Articolul precedentLa pas cu Iisus!
  Articolul următorS-a isprăvit

  O zi împreună cu copilul meu

  Da, Dumnezeu este ajutorul meu. Psalmii 54:4

  Într-o frumoasă dimineaţă de vineri, împreună cu copilaşul meu de doi ani, care mă urma, duceam afară coşul cu cearşafuri ude. În timp ce le puneam la uscat, îmi urmăream fetiţa cu coada ochiului. Aplecându-mă după ultimul, am văzut-o îndreptându-se spre poteca din pădure.

  – Întoarce-te! am strigat.

  Niciun răspuns. Am agăţat rapid cearşaful, apoi m-am dus după ea. Am strigat-o pe nume şi m-am grăbit spre poteca dinspre pârâu. Cum au putut nişte picioruşe atât de mici să se îndepărteze de mine şi să dispară atât de repede?

  După ce am căutat-o cu disperare şi rugăciune în pădure de-a lungul pârâului, o jumătate de oră, am găsit-o în sfârşit. Sau poate că ea m-a găsit pe mine. Ne-am întâlnit în pădure, la jumătatea distanţei dintre pârâu şi casa noastră. Micuţii ei tenişi erau uzi. Am ridicat-o în braţe, iar lacrimi de uşurare mi-au inundat faţa.

  – Te-am căutat peste tot. De ce nu i-ai răspuns lui mami?

  – Am mers la pârâu, a răspuns scurt. Eu nu pierdut.

  – Să nu mai mergi niciodată fără mine, am dojenit-o. Iar atunci când te strig, trebuie să vii la mine. Acum stai în curte şi joacă-te până fac mâncare pentru Sabat.

  Câteva minute mai târziu, privind pe geamul de la bucătărie, mi-am văzut fiica scufundând şi ridicând dintr-o găleată cu apă un pisoi de o săptămână. Alergând afară, am recuperat pisoiaşul, care mieuna.

  – Îi fac baie.

  – Hai să uscăm pisoiul şi să îl ducem înapoi la surorile lui. Mămica lor le face baie lingându-i, i-am explicat. Vino înăuntru acum şi joacă-te cu păpuşile!

  Ca tânără mamă, vreau să o îndrum în însuşirea unor comportamente adecvate şi să fie în siguranţă, atât ea, cât şi animalele de companie. Acest lucru este de multe ori o activitate obositoare şi cu multe întreruperi, aşadar, indiferent cât de mult mă chinui să fiu o mamă bună, am nevoie de ajutorul lui Dumnezeu. Sunt foarte recunoscătoare pentru îngerii păzitori!

  Tată ceresc, nu mă pot achita de responsabilitatea de părinte fără ajutorul Tău! Condu-mă azi şi Te rog să-mi fii perechea de ochi în plus de care am nevoie!

  Barbara Ann Kay

  Din aceeași categorie

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Canale de binecuvântare

  Dumnezeu ştie bine că secerişul va fi mare, chiar dacă sunt prea puţini lucrători care să fie gata să-l strângă (Luca 10:2). Să-L rugăm pe Domnul astăzi să scoată mai mulţi lucrători în câmpul Său! Să-L rugăm să ne atingă inimile mai mult decât orice altceva!

  Măreţia slujirii

  Isus a amplificat măreţia în slujire atunci când le-a spălat ucenicilor picioarele, chiar înainte de a se da pe Sine jertfă pentru răscumpărarea noastră. Să dăm dovadă de aceeaşi atitudine pe care a avut-o Hristos, încurajând acest fel de măreţie chiar astăzi.

  Să facem bine tuturor!

  Este vreun bolnav prin vecini? Ai ocazia să-l ajuţi! Ai vreun prieten şomer? Aceasta este ocazia ta! Are cineva vreo urgenţă sau trece prin unele dificultăţi? Nu pierde asemenea ocazii favorabile de a oferi asistenţă voluntară!

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...