Articolul precedentIstenért munkálkodni
  Articolul următorBucuros cu Dumnezeu

  Unde suntem?

  Uitaţi-vă la păsările cerului: ele nici nu seamănă, nici nu seceră şi nici nu strâng nimic în grânare, şi totuşi Tatăl vostru cel ceresc le hrăneşte. Oare nu sunteţi voi cu mult mai de preţ decât ele? Matei 6:26

  Nimeni nu m-a avertizat sau poate că nu am vrut eu să ascult. Voiam să fiu mamă. Voiam să am copii şi să îi aud cum mă strigă „mama”. Apoi, în timp ce călcam pe cereale şi pe pantofiori de păpuşi (of, tare mai doare când calci pe ei), încercând să ajung la micuţa mea care se lovise din nou, am realizat că sunt extenuată.

  Încă îmi plăcea să fiu mamă, dar nu mâncasem mâncare caldă de zile întregi şi, dacă mă gândesc bine, de obicei nu mergeam la toaletă fără audienţă. Ştiam că Dumnezeu mi-a dat aceşti copii pentru a-i creşte, şi îi iubeam, dar mă simţeam de parcă eram absorbită de ceva şi în pericolul de a dispărea. Nu mai eram sigură nici măcar de cine eram. Lipsa de somn din fiecare noapte făcea să îmi fie destul de greu să gândesc clar.

  Înainte de a avea copii ştiam că în vremurile grele trebuia să îl caut pe Dumnezeu. Să mă alătur unui grup de studiu biblic, înconjurându-mă cu oameni care înţeleg şi, cel mai important, care discută despre Cuvânt. Dar cum faci acest lucru cu un bebeluş cu colici şi cu un copil mic care nu are o voce interioară? Atunci Dumnezeu mi-a spus: „Ce ai în mână?”

  „Ăăă, cum adică? Te referi la smartphone-ul meu?”

  Val-vârtej, Dumnezeu m-a trimis pe YouTube, unde am găsit predici ale pastorului meu şi ale unora dintre vorbitorii mei preferaţi, pe pagina web a propriei mele biserici, unde toate predicile erau arhivate. Ce geniu a mai născocit şi asta?

  Nu îţi pot spune cât de bine este să îţi pui căştile şi să asculţi o predică întreagă! Să fii hrănit! Chiar şi în timp ce pregătesc mâncarea copiilor, conduc, şterg siropul de pe jos sau pun copilul pe oliţă. Locul în care te afli este cel în care te vrea Dumnezeu. Dar locul în care te afli este cel în care te poate hrăni, pentru că te preţuieşte.

  Doamne, Îţi mulţumesc pentru că ne hrăneşti indiferent de locul în care ne aflăm şi pentru că ne iubeşti prea mult pentru a ne lăsa să flămânzim! Îţi mulţumesc pentru că ne hrăneşti şi ne creşti pentru a fi acolo unde eşti Tu şi Îţi mulţumesc pentru cereale şi pupici dulci, lipicioşi şi însiropaţi!

  Michelle Yeager

  Din aceeași categorie

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Mintea şi comportamentul

  Soluția la toate provocările noastre nu este să ne îngrijorăm pentru că ne îngrijorăm, ci să renunțăm la aceste gânduri, să le înlocuim cu altele care edifică și duc spre o rezolvare. Astăzi supune-ți gândurile lui Isus Hristos și rezultatele te vor surprinde!

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...