Articolul precedentAz áldást a hit előlegezi!
  Articolul următorTeatrul roman din Sagunto

  Odată cu porunca îţi dă şi puterea

  Dacă trăim prin Duhul, să şi umblăm prin Duhul. Galateni 5:25

  Era o dimineaţă minunată, iar eu mă uitam prin reţete când a sunat telefonul. „Bună dimineaţa, doamnă Horne! Organizăm o reuniune de familie pentru copiii surorii dumneavoastră, care sunt în custodia statului. Am aprecia prezenţa dumneavoastră!”

  Mi s-a frânt inima, şi mintea a început să-mi zbârnâie când mi-am dat seama că acesta nu era doar un apel după ajutor din partea statului şi a surorii mele, ci şi o chemare la acţiune din partea lui Dumnezeu însuşi. Patru copii minunaţi, dar foarte greu de gestionat, aveau nevoie de cineva pentru a le purta grija. Ştiam în inima mea că eram cea pe care Dumnezeu o alesese pentru această sarcină incredibilă, dar întrebarea: Ce să fac? Încă se învălmăşea prin gândurile mele. Fără să am propriii copii, o să pot face faţă cu adevărat unei asemenea misiuni importante? Nu a trecut mult până ce am realizat că va trebui să mă bazez pe Dumnezeu în fiecare moment, dacă voiam să nu-mi pierd minţile în timp ce ajutam la creşterea acestor copii.

  Nu este o greşeală faptul că „roada” Duhului are formă de singular. Dacă ai dragoste, le ai pe toate. Şi ai nevoie de toate pentru a reuşi să îl prezinţi pe Hristos. Am conştientizat de asemenea că mai întâi trebuie să caut eu însămi aceste lucruri şi abia apoi să le ofer micuţilor, care vor încerca să mă pună la probă la fiecare pas. Să îi iubesc în fiecare moment şi în fiecare situaţie; să le ofer motive de bucurie în mod intenţionat în fiecare zi; să creez pace acolo unde nu este deloc; să fiu îndelung răbdătoare când trec prin orice dificultate, fără să mă simt jignită în amorul propriu şi fără să renunţ; să mă port cu toată blândeţea, acţionând cu milă şi har; să caut bunătatea şi să fiu sigură că Dumnezeu o va oferi; să las ca nevoia mea de Dumnezeu să fie vizibilă pentru fiecare copil; să-mi las în seama Domnului toate frustrările.

  Au trecut 16 ani de când i-am luat în custodie şi aceasta încă este cea mai bună reţetă pentru manifestarea iubirii lui Dumnezeu asupra copiilor mei. Partea cea mai bună este că văd vindecarea pe care le-a oferit-o fiecăruia dintre ei.

  Doamne, învaţă-mă să iubesc la fel cum iubeşti Tu! Călăuzeşte-mă la fiecare pas, pentru a revela spiritul Tău de dragoste şi lumină acelora pe care Tu mi i-ai încredinţat pentru a le purta grijă!

  Peggy Horne

  Din aceeași categorie

  Răbdarea şi perseverenţa

  Câteodată, când lucrurile merg prost, simţăminte de descurajare ne vin în minte şi ne fac să credem că nu merită să mai luptăm pentru nimic. Dar, uneori, momentele ca acestea sunt cele care ne dau ocazia să facem din viaţa noastră o sursă de inspiraţie pentru alţii.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Umili ca Hristos

  Isus era Dumnezeu, dar a luat chip de rob şi a devenit ascultător până la moarte, coborând până la marginile de jos ale umanităţii, pentru că El te iubeşte pe tine şi mă iubeşte şi pe mine. Eşti gata să fii ecoul Lui?

  Umilinţa, smerenia, modestia

  Dacă ne supunem inima lui Dumnezeu în fiecare zi, nu avem nevoie să ne supunem oamenilor care folosesc arestarea, amenințarea sau intimidarea, chiar dacă le folosesc în numele Domnului.

  Publicate astăzi

  Patru stele ale generalului

  Erau câteva lucruri pe care ucenicii le-au pierdut din vedere. Din moment ce El, Învățătorul, Își punea viața în mâinile Tatălui ceresc dimineața când Se ruga, încă înaintea apariției zorilor, avea totală încredere în ocrotirea divină. Iar al doilea lucru era acela că, dacă ajungea într-o situație complicată, El știa că poate să ceară ajutor chiar și împotriva furiei naturii. Când te încredințezi lui Dumnezeu, El poate să te scape.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Răbdarea şi perseverenţa

  Câteodată, când lucrurile merg prost, simţăminte de descurajare ne vin în minte şi ne fac să credem că nu merită să mai luptăm pentru nimic. Dar, uneori, momentele ca acestea sunt cele care ne dau ocazia să facem din viaţa noastră o sursă de inspiraţie pentru alţii.

  Aşa am văzut la tata!

  Este timpul să ne rugăm cu mult interes ca Dumnezeu să ne deschidă ochii pentru a putea croi cu picioarele noastre cele mai drepte cărări. PROVOCARE: Fii foarte atent la ce faci, ca să nu te simți vreodată cu musca pe căciulă tocmai atunci când ar trebui să-i avertizezi sau să-i mustri pe cei care vin pe urmele tale!

  Őrizzük meg az isteni világosságot!

  „Kérlek azért titeket, atyámfiai, az Istennek irgalmasságára, hogy szánjátok oda a ti testeiteket élő, szent...