiar ar putea lumina lumea! Imediat începe să alerge spre mine în felul lui clătinat şi nesigur, cu mâinile întinse, cu ochii strălucind. Gângureşte încântat şi, chiar dacă nu poate articula cuvântul „mami”, ştiu că este încântat să mă vadă.

  În timp ce copilul meu se apropie de mine, Dumnezeu îmi descoperă ceva cu privire la mine însămi şi văd barierele rezervei faţă de El pe care le-am ţesut strâns în jurul inimii mele. Când mă uit la reacţia inocentă a fiului meu, aceste bariere cad la pământ şi o nouă imagine a iubirii lui Dumnezeu radiază spre mine prin dragostea băieţelului meu.

  Cine este acest Dumnezeu ai cărui ochi se luminează când mă vede mergând clătinat spre El? Cât a trecut de când faţa mi-a strălucit de prezenţa lui Dumnezeu? Pot accepta o realitate a unui Dumnezeu care nu mai poate de bucurie când Se gândeşte la mine? Sunt foarte dezamăgită că nu m-am ridicat la nivelul propriilor aşteptări, să nu mai zic de standardul sfinţeniei lui Dumnezeu, fapt care m-a împiedicat să primesc dragostea care vine din inima de tată a lui Dumnezeu, însă doar până acum, când nu văd altceva decât bucurie.

  Cea mai adâncă nevoie a mea este să las acea dragoste să-mi pătrundă în inimă. O, Doamne care ai aşezat stelele la locul lor, dar care totuşi găseşti bucurie în noi! Minunată dragoste! El ne iubeşte la fel cum un tătic îşi iubeşte copilul. Îi place să observe fiecare încercare stângace de creştere şi dezvoltare.

  Astăzi, în timp ce ne lăsăm mintea să se îndrepte spre Tatăl nostru ceresc, să ne imaginăm bucuria şi veselia de pe faţa Lui atunci când Se uită la noi! În timp ce îi zugrăvim portretul astfel ca alţii să îl poată vedea, fie ca ei să observe doar dragostea Lui!

  Astăzi, în timp ce ne lăsăm mintea să se îndrepte spre Tatăl nostru ceresc, să ne imaginăm bucuria şi veselia de pe faţa Lui atunci când Se uită la noi! În timp ce îi zugrăvim portretul astfel ca alţii să îl poată vedea, fie ca ei să observe doar dragostea Lui!

  Abba, Tată, Te rog linişteşte-mă în dragostea Ta astăzi! Ajută-mă să interacţionez cu dragoste cu soţul meu/soţia mea, cu copiii mei şi cu toţi cei cu care mă întâlnesc! Îţi mulţumesc pentru că mă iubeşti în pofida slăbiciunii şi insuficienţei mele! Fă-mă un mijloc de transmitere a harului Tău astăzi!

  Kirsten Hoover

  Din aceeași categorie

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Mintea şi comportamentul

  Soluția la toate provocările noastre nu este să ne îngrijorăm pentru că ne îngrijorăm, ci să renunțăm la aceste gânduri, să le înlocuim cu altele care edifică și duc spre o rezolvare. Astăzi supune-ți gândurile lui Isus Hristos și rezultatele te vor surprinde!

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...