Articolul precedentBăiatul mulțumit
  Articolul următorO să revii în septembrie

  Credinţa de mamă

  Păzeşte-mi sufletul şi scapă-mă! Nu mă lăsa să fiu dat de ruşine când mă încred în Tine! Psalmii 25:20

  Atunci când aveam patru ani, doctorul i-a spus mamei mele că mai aveam patru ani de trăit, din cauza unei probleme la inimă. Mama m-a închinat lui Dumnezeu şi L-a rugat să Se folosească de mine atât cât voi trăi. După patru ani de mers regulat la medic, eram, în mod miraculos, încă în viaţă. Apoi doctorul i-a spus mamei că voi mai rezista doar trei ani. Din nou mama a căzut pe genunchi şi I-a adresat o cerere Domnului: „Tu mi-ai salvat copila şi înainte; Te rog, salveaz-o din nou!” După cei trei ani, doctorul a zis din nou, foarte uimit: „Doamnă Joy, fiica dumneavoastră mai are doar cinci ani de trăit.”

  Au trecut cinci ani şi iată-mă încă în viaţă. La fiecare consult medical, acel medic estima cât mai aveam
  de trăit. Ultima predicţie mi-a fost dată când aveam 20 de ani. Doctorul a spus că, dacă trec de 23 de ani, viaţa mea n-o să mai fie în pericol. După ce mi-am sărbătorit ziua de naştere a 23-a oară, mama era cea mai fericită femeie de pe pământ. Credinţa ei mişcase mâinile lui Dumnezeu, iar preconizările doctorilor s-au dovedit greşite.

  N-aveam nici cea mai vagă idee despre ce făcuse Dumnezeu pentru mine în timpul copilăriei, dar, la 17 ani, am auzit-o pe mama vorbind despre cazul meu cu un prieten de familie. Doar în acel moment mi-am dat seama de felul cum îmi ocrotea Dumnezeu viaţa. La 24 de ani, înainte de a mă căsători, m-am dus pentru un ultim control la specialistul cardiolog, care a declarat că eram complet vindecată. Ştiu fără niciun dubiu că Dumnezeu m-a vindecat, pentru că nu mi s-a mai prescris niciun tratament după ce am împlinit 12 ani. Doar Dumnezeu, prin rugăciunea fierbinte şi devotată a mamei mele, mi-a vindecat inima.

  Ori de câte ori este întrebată cum am supravieţuit, mama răspunde cu mân- drie: „Dumnezeu este cel mai bun medic. El poate vindeca orice boală şi poate răspunde la rugăciunile noastre.” Dumnezeu răspunde la rugăciunile mamelor credincioase.

  Doamne, ajută-mă să nu trec cu vederea aducerea copiilor mei în faţa Ta! Foloseşte-mi copiii, Doamne, pentru a fi o binecuvântare pentru alţii şi o oglindă a Ta!

  Leonora O. Carado

  Din aceeași categorie

  Umilinţa, smerenia, modestia

  Dacă ne supunem inima lui Dumnezeu în fiecare zi, nu avem nevoie să ne supunem oamenilor care folosesc arestarea, amenințarea sau intimidarea, chiar dacă le folosesc în numele Domnului.

  Jocul de roluri

  Cum arată personajul tău în rolul pe care ţi l-a dat Dumnezeu să-l interpretezi? Ţii cont de principiul egalităţii în relaţiile cu aproapele tău? Dacă nu, astăzi este ziua potrivită să începi.

  Libertatea

  Dumnezeu vrea să priveşti dincolo de lanţurile tale şi să-ţi aduci aminte că El ţi-a pregătit un loc. „Acolo” este un loc real şi precis, unde te vei bucura de libertatea veşnică şi absolută, împreună cu El. Meditează astăzi asupra patriei cereşti!

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Publicate astăzi

  Trifoi cu patru foi

  Știind că nimic nu vine la întâmplare sau fără să aibă o sursă anume, fii cu o măsură de înțelepciune și de conștiență: mulțumește lui Dumnezeu pentru orice lucru bun primit, chiar dacă nu îți explici cum s-a întâmplat. Nu cădea în extrema cealaltă, a ghinionului. Așa cum norocul este un termen pentru ceva iluzoriu, la fel este și termenul de ghinion. Dar și în cazul unor sentimente negative și al senzației că primești numai lucruri rele, poți face ceva: roagă-te! Dumnezeu îl poate opri pe cel rău să te atingă cu darurile lui otrăvite. Dacă există un „noroc”, acela este Dumnezeul nostru.

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Umilinţa, smerenia, modestia

  Dacă ne supunem inima lui Dumnezeu în fiecare zi, nu avem nevoie să ne supunem oamenilor care folosesc arestarea, amenințarea sau intimidarea, chiar dacă le folosesc în numele Domnului.

  Te iubesc… din interes!

  Rugăciunea noastră ar trebui să fie aceea de a primi de la Dumnezeu sprijin pentru a trece dincolo de avantajele sau interesele egoiste. Să iubim indiferent ce primim în schimb. PROVOCARE: Iubește nepărtinitor, fără să aștepți ceva în schimb! Iubește așa cum ne-a iubit Isus pe noi!

  A hatalommal kísért igehirdetés

  „Azokban a napokban pedig eljött Keresztelő János, aki prédikált Júdea pusztájában. És ezt mondta: Térjetek...