Prin ochii unui copil

  Apoi i-a luat în braţe si i-a binecuvântat, punându-Şi mâinile peste ei. Marcu 10:16

  Băiatul meu drag, în seara aceasta, fiind la cumpărături, cu meniul săptămânii viitoare plănuit în funcţie de ce era la reducere şi de câte cupoane aveam, ne-au mai rămas câţiva cenţi din bugetul nostru minuscul. Zâmbetul de pe faţa ta când am pus în cărucior flaconul cu soluţie pentru baloane de săpun a fost de nepreţuit. Abia ai aşteptat să ajungi acasă şi să vezi ce conţinea acea sticluţă.

  Am pus deoparte cumpărăturile şi am întins mâna după comoara ta. Taţi s-a aşezat pe podea cu tine şi a rupt ambalajul. A scos bagheta şi ţi-a arătat că cercul trebuie să conţină un strat transparent de lichid înainte ca baloanele de săpun să poată apărea. Apoi a ridicat-o cu grijă spre buzele ţuguiate şi a suflat încetişor. Rezultatul părea pură magie.

  Ai ţipat de bucurie la văzul primelor sfere transparente. Ai bătut din palme şi ai zâmbit cât de tare ai putut. Ai alergat în cercuri, apoi te-ai uitat nerăbdător la tatăl tău pentru mai multă magie.

  El a suflat din nou, dar de data aceasta câteva dintre bule au fost purtate de suflul ventilatorului şi au dansat prin cameră, transformând-o într-o lume minunată a unor curcubeie strălucitoare. Te-ai ridicat în picioare şi ai început să le urmăreşti clătinându-te. Ai prins una cu mâinile tale micuţe şi s-a spart. Mirarea ta mi-a frânt inima.

  Ţi-ai revenit repejor şi ai început să urmăreşti altele, mergând cât de repede puteai cu paşii tăi mărunţi după fiecare rafală de bule care ieşeau din bagheta pe care o ţinea tăticul tău. Bucuria ta era contagioasă. Am uitat pentru un moment cât de greu o duceam cu toate, când am văzut lumea prin ochii tăi. Acele câteva minute îmi vor rămâne întipărite pentru totdeauna. O dulce reamintire că şi noi avem un Tată care vrea să ne binecuvânteze cu minunile Lui. Doar că suntem atât de ocupaţi cu problemele din vieţile noastre, încât uităm să vedem bucuria simplă pe care o oferă fiecare zi – acele momente de bucurie date de Dumnezeu care plutesc prin vieţile noastre, transformându-ne şi oferindu-ne speranţă şi promisiunea unei case în ceruri.

  Îţi mulţumesc, Tată, pentru că ne aminteşti de dragostea Ta, de bucuria Ta, de minunăţia Ta, aşa cum este văzută prin ochii unui copil!

  Kimberley Tagert-Paul

  Din aceeași categorie

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...