Articolul precedentAz engedelmesség
  Articolul următorSimplitatea – semnul regalității

  Un cadou de la Dumnezeu

  lată, fiii sunt o moştenire de la Domnul… Psalmii 127:3

  Am renunţat la serviciul meu de logoped pentru a fi acasă cu băiatul meu. Avea şapte luni. Într-o dimineaţă, în timp ce stăteam în pat, îmi ziceam în sinea mea: Bebeluşul are doar şapte luni. Mai sunt patru ani şi cinci luni până va fi destul de mare să meargă la grădiniţă. Ce-o să fac cu el în tot acest timp?

  Entuziasmul de a avea un nou-născut s-a estompat puţin, fiind acum înlocuit de sentimente de singurătate, neputinţă şi îngrijorare. Mi-am reluat şirul gândurilor: Pot să-i fac baie copilului şi să-l ţin curat, pot să mă joc cu el, să-l hrănesc, să-i dau ceva de băut. Pot face curăţenie în casă, pot găti şi spăla haine… O, Doamne, aceasta e fişa mea de post pentru următorii patru ani? Doamne, ajută-mă! Sunt deja sătulă de aceeaşi rutină zilnică!

  Apoi, într-o zi, s-a întâmplat! în timpul devoţionalului am ajuns la Psalmul 127 şi Domnul mi-a vorbit tare şi clar. „Fiii sunt o moştenire de la Domnul!” Din acel moment am început să îmi văd copilul într-un mod diferit. Am realizat cu ce mare bogăţie am fost binecuvântată prin acest cadou şi că Dumnezeu are un plan pentru viaţa lui. Mi-am schimbat perspectiva şi am început să-I mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat oportunitatea de a lucra împreună cu El pentru a pregăti acest copil în modul în care doreşte Dumnezeu.

  Mi-am dat seama că am ales una dintre cele mai importante misiuni ale vieţii, în fiecare zi aveam oportunitatea de a-mi duce copilul la sursa cunoştinţei, a rostului, a minunăţiei şi a înţelepciunii: la Dumnezeu.

  Am putut să îi arăt în fiecare zi copilului meu bunătatea lui Dumnezeu – Acela care a creat apa în care îi făceam baie, mâncarea cu care îl hrăneam. Singurul Dumnezeu căruia să i se închine, Dumnezeul casei în care locuieşte. Am avut ocazia de a aşeza pentru copilul meu baza spirituală pe care o va păstra pentru tot restul vieţii. Am stat acasă cu băiatul meu până când a fost destul de mare să meargă la grădiniţă şi nu am regretat niciodată.

  Doamne, Îţi mulţumesc că m-ai făcut părinte! Ajută-mă să îmi amintesc de copilul meu ca de un cadou de la Tine, pe care să-l iubesc necondiţionat, la fel cum Tu mă iubeşti pe mine!

  Edwina Grice Neely

  Din aceeași categorie

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...