Articolul precedentJózsef példája
  Articolul următor“Prieten” sau PRIETEN?

  Asa cum sunt

  Nimeni nu va putea sta împotriva ta cât vei trăi. Eu voi fi cu tine, cum am fost cu Moise; nu te voi lăsa, nici nu te voi părăsi. losua 1:5

  Ai simţit vreodată că tot ce ai făcut ca părinte singur şi divorţat te-a făcut să te simţi amărât(ă) şi năpăstuit(ă)? Au creat unele dintre deciziile tale conflict şi incertitudine? Eu aşa m-am simţit de când am devenit părinte singur, iar acum şi divorţat.

  Vechiul imn „Aşa cum sunt”, preferatul multor persoane, a devenit melodia vieţii mele, mai ales când vrăjmaşul atacă toate lucrurile şi persoanele dragi mie.

  Mă lupt cu ideea că nu ar trebui să fie aşa de greu să cresc doi copii şi că nu ar trebui să fiu singură. În unele zile sunt copleşită de emoţii. În altele, greutatea grijilor financiare ameninţă să mă înece şi sunt ispitită să îmi pierd speranţa.

  „Amărâtă” şi „năpăstuită” sunt cuvintele ce îmi descriu momentele cele mai întunecate atunci când cei de care depind nu pot să se detaşeze de trecut pentru a creşte şi a se vindeca. Aceia care pretind că mă ajută cel mai mult sunt deseori persoanele care generează cel mai mult conflict. Nu e uşor să fii părinte singur şi adesea eşti înconjurat de persoane care încearcă să îţi transforme datoria dată de Hristos într-o cruce de nesuportat.

  Agar şi fiul ei au fost izgoniţi de singurele persoane pe care le cunoşteau. Cred că Agar a fost speriată şi furioasă pe acei oameni care le-au condus viaţa. Era la mulţi kilometri distanţă de casă, cu un copil mic şi fără nicio idee de cum ar putea să ajungă înapoi. Totuşi, Dumnezeu avea un plan pentru ei.

  În Geneza 21:17,18 se spune că Dumnezeu a auzit strigătele lui Agar. I-a deschis ochii şi i-a arătat că Lui încă îi păsa, chiar şi după ce ea îşi pierduse orice speranţă. Eu am convingerea că Dumnezeu a fost cu ea pe tot parcursul călătoriei prin deşertul Beer-Şeba. La fel cum a fost cu Agar, care a fost forţată să lase în urmă tot ce cunoştea. Dumnezeu te va însoţi de-a lungul călătoriei tale. Nu îţi pierde speranţa, indiferent cât de singur(ă) te simţi, pentru că Dumnezeu încă te vrea aşa cum eşti!

  Doamne, Îţi mulţumesc pentru bunătatea Ta manifestată faţă de noi! Când viaţa ne duce în locuri unde nu credeam că vom ajunge, când totul merge prost, Tu eşti acolo, mergând alături de noi. Îţi mulţumesc pentru dragostea Ta!

  Maurette Saint Fleur

  Din aceeași categorie

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Greutăţile financiare

  A trebuit să trecem prin multe încercări, dar acestea ne-au dat mari lecții pentru caracter. Am învățat să apreciem puținul pe care îl aveam, să fim foarte flexibili cu hobby-urile, să ne descurcăm cu puțin și să economisim mult, să exersăm permanent autocontrolul și să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

  În luptă, dar nu disperaţi

  Gândeşte-te la cunoscuta zicală: „Când Dumnezeu închide uşa, tot El deschide o fereastră”, care exprimă într-un mod informal gândul principal de astăzi. Dumnezeu mi ne lasă niciodată să ajungem la limită. Doar aşteaptă-L în credinţă pe Iahve şi îţi vei redobândi speranţa.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...