Articolul precedentAz igazi nevelés
  Articolul următorCerere de top

  Alipeşte-te de El!

  Iau azi cerul şi pământul martori împotriva voastră că ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta, iubind pe Domnul Dumnezeul tău, ascultând de El şi alipindu-te de El: căci de aceasta atârnă viaţa ta… Deuteronomul 30:19,20

  Ca părinte, ştii că acele de siguranţă sunt utile în multe situaţii. Pentru mine, acul de siguranţă şi-a schimbat în totalitate însemnătatea pe data de 30 august 2007, când băieţelul meu a venit pe această lume. Am ajuns la spital la ora 8 dimineaţa pentru a începe minunatul proces de a-l aduce pe această lume pe micul meu Nathaniel. Avea doar 39 de săptămâni, însă băiatul meu preţios se făcea prea mare, aşa că doctorii au considerat necesar să declanşeze mai devreme naşterea.

  Când asistentele au încercat să cupleze monitoarele pentru semne vitale, au căutat şi au tot căutat pulsul bebeluşului. Inima a început să îmi bată din ce în ce mai repede, trecuseră 10 minute foarte lungi şi tot nu era niciun semn de viaţă. Au adus un ecograf pentru a confirma vestea devastatoare. „Ne pare rău, dar băiatul dumneavoastră nu mai este în viaţă.”

  Mi s-a frânt inima. Urma să dau naştere unui copil de cinci kilograme perfect, dar fără viaţă. Noul meu scaun galben din maşină urma să plece acasă gol. Mă simţeam singură, dar ştiam că nu sunt. Uitându-mă înapoi acum, eram în multe feluri, numai singură nu. Pe lângă familie şi prieteni, Dumnezeu nu m-a părăsit niciodată. El a adus în viaţa mea oameni cu experienţe similare, iar poveştile noastre ne-au ajutat reciproc. El mi-a dat putere şi m-a ridicat atunci când inima mă durea atât de rău.

  La înmormântarea lui Nathaniel, am ales tema unui ac de siguranţă. Voiam ca oamenii să îşi aducă aminte de băiatul meu Nathaniel, dar mai mult decât atât să se alipească de Isus. Să se prindă de El şi să nu-I dea drumul. Dacă ai pierdut un copil, indiferent de modalitate, ştii gustul acelei dureri adânci. Te încurajez să îţi ţii acul de siguranţă agăţat de Isus. El te va izbăvi.

  Doamne, ajută-ne să ne alipim de Tine zilnic! Ajută-ne să ne iubim copiii la fel cum ne iubeşti Tu pe noi! Îţi mulţumesc pentru darul Fiului Tău şi pentru promisiunea de a ne revedea copiii în cer curând!

  Kimberly Spare

  Din aceeași categorie

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...