Articolul precedentA győzelem biztos!
  Articolul următorDe zece ori

  Salvează-ţi copiii!

  Căci Eu voi lupta împotriva vrăjmaşilor tăi şi voi scăpa pe fiii tăi. Isaia 49:25

  Fetiţa mea de trei ani a alergat de-a lungul curţii până pe treptele din faţa casei, unde tatăl ei stătea cu uşa întredeschisă. L-a tras de mână, zicând: „Te rog, tati! Te rog, vino cu noi la biserică!” El a refuzat. Era prima dată în viaţa ei când el rămânea acasă.

  Am plâns amândouă pe drumul spre biserică. Sabaturile ni s-au schimbat pentru totdeauna. Eu am sperat să fie ceva temporar, dar nu era. Stăteam tăcută în biserică, rugându-mă: „Doamne, cum o să reuşesc să o cresc? Cum o să-i pot oferi o direcţie spirituală fără tatăl ei? Ea este şi copilul lui. Cum, Doamne? Cum?”

  Mi-am împărtăşit îngrijorarea în mica mea grupă şi ne-am rugat apoi cu toţii.

  În următorul Sabat a avut loc un botez. Privind cu atenţie, fiica mea s-a întors spre mine şi a zis: „Mami,
  vreau şi eu să fiu botezată.”

  M-am uitat la ea. Nu discutaserăm niciodată despre botez. Mă întrebam dacă ea a înţeles ce însemna acest lucru. Mi s-au umplut ochii de lacrimi în timp ce-mi însuşeam mesajul pe care Dumnezeu îl trimisese prin copila mea. El avea să o îndrume către Sine. El avea să pună în sufletul ei dorinţa după lucrurile spirituale.

  Ceva mai târziu, o priveam colorând în timpul predicii, aparent fără să fie atentă la ce se spunea în faţă. În drum spre casă, mi-a povestit cu acurateţe temele prezentate în predică. Uneori îmi cerea să-i explic predica. Eram fericită să-i explic conceptele într-un limbaj simplificat, astfel că am ignorat principiul de a păstra liniştea în biserică. Ulterior, în timp ce o duceam cu maşina la şcoală, îi povesteam istorioare biblice, într-un mod minunat, Dumnezeu mi-a atins de multe ori inima cu înţelesuri noi şi superioare ce păreau că îmi răsar în minte chiar în timpul povestirii. Pe toată durata copilăriei, ea nu şi-a pierdut niciodată dorinţa de a fi botezată.

  Tată, Tu eşti dragoste. Tu eşti Creatorul inimilor copiilor noştri şi înţelegi cât tânjesc să fie iubiţi. Invaţă-ne să iubim aşa cum iubeşti Tu. Atunci când unele situaţii, propriile noastre caractere şi dificultăţile micşorează acea dragoste, Te rugăm să preiei conducerea! Te rog să-Ţi ţii promisiunea şi salvează-ne copiii! Îţi mulţumim că Te îngrijeşti de detalii!

  Lynn Meadows

  Din aceeași categorie

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...