Alipeşte-te de El!

Iau azi cerul şi pământul martori împotriva voastră că ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta, iubind pe Domnul Dumnezeul tău, ascultând de El şi alipindu-te de El: căci de aceasta atârnă viaţa ta… Deuteronomul 30:19,20

Ca părinte, ştii că acele de siguranţă sunt utile în multe situaţii. Pentru mine, acul de siguranţă şi-a schimbat în totalitate însemnătatea pe data de 30 august 2007, când băieţelul meu a venit pe această lume. Am ajuns la spital la ora 8 dimineaţa pentru a începe minunatul proces de a-l aduce pe această lume pe micul meu Nathaniel. Avea doar 39 de săptămâni, însă băiatul meu preţios se făcea prea mare, aşa că doctorii au considerat necesar să declanşeze mai devreme naşterea.

Când asistentele au încercat să cupleze monitoarele pentru semne vitale, au căutat şi au tot căutat pulsul bebeluşului. Inima a început să îmi bată din ce în ce mai repede, trecuseră 10 minute foarte lungi şi tot nu era niciun semn de viaţă. Au adus un ecograf pentru a confirma vestea devastatoare. „Ne pare rău, dar băiatul dumneavoastră nu mai este în viaţă.”

Mi s-a frânt inima. Urma să dau naştere unui copil de cinci kilograme perfect, dar fără viaţă. Noul meu scaun galben din maşină urma să plece acasă gol. Mă simţeam singură, dar ştiam că nu sunt. Uitându-mă înapoi acum, eram în multe feluri, numai singură nu. Pe lângă familie şi prieteni, Dumnezeu nu m-a părăsit niciodată. El a adus în viaţa mea oameni cu experienţe similare, iar poveştile noastre ne-au ajutat reciproc. El mi-a dat putere şi m-a ridicat atunci când inima mă durea atât de rău.

La înmormântarea lui Nathaniel, am ales tema unui ac de siguranţă. Voiam ca oamenii să îşi aducă aminte de băiatul meu Nathaniel, dar mai mult decât atât să se alipească de Isus. Să se prindă de El şi să nu-I dea drumul. Dacă ai pierdut un copil, indiferent de modalitate, ştii gustul acelei dureri adânci. Te încurajez să îţi ţii acul de siguranţă agăţat de Isus. El te va izbăvi.

Doamne, ajută-ne să ne alipim de Tine zilnic! Ajută-ne să ne iubim copiii la fel cum ne iubeşti Tu pe noi! Îţi mulţumesc pentru darul Fiului Tău şi pentru promisiunea de a ne revedea copiii în cer curând!

Kimberly Spare

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor