Articolul precedentSzeressétek egymást!
  Articolul următorNext Level

  Isus este tăticul meu

  Vedeţi ce dragoste ne-a arătat Tatăl: să ne numim copii ai lui Dumnezeu! Şi suntem. Lumea nu ne cunoaşte, pentru că nu L-a cunoscut nici pe El. 1 Ioan 3:1

  Ca mamă singură, întotdeauna am căutat să-mi ajut fetiţa să înţeleagă că, deşi are un tată pământesc. Dumnezeu este Tatăl ei divin. Într-o zi, pe când avea trei ani, îi spuneam despre imensitatea dragostei lui Dumnezeu pentru mine, manifestată prin faptul că fusesem aleasă să-i port ei de grijă până când Isus Se va întoarce pentru a o revendica, la a doua Lui venire. Voiam ca ea să ştie cât de mult preţuiam faptul că eram mama ei. Nu era familiarizată cu acest tip de raţionament, aşa că, din cauza înţelegerii ei limitate despre viaţa de pe acest pământ, a exclamat rapid: „Mami, nu vreau ca Isus să vină înapoi la mine! Vreau să stau aici cu tine!”

  Cât de des şi noi, ca părinţi, ne comportăm în mod similar? Avem tendinţa să uităm că această lume nu este casa noastră. Tindem să pierdem din vedere motivul pentru care am fost aleşi să avem grijă de copiii lui Dumnezeu până la revenirea Lui. De multe ori ne simţim copleşiţi de activităţile legate de grija pentru preţioasele noastre nestemate, dar astăzi vreau să te încurajez să ai încredere că Dumnezeu va umple golurile. Ni s-a oferit această minunată responsabilitate de a ne creşte şi de a ne instrui micuţele bijuterii nu doar pentru această viaţă, ci şi pentru cea viitoare. Mintea lor este ca un burete care absoarbe tot ce noi spunem şi facem. Dacă, în calitate de părinţi, luăm aminte la îndemnul: „învaţă pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze” (Proverbele 22:6), vom fi întotdeauna conştienţi de cuvintele şi acţiunile care îi privesc pe ei.

  Dumnezeu este întotdeauna dispus să ne asiste la îndeplinirea acestei mari responsabilităţi. De ce să nu ai astăzi încredere că El este Tatăl din viaţa copilului tău? Rugăciunea mea pentru părinţi este să ne învăţăm copiii de la o vârstă fragedă să îi împărtăşească totul lui Isus. El Se află în mod constant de partea noastră şi este întotdeauna dispus să ne vină în ajutor. Sper ca Tatăl nostru ceresc să continue să rămână în casa ta şi în viaţa copiilor tăi astăzi şi în fiecare zi!

  Doamne, ajută-ne să ne ţinem ochii aţintiţi la Tine mai degrabă decât la lucrurile acestei lumi şi ajută-ne să nu fim distraşi de la umblarea cu Tine!

  Louise T. Brown

  Din aceeași categorie

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...