Articolul precedentSoha ne csüggedj
  Articolul următorAm fost sau… SUNT?

  Dumnezeu aude

  Însă Domnul a stat lângă mine și m-a întărit. 2 Timotei 4:17

  Sunt obosită. Am un copil de trei ani şi un nou-născut. Cum am ajuns aici? Mi-am promis că aşa ceva nu se va întâmpla. Mi-am promis faptul că acel cuvânt cu litera D nu va face parte niciodată din vocabularul meu. Totuşi, iată-mă aici, în toiul nopţii, cu o nou-născută al cărei ţipăt poate rivaliza cu freza dentistului, fie că o ţin în braţe, fie că nu, şi cu un copil de trei ani care a mâncat puţin cam multe dulciuri.

  Doamne, nu vreau să divorţez. Îmi ador copiii, dar nu vreau să am grijă de ei ca părinte singur. Îţi pasă? Mă auzi? Te rog. Dacă mă auzi, putem pur şi simplu să adormim cu toţii în acest fotoliu? Nu am nicio şansă la concediu medical. Acesta este un lux de care nu au parte mamele singure ca mine.” Şi acesta e ultimul lucru pe care mi l-am mai amintit când am auzit alarma de dimineaţă în dormitorul meu. Dumnezeu ne oferise un somn dulce la toţi trei, iar eu eram recunoscătoare, în timp ce mă agitam să împachetez pungi sigilate cu lapte praf, haine de rezervă şi scutece, a sunat telefonul. Era tatăl copiilor, soţul meu posac. Era împreună cu noua lui iubită şi era furios pe mine. Nu-mi amintesc ce făcusem sau de ce era atât de furios. Eram foarte obosită. Doar am ascultat. Iar lacrimile au început să curgă. Era acel plâns obosit, urâcios, stors dintr-un suflet zdrenţuit. Ştii care, acela când eşti pur şi simplu la pământ. Terminată psihic de toate. Nu mai ai nicio putere să lupţi. Când şi-a terminat trăncăneala, am spus: „Îmi pare rău că aşa consideri” şi am închis telefonul.

  „Doamne, trebuie să mă ajuţi! Nu pot face aşa ceva! Doare prea tare! Doamne! Ajută-mă!” în timp ce cuvintele îmi ieşeau pe gură, m-am uitat în sus şi am văzut în dreapta unul dintre acele celebre şi contestate panouri publicitare cu mesaje despre Dumnezeu. „Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! Semnat: Dumnezeu!”

  Cel mai frumos semn pe care l-am văzut vreodată. Dacă nu aş fi fost la volan, aş fi căzut în genunchi în timp ce Dumnezeu Se apleca şi mă cuprindea în braţe, spunându-mi că mă iubeşte.

  Doamne, Îţi mulţumesc că ne răspunzi atunci când avem nevoie de Tine, că Te vei folosi de orice mijloc, în orice moment, pentru a ne arăta că ne iubeşti şi că ne adori!

  Michelle Yeager

  Din aceeași categorie

  Cununa de glorie şi coroana regala stima de sine

  Nu acorda prea mare importanţă prestigiului oferit de mâna omului! Acest fel de prestigiu este imperfect, deoarece este oferit şi acceptat de simpli muritori. Acordă valoare supremă demnităţii care vine de la Dumnezeu, care ne face desăvârşiţi atunci când o primim.

  Titluri de nobleţe

  Textul de astăzi ne garantează apartenenţa şi demnitatea nu unei puteri nobiliare, ci a împăratului universului însuşi, şi nu numai pentru o zi, ci pentru întreaga veşnicie. Gândeşte-te la binecuvântata descendenţă de a fi copil al lui Dumnezeu şi la privilegiul de a-I sluji.

  Căsătoria interzisă

  Atitudinea lui Dumnezeu exclude orice mijloc violent de restabilire a onoarei şi transmite ideea de iertare a femeii care a fost necredincioasă, rol jucat de poporul Său ales. Ce lecţie minunată de dragoste şi iertare!

  Mai de preţ decât multe vrăbii

  Poate că treci printr-o situaţie nesigură sau întunecoasă, care te poate copleşi cu teamă. Pentru asemenea cazuri, Dumnezeu ţi-a lăsat versetul de astăzi, ca să îţi aducă aminte că, dacă El are grijă de umila vrabie, mai mult ca sigur că va fi gata să te scoată din necaz.

  Publicate astăzi

  Primul război mondial

  Astăzi, dacă nu suntem atenți, putem aprinde un război sau, cu mai multă atenție, putem stinge un conflict. Ce vom face? Soluția lui Dumnezeu este întotdeauna împăcarea. Deși pare la îndemână, soluția războiului este cea mai costisitoare variantă. Abia după ce realizăm cât de mari sunt pierderile, regretăm, dar tardiv, că nu am făcut tot ce era posibil pentru a rezolva pașnic un conflict.

  Iubindu-i pe cei care nu merită iubirea

  Scump Isus, Îți suntem pentru totdeauna recunoscători pentru harul Tău minunat! Mulțumesc că ne iubești chiar și în momentele noastre cele mai întunecate! Ajută-ne să manifestăm prin cuvinte și fapte dragostea Ta către aproapele.

  Cununa de glorie şi coroana regala stima de sine

  Nu acorda prea mare importanţă prestigiului oferit de mâna omului! Acest fel de prestigiu este imperfect, deoarece este oferit şi acceptat de simpli muritori. Acordă valoare supremă demnităţii care vine de la Dumnezeu, care ne face desăvârşiţi atunci când o primim.

  Rugă pentru părinți

  Părinte ceresc, Îți predau azi părinții omenești pentru a-i acoperi cu mâna Ta ocrotitoare, pentru a-i întări cu puterea Ta fără margini și pentru a le da credința neclintită! PROVOCARE: Află care sunt anumite probleme și încercări cu care se confruntă părinții tăi și roagă-te pentru acestea în mod special!

  El kell nyernünk a mennyet

  „Vigyázzatok azért minden időben, kérvén, hogy méltókká tétessetek arra, hogy elkerüljétek mindezeket, amik bekövetkeznek, és...