Am clipit

  Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea! Psalmii 118:24

  Acum aproape 30 de ani am rămas de-a dreptul şocată când doctorul care efectua ecografia a găsit nu una, ci două bătăi de inimi sănătoase. Eram însărcinată cu gemeni. Îmi amintesc clar toate detaliile nu chiar plăcute ale sarcinii: răul de dimineaţă, hainele care nu mă mai încăpeau, picioarele umflate. Lista continuă, dar detaliile nu sunt atât de distractiv de repetat.

  Când au venit pe lume fetiţele noastre frumoase, eram extenuată. Am îndurat o zi întreagă travaliul intens. Aceasta se întâmpla înainte de zilele anesteziei epidurale. Dar, în cele din urmă, gemenele şi-au făcut apariţia. Când mama a ajuns în salonul meu, câteva ore mai târziu, a remarcat că eram „pe jumătate moartă”. Eu mă simţeam complet moartă, aşa că am luat cuvintele ei drept un compliment.

  După ce fetele au fost spălate, examinate şi înfăşate strâns în păturicile de maternitate, soţul meu mi le-a pus în braţe, pentru o fotografie în ziua naşterii. Exact când a fost făcută poza, am clipit.

  Când mi-am deschis ochii, m-am regăsit într-un loc ciudat. Stăteam pentru altă poză. Fiecare dintre copiii mei erau lângă mine. Totuşi, în locul păturicilor de spital, erau robe de absolvent. Nu mai erau bebeluşi. Erau la începutul vieţii lor adulte, din care făceau parte absolvirea, căsătoria şi apoi propriii lor copii.

  Este uşor, în mod special în primii ani ai copilului, să fii prins(ă) în activităţile specifice unui părinte. Este un şir continuu de hrănit, schimbat şi liniştit. Când fetiţele erau treze toată noaptea din cauza vreunei otite, nu era uşor să spui: „Aceasta este ziua pe care a facut-o Domnul.” Şi era şi mai dificil să te „veseleşti în ea”. Dar Cuvântul lui Dumnezeu ne sfătuieşte: „Nu clipi!” Bucură-te de fiecare moment. Laudă-L pe Dumnezeu pentru fiecare moment al vieţii. Laudă-L pe Domnul pentru momentele speciale şi pentru provocările prin care El ne modelează caracterele. Fiecare moment este un dar. Eu sunt acum mai determinată ca niciodată să savurez fiecare pas de-a lungul drumului.

  Îţi mulţumesc, Doamne, pentru această zi! Zi pe care Tu ai făcut-o. Oricare ar fi provocările ce îmi apar în cale, ajută-mă să mă bucur în acest moment, în această zi!

  Rene Drumm

  Din aceeași categorie

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Greutăţile financiare

  A trebuit să trecem prin multe încercări, dar acestea ne-au dat mari lecții pentru caracter. Am învățat să apreciem puținul pe care îl aveam, să fim foarte flexibili cu hobby-urile, să ne descurcăm cu puțin și să economisim mult, să exersăm permanent autocontrolul și să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

  În luptă, dar nu disperaţi

  Gândeşte-te la cunoscuta zicală: „Când Dumnezeu închide uşa, tot El deschide o fereastră”, care exprimă într-un mod informal gândul principal de astăzi. Dumnezeu mi ne lasă niciodată să ajungem la limită. Doar aşteaptă-L în credinţă pe Iahve şi îţi vei redobândi speranţa.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...