Articolul precedentAz egyetlen remény
  Articolul următorDarul… de nerefuzat

  O lecţie de încredere

  Fă-mă să aud dis-de-dimineaţă bunătatea Ta, căci mă încred în Tine, Arată-mi calea pe care trebuie să umblu, căci la Tine îmi înalţ sufletul. Psalmii 143:8

  Ca mamă singură care munceşte cu normă întreagă pentru a-şi întreţine familia, mă îndoiam mereu de mine. Poate am fost prea strictă; poate nu am fost destul de strictă. Mă îngrijoram oare prea mult? Sau nu mă îngrijoram destul? Făceam destule pentru a-mi susţine emoţional cei doi băieţi? Dar financiar? Spiritual? Stăruiam în rugăciune pentru fiecare decizie, îmi era foarte teamă că voi face ceva ce îi va traumatiza pe viaţă. Lucrurile au decurs aşa timp de mai multe luni, până când am fost aproape paralizată de frică şi anxietate. Ştiam că nu voi putea continua aşa – pentru binele meu sau al băieţilor mei. Pe parcurs am început să realizez că aceşti copii nu erau ai mei, erau cumpăraţi cu un preţ. Datoria mea era să îi încredinţez grijii Domnului şi Salvatorului lor, pentru a-i întoarce la El, în fiecare moment al fiecărei zile.

  Fiul meu cel mare făcea crize de astm şi nu era ceva neobişnuit să petrecem două sau trei nopţi pe lună la Camera de gardă. De obicei, stăteam pe hol ascultându-i respiraţia. Voiam să fiu sigură că totul este bine înainte de a mă culca. Într-o seară – nu trecuse mult de când începusem să-mi predau copiii în fiecare dimineaţă Domnului – stăteam pe hol ascultând, când am auzit un hohot de râs de la amândoi copiii. Am intrat în dormitorul lor, fiind sigură că fac năzbâtii, doar că i-am găsit pe amândoi adânc adormiţi.

  Când am îngenuncheat lângă patul meu în acea seară, am înălţat o rugăciune: „Tată, îţi mulţumesc că mi-ai arătat că, atunci când îmi pun încrederea în Tine, copiii mei au vise plăcute.” Nu pot spune că lucrurile mergeau întotdeauna bine pentru noi, dar, după acea seară, ori de câte ori recunoşteam semnele vechi ale stresului şi anxietăţii, îmi aminteam de somnul lor plin de râsete. Era ca o promisiune specială pentru mine că pot să îmi încredinţez copiii în totalitate Lui şi că totul va fi bine.

  Tată, în timp ce ne dăm silinţa să fim părinţi evlavioşi pentru copiii noştri, ajută-ne să ne amintim deprima responsabilitate, aceea de a-i încredinţa în totalitate în grija şi păstrarea Ta!

  Beverly Thorp Logan

  Din aceeași categorie

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...