Articolul precedentAz aranyszabály
  Articolul următorDelfin sau sticlă

  O dorinţă de ziua mea

  Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta! Isaia 65:24

  Îmi amintesc prea bine aniversarea de 26 de ani. Erau vremuri triste, nu fericite. Familia mea voia să mă scoată la cină în oraş pentru a sărbători, dar am anulat planurile, cu lacrimile şiroindu-mi pe faţă şi cu un sentiment de goliciune în interior. Visurile mele, tot ceea ce-mi dorisem… şi unde ajunsesem?

  Eram însărcinată cu al doilea copil, cu Maddie.

  Mamă necăsătorită şi singură. Nu fusese decizia mea. După opt ani, mă aflam în aceeaşi situaţie. De fapt, mai rău, fiindcă era a doua oară. Simţeam că lumea mă judecă. „Uite-o şi pe fata asta, e din nou gravidă. Nu se învaţă minte?” Aveam planuri. Aveam visuri. Nu era locul unde credeam că voi ajunge la 26 de ani. Ceea ce pierdeam din vedere era faptul că Dumnezeu veghea asupra mea. M-a salvat dintr-o relaţie teribilă, dintr-o viaţă de haos şi m-a binecuvântat cu un loc de muncă bun şi cu prieteni minunaţi.

  Acele prietenii şi serviciul m-au ajutat să răzbesc timp de cinci ani. M-au ajutat să mă dezvolt şi să mă descopăr pe mine însămi. Biserica niciodată nu m-a judecat, ci pur şi simplu şi-a deschis braţele şi toţi au iubit-o pe Maddie ca pe fiica lor.

  Dumnezeu m-a binecuvântat cu cea mai minunată familie, care m-a susţinut mereu. Fiica mea, deşi nu a fost plănuită, a fost o minunată şi zglobie adăugire la familia mea. Viaţa ar fi foarte plictisitoare fără vorbăreaţa mea Maddie. Adevărul e că dinainte ca eu să-L fi avut pe Dumnezeu în viaţa mea, El Se afla deja la lucru. Nu-mi dădeam seama, dar El îmi răspundea la rugăciuni înainte ca eu să le rostesc.

  Acum, în loc să fiu deprimată sau decepţionată de faptul că nu am ajuns acolo unde voiam în viaţă, pot privi cât de departe m-a purtat Dumnezeu: de la nimic la totul. Da, aş putea spune că mă păzeşte. Poate că viaţa nu a decurs aşa cum îmi plănuisem, dar Dumnezeu a lucrat în modul plănuit de El.

  Dumnezeule iubitor, Te laud pentru că eşti atât de bun cu copiii Tăi! Îţi mulţumesc că ne-ai ascultat rugăciunile şi Te-ai îngrijit de noi!

  Jill Simpson

  Din aceeași categorie

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Greutăţile financiare

  A trebuit să trecem prin multe încercări, dar acestea ne-au dat mari lecții pentru caracter. Am învățat să apreciem puținul pe care îl aveam, să fim foarte flexibili cu hobby-urile, să ne descurcăm cu puțin și să economisim mult, să exersăm permanent autocontrolul și să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

  În luptă, dar nu disperaţi

  Gândeşte-te la cunoscuta zicală: „Când Dumnezeu închide uşa, tot El deschide o fereastră”, care exprimă într-un mod informal gândul principal de astăzi. Dumnezeu mi ne lasă niciodată să ajungem la limită. Doar aşteaptă-L în credinţă pe Iahve şi îţi vei redobândi speranţa.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...