Articolul precedentNe legyen széthúzás!
  Articolul următorDe partea adevărului!

  Aleg

  Hoţul nu vine decât să fure, să înjunghie şi să prăpădească. Eu am venit ca oile să aibă viaţă, şi s-o aibă din belşug. Ioan 10:10

  Să fii părinte singur nu este ceva pentru oameni slabi. Sunt momente când repetarea până şi a celor mai simple sarcini casnice devine copleşitoare. Nimeni nu vine să ajute la spălatul vaselor. Dacă bebeluşul face baie, este pentru că eu îi fac baie. Avem haine curate pentru că eu le pun la spălat. Fac toate aceste lucruri, dar este extenuant, în timp ce tatăl fetelor mele este în altă parte, râzând şi bucurându-se de noua lui viaţă cu noua lui familie.

  I-am mai spus lui Gabbi de câteva ori să nu mai stea pe cotierul canapelei. Continuă să îşi tortureze bona. Poate dacă arunc repede nişte mâncare în cuptor şi tai nişte felii de mere şi morcovi, apuc să mă întorc la fetele mele înainte ca cea de trei ani să facă prea multe prostii. Poate rezist totuşi până la ora şase, când tatăl fetelor o să vină să le ia, iar eu o să pot să iau o pauză de vreo două ore. Ah! Nu voiam să fiu genul acesta de mamă… Dar, Doamne, sunt atât de obosită!

  Sună telefonul. E tatăl fetelor, care spune că nu poate să vină să le ia. Nu-mi amintesc tot schimbul de replici, dar m-a făcut să-mi pun la îndoială calităţile de mamă. Pur şi simplu am început să plâng.

  Copiii de trei ani au o intuiţie foarte dezvoltată. Cel puţin aşa e fiica mea. Gabbi a venit la mine, mi-a pus mâna micuţă pe spate şi m-a îmbrăţişat. M-a bătut pe spate şi a întrebat: „Mami, de ce plângi? Eşti tristă? Te-a întristat tati?”

  Acela a fost momentul meu. Prin cuvintele copilaşului meu, am realizat ceva care avea să-mi transforme viaţa. S-a terminat. De acum încolo n-o să-l mai las pe acest om, sau pe oricare altă persoană, să decidă ce stare de spirit voi avea. Sunt fiica lui Isus şi e momentul să încep să trăiesc întocmai. Tatăl fetelor mele nu avea dreptul să decidă cine sunt sau cum să mă comport. O să trăiesc cu bucurie. O să râd, pentru că am ales bucuria şi râsetele. Uneori râsetele sunt însoţite de lacrimi, dar nu-i nimic. Râsetele sunt cele care intră la numărătoarea de la final.

  Doamne, Îţi mulţumesc pentru că mi-ai arătat bucuria şi râsetele! Acestea au făcut totul mult mai suportabil.

  Michelle Yeager

  Din aceeași categorie

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Canale de binecuvântare

  Dumnezeu ştie bine că secerişul va fi mare, chiar dacă sunt prea puţini lucrători care să fie gata să-l strângă (Luca 10:2). Să-L rugăm pe Domnul astăzi să scoată mai mulţi lucrători în câmpul Său! Să-L rugăm să ne atingă inimile mai mult decât orice altceva!

  Măreţia slujirii

  Isus a amplificat măreţia în slujire atunci când le-a spălat ucenicilor picioarele, chiar înainte de a se da pe Sine jertfă pentru răscumpărarea noastră. Să dăm dovadă de aceeaşi atitudine pe care a avut-o Hristos, încurajând acest fel de măreţie chiar astăzi.

  Să facem bine tuturor!

  Este vreun bolnav prin vecini? Ai ocazia să-l ajuţi! Ai vreun prieten şomer? Aceasta este ocazia ta! Are cineva vreo urgenţă sau trece prin unele dificultăţi? Nu pierde asemenea ocazii favorabile de a oferi asistenţă voluntară!

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...