Unde suntem?

Uitaţi-vă la păsările cerului: ele nici nu seamănă, nici nu seceră şi nici nu strâng nimic în grânare, şi totuşi Tatăl vostru cel ceresc le hrăneşte. Oare nu sunteţi voi cu mult mai de preţ decât ele? Matei 6:26

Nimeni nu m-a avertizat sau poate că nu am vrut eu să ascult. Voiam să fiu mamă. Voiam să am copii şi să îi aud cum mă strigă „mama”. Apoi, în timp ce călcam pe cereale şi pe pantofiori de păpuşi (of, tare mai doare când calci pe ei), încercând să ajung la micuţa mea care se lovise din nou, am realizat că sunt extenuată.

Încă îmi plăcea să fiu mamă, dar nu mâncasem mâncare caldă de zile întregi şi, dacă mă gândesc bine, de obicei nu mergeam la toaletă fără audienţă. Ştiam că Dumnezeu mi-a dat aceşti copii pentru a-i creşte, şi îi iubeam, dar mă simţeam de parcă eram absorbită de ceva şi în pericolul de a dispărea. Nu mai eram sigură nici măcar de cine eram. Lipsa de somn din fiecare noapte făcea să îmi fie destul de greu să gândesc clar.

Înainte de a avea copii ştiam că în vremurile grele trebuia să îl caut pe Dumnezeu. Să mă alătur unui grup de studiu biblic, înconjurându-mă cu oameni care înţeleg şi, cel mai important, care discută despre Cuvânt. Dar cum faci acest lucru cu un bebeluş cu colici şi cu un copil mic care nu are o voce interioară? Atunci Dumnezeu mi-a spus: „Ce ai în mână?”

„Ăăă, cum adică? Te referi la smartphone-ul meu?”

Val-vârtej, Dumnezeu m-a trimis pe YouTube, unde am găsit predici ale pastorului meu şi ale unora dintre vorbitorii mei preferaţi, pe pagina web a propriei mele biserici, unde toate predicile erau arhivate. Ce geniu a mai născocit şi asta?

Nu îţi pot spune cât de bine este să îţi pui căştile şi să asculţi o predică întreagă! Să fii hrănit! Chiar şi în timp ce pregătesc mâncarea copiilor, conduc, şterg siropul de pe jos sau pun copilul pe oliţă. Locul în care te afli este cel în care te vrea Dumnezeu. Dar locul în care te afli este cel în care te poate hrăni, pentru că te preţuieşte.

Doamne, Îţi mulţumesc pentru că ne hrăneşti indiferent de locul în care ne aflăm şi pentru că ne iubeşti prea mult pentru a ne lăsa să flămânzim! Îţi mulţumesc pentru că ne hrăneşti şi ne creşti pentru a fi acolo unde eşti Tu şi Îţi mulţumesc pentru cereale şi pupici dulci, lipicioşi şi însiropaţi!

Michelle Yeager

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor