O dorinţă de ziua mea

Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta! Isaia 65:24

Îmi amintesc prea bine aniversarea de 26 de ani. Erau vremuri triste, nu fericite. Familia mea voia să mă scoată la cină în oraş pentru a sărbători, dar am anulat planurile, cu lacrimile şiroindu-mi pe faţă şi cu un sentiment de goliciune în interior. Visurile mele, tot ceea ce-mi dorisem… şi unde ajunsesem?

Eram însărcinată cu al doilea copil, cu Maddie.

Mamă necăsătorită şi singură. Nu fusese decizia mea. După opt ani, mă aflam în aceeaşi situaţie. De fapt, mai rău, fiindcă era a doua oară. Simţeam că lumea mă judecă. „Uite-o şi pe fata asta, e din nou gravidă. Nu se învaţă minte?” Aveam planuri. Aveam visuri. Nu era locul unde credeam că voi ajunge la 26 de ani. Ceea ce pierdeam din vedere era faptul că Dumnezeu veghea asupra mea. M-a salvat dintr-o relaţie teribilă, dintr-o viaţă de haos şi m-a binecuvântat cu un loc de muncă bun şi cu prieteni minunaţi.

Acele prietenii şi serviciul m-au ajutat să răzbesc timp de cinci ani. M-au ajutat să mă dezvolt şi să mă descopăr pe mine însămi. Biserica niciodată nu m-a judecat, ci pur şi simplu şi-a deschis braţele şi toţi au iubit-o pe Maddie ca pe fiica lor.

Dumnezeu m-a binecuvântat cu cea mai minunată familie, care m-a susţinut mereu. Fiica mea, deşi nu a fost plănuită, a fost o minunată şi zglobie adăugire la familia mea. Viaţa ar fi foarte plictisitoare fără vorbăreaţa mea Maddie. Adevărul e că dinainte ca eu să-L fi avut pe Dumnezeu în viaţa mea, El Se afla deja la lucru. Nu-mi dădeam seama, dar El îmi răspundea la rugăciuni înainte ca eu să le rostesc.

Acum, în loc să fiu deprimată sau decepţionată de faptul că nu am ajuns acolo unde voiam în viaţă, pot privi cât de departe m-a purtat Dumnezeu: de la nimic la totul. Da, aş putea spune că mă păzeşte. Poate că viaţa nu a decurs aşa cum îmi plănuisem, dar Dumnezeu a lucrat în modul plănuit de El.

Dumnezeule iubitor, Te laud pentru că eşti atât de bun cu copiii Tăi! Îţi mulţumesc că ne-ai ascultat rugăciunile şi Te-ai îngrijit de noi!

Jill Simpson

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor