Articolul precedentHiggy és engedelmeskedj!
  Articolul următorMantaua salvatoare

  Spre casă

  Să nu vi se tulbure inima. Aveţi credinţă în Dumnezeu şi aveţi credinţă în Mine. În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Şi, după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca, acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi. Ioan 14:1-3

  Era extrem de obositor pentru mine să fiu mamă singură. Nu exista niciodată timp suficient pentru nimic. Ieşirea târzie de la muncă punea capac frustrărilor mele. Întârziam să-mi iau copiii, de cinci şi de şapte ani, de la şcoală. Erau flămânzi, iar eu nu aveam nimic în casă din ce să gătesc. „Doamne, îţi baţi joc de mine? Fac tot posibilul aici! Doar ajută-mă să ajung acasă!”

  – Mami, ne putem opri la Taco Bell?

  Ce idee bunăl m-am gândit, aşa că ne-am îndreptat spre strada H. Apropiindu-ne de semafor, acesta s-a făcut roşu. Am încetinit, dar apoi am virat rapid la dreapta. M-am uitat în oglinda retrovizoare şi am văzut un semn cu farurile. Eram trasă pe dreapta

  – Prezentaţi-mi, vă rog, permisul de conducere şi talonul? zise poliţistul apropiindu-se de portieră, iar eu i-am înmânat documentele.

  – Doamnă, ştiţi de ce aţi fost trasă pe dreapta?

  – Am trecut pe roşu.

  – Unde vă grăbeaţi aşa?

  – Încerc să ajung acasă.

  – Vă daţi seama că toată lumea de aici doreşte să ajungă acasă? Dacă toată lumea ar ignora regulile de circulaţie, nimeni nu ar mai ajunge acasă.

  „Doamne”, m-am rugat în tăcere, „ştiu că nu-mi vei da nimic mai mult decât pot duce. Poate că încerc să duc prea multe de una singură. Te rog, ajută-mă să mă încred mai mult în Tine.”

  – Nu vă dau amendă, a continuat agentul, dar vă rog să ţineţi minte ce v-am zis şi să ţineţi cont de regulile de circulaţie pentru a ajunge acasă în siguranţă.

  În loc să mă simt copleşită, m-am simţit binecuvântată. Binecuvântată să am doi copii frumoşi, să am un Dumnezeu care mă iubeşte şi care Se îngrijeşte de mine. Urma să fie o seară minunată.

  Doamne, ajută-mă să mă încred mai mult în Tine, în special când vieţile noastre par că ne copleşesc!

  Rebecca Swinyar Neff

  Din aceeași categorie

  Adevărul

  Cu cât este noaptea mai întunecoasă, cu atât este mai strălucitoare şi clară lumina adevărului. Cel care a promis că ne ajută să rezistăm la fiecare ispită ne-a promis şi că adevărul va fi scutul nostru.

  Iubirea

  A trăi pentru binele aproapelui şi a face fapte de iubire şi de milă sunt principiile de care Cerul se bucură cel mai mult. Măreţia caracterului se măsoară prin valoarea morală a modului în care omul îşi exprimă dragostea.

  Încrederea

  Încrezându-ne în Dumnezeu şi aflându-ne sub grija Sa, putem face faţă şi depăşi nenumăratele şi feluritele dificultăţi ale vieţii de fiecare zi. Chiar dacă sunt momente când nu este uşor să ne încredem în Dumnezeu, Domnul este gata să ne ajute.

  O singură cale

  Ştiind că nu este bine să ne apărăm îndoielile şi să îmbrăţişăm orice prejudecată, te invităm să cercetezi Cuvântul lui Dumnezeu cu credinţă şi rugăciune. Isus zice: „Cercetaţi Scripturile, pentru că socotiţi că în ele aveţi viaţa veşnică, dar tocmai ele mărturisesc despre Mine”.

  Publicate astăzi

  Sămânța pe cale – partea 2

  Dragostea L-a determinat să Se arunce în mijlocul păcatului meu și să moară, ca eu să trăiesc! Te iubesc, Isuse!

  Adevărul

  Cu cât este noaptea mai întunecoasă, cu atât este mai strălucitoare şi clară lumina adevărului. Cel care a promis că ne ajută să rezistăm la fiecare ispită ne-a promis şi că adevărul va fi scutul nostru.

  Te rog, salvează-mă!

  Doamne, Îți mulțumesc pentru binecuvântările pe care mi le-ai oferit prin copiii mei! Te rog, ajută-mă să fac tot posibilul să îi îndrum prin exemplu și învățătură spre mântuire! PROVOCARE: Caută să descoperi astăzi „bombele” cu care se joacă copiii tăi sau cei din jurul tău și fă tot ce poți ca să îi salvezi!

  Mások megmentéséért élni

  „Mondta pedig mindenkinek: Ha valaki énutánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel a keresztjét...

  Frații mei

  Căci Ezra își pusese inima să adîncească și să împlinească Legea Domnului, și să învețe...