Articolul precedentIstenért munkálkodni
  Articolul următorBucuros cu Dumnezeu

  Unde suntem?

  Uitaţi-vă la păsările cerului: ele nici nu seamănă, nici nu seceră şi nici nu strâng nimic în grânare, şi totuşi Tatăl vostru cel ceresc le hrăneşte. Oare nu sunteţi voi cu mult mai de preţ decât ele? Matei 6:26

  Nimeni nu m-a avertizat sau poate că nu am vrut eu să ascult. Voiam să fiu mamă. Voiam să am copii şi să îi aud cum mă strigă „mama”. Apoi, în timp ce călcam pe cereale şi pe pantofiori de păpuşi (of, tare mai doare când calci pe ei), încercând să ajung la micuţa mea care se lovise din nou, am realizat că sunt extenuată.

  Încă îmi plăcea să fiu mamă, dar nu mâncasem mâncare caldă de zile întregi şi, dacă mă gândesc bine, de obicei nu mergeam la toaletă fără audienţă. Ştiam că Dumnezeu mi-a dat aceşti copii pentru a-i creşte, şi îi iubeam, dar mă simţeam de parcă eram absorbită de ceva şi în pericolul de a dispărea. Nu mai eram sigură nici măcar de cine eram. Lipsa de somn din fiecare noapte făcea să îmi fie destul de greu să gândesc clar.

  Înainte de a avea copii ştiam că în vremurile grele trebuia să îl caut pe Dumnezeu. Să mă alătur unui grup de studiu biblic, înconjurându-mă cu oameni care înţeleg şi, cel mai important, care discută despre Cuvânt. Dar cum faci acest lucru cu un bebeluş cu colici şi cu un copil mic care nu are o voce interioară? Atunci Dumnezeu mi-a spus: „Ce ai în mână?”

  „Ăăă, cum adică? Te referi la smartphone-ul meu?”

  Val-vârtej, Dumnezeu m-a trimis pe YouTube, unde am găsit predici ale pastorului meu şi ale unora dintre vorbitorii mei preferaţi, pe pagina web a propriei mele biserici, unde toate predicile erau arhivate. Ce geniu a mai născocit şi asta?

  Nu îţi pot spune cât de bine este să îţi pui căştile şi să asculţi o predică întreagă! Să fii hrănit! Chiar şi în timp ce pregătesc mâncarea copiilor, conduc, şterg siropul de pe jos sau pun copilul pe oliţă. Locul în care te afli este cel în care te vrea Dumnezeu. Dar locul în care te afli este cel în care te poate hrăni, pentru că te preţuieşte.

  Doamne, Îţi mulţumesc pentru că ne hrăneşti indiferent de locul în care ne aflăm şi pentru că ne iubeşti prea mult pentru a ne lăsa să flămânzim! Îţi mulţumesc pentru că ne hrăneşti şi ne creşti pentru a fi acolo unde eşti Tu şi Îţi mulţumesc pentru cereale şi pupici dulci, lipicioşi şi însiropaţi!

  Michelle Yeager

  Din aceeași categorie

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...