Articolul precedentPuterea rugăciunii!
  Articolul următorCe răsplată vom avea?

  Faţa Sa, printre stele

  Noi toţi privim cu faţa descoperită, ca într-o oglindă, slava Domnului, şi suntem schimbaţi în acelaşi chip al Lui, din slavă în slavă, prin Duhul Domnului. 2 Corinteni 3:18

  Împreună cu copilul meu mijlociu, stăteam pe pătură cu capetele lipite, bucurându-ne de timpul unic şi netulburat de nimic. Inimile ne erau conectate în timp ce vorbeam cu Dumnezeu. Calea Lactee strălucea deasupra noastră, Carul Mare încerca să prindă soarele, care dispăruse dincolo de munte, iar o stea căzătoare şi-a făcut apariţia deasupra capetelor noastre.

  Această fetiţă creativă a mea punea întrebare după întrebare despre Domnul şi viaţa noastră. De multe ori a trebuit să spun: „Nu ştiu; va trebui să întrebăm când vom fi în cer.” După o altă rafală de întrebări la care nu aveam răspunsul, a început să privească tăcută cerul de deasupra, apoi, în timp ce se ghemuia mai aproape, a zis: „O, nu mai contează; o să-L întreb pe Dumnezeu când o să ajung acolo.” M-am simţit recunoscătoare că mica mea luptătoare de şapte ani era convinsă de destinaţia ei cerească.

  „Da fapt”, îmi întrerupse ea gândurile, „uneori mă gândesc că nu va trebui să-L întreb pe Dumnezeu nimic…”, iar după o altă pauză înstelată continuă: „Uneori mă gândesc că doar o să-I văd faţa şi o să înţeleg deja mai multe. Mă gândesc că, atunci când o să mă uit la El, o să pot vedea atâtea lucruri, încât o să găsesc singură răspunsurile.”

  Mintea mea uimită a apreciat minunăţia acelei declaraţii. Cine, în această lume mare, ar putea să se gândească la aşa ceva? Cum s-a gândit ea că faţa lui Dumnezeu este aşa de plină de informaţie?

  Micuţa ei predică de sub lumina stelelor continuă: „Adică, da, mami, îţi aminteşti de acea femeie care era foarte bolnavă şi n-a trebuit să facă altceva decât să se atingă de haina Lui? Adică, dacă doar haina Lui a putut face atât de multe, îţi poţi imagina ce se poate întâmpla atunci când ne vom uita la faţa Lui?”

  Liniştea s-a aşternut din nou. Pentru ea, liniştea era pentru privitul la stele şi cuibărit lângă mine. Pentru mine, era pentru minunare, iubire şi cunoaşterea adevărului absolut, acela că trebuie să devenim ca nişte copilaşi pentru a înţelege splendoarea lui Dumnezeu.

  Dumnezeule Tată, ajută-ne să îţi căutăm faţa şi să avem încredere în Tine pentru răspunsurile noastre!

  Carol Bovee

  Din aceeași categorie

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Mintea şi comportamentul

  Soluția la toate provocările noastre nu este să ne îngrijorăm pentru că ne îngrijorăm, ci să renunțăm la aceste gânduri, să le înlocuim cu altele care edifică și duc spre o rezolvare. Astăzi supune-ți gândurile lui Isus Hristos și rezultatele te vor surprinde!

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...