Articolul precedentKedves áldozat
  Articolul următorSunt un slujitor

  E vară!

  Tot ce găseşte mâna ta să facă, fă cu toată puterea ta! Eclesiastul 9:10

  Când merg cu maşina, deseori ascult radio WGN Chicago. Unul dintre prezentatori a vorbit recent despre o călătorie pe care a facut-o cu familia. Duminica s-au urcat în tren, au mers până la o staţie la câţiva kilometri de casă, au coborât, au cumpărat nişte hotdogi de la un chioşc din apropiere, s-au urcat în alt tren şi au pornit înapoi spre casă. Mai târziu au luat trenul cu o altă destinaţie şi s-au distrat cu aproape 12 dolari. Ce voia să spună este că nu trebuie neapărat să dai mulţi bani pentru a face ceva împreună cu familia.

  Această experienţă îmi spune că venirea verii este un timp potrivit de a face planuri pentru după terminarea şcolii. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care îl poţi face pentru copiii tăi este să vezi vara ca pe o oportunitate de a le extinde lumea şi de a fauri amintiri noi. Cei mici care nu sunt la şcoală vor beneficia şi ei. Atunci de ce să nu plănuim o activitate cu familia în fiecare săptămână? Activităţile trebuie să dureze măcar 30 de minute. Nu aştepta cine ştie ce ofertă financiară. Găseşte lucruri de făcut pe care ţi le poţi permite.

  Când eşti acasă, arată-le copiilor cum să folosească aparatura din casă potrivit vârstei lor. Pot ajuta la gătit sau la întreţinerea casei. Aminteşte-ţi faptul că mediul casei trebuie să fie unul sigur pentru a dobândi şi exersa abilităţi noi. Un copil care învaţă să se concentreze pe activităţi devine foarte competent, iar activităţile constructive îi îmbunătăţesc încrederea în propriile forţe şi îi dezvoltă imaginea de sine. Copiii au de câştigat de pe urma echilibrării timpului liber cu activităţile organizate. Unii îşi ţin copiii atât de ocupaţi cu lecţii şi excursii, încât aceştia nu au niciun răgaz sau timp de petrecut singuri.

  Un copil care se distrează intr-un mod productiv şi prielnic este un copil mai fericit, iar copiii mai fericiţi sunt mai receptivi. Toată familia ta va avea de câştigat dacă faci planuri pentru o vară petrecută împreună, plină de aventuri şi de învăţături. Încearcă si vei vedea!

  Doamne, ajută-mă să fiu creativ ca părinte în găsirea unor lucruri de făcut cu familia mea care să fie distractive şi accesibile! Te rog, fii cu noi în această zi şi insufl-o cu Spiritul Tău plăcut!

  Susan Murray

  Din aceeași categorie

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...