Articolul precedentComunică responsabil!
  Articolul următorSuccesul nu este o întâmplare

  Ceva frumos

  Atunci, lupul va locui împreună cu mielul, şi pardosul se va culca împreună cu iedul; viţelul, puiul de leu şi vitele îngrăşate vor fi împreună şi le va mâna un copilaş. Isaia 11:6

  Atunci când l-am întâlnit pe soţul meu a fost dragoste la prima vedere. Iubirea noastră reciprocă adâncă şi iubirea pentru Dumnezeu, precum şi darul comun al muzicii ne-au ţinut extrem de apropiaţi în anii ce au urmat. Am găsit plăcere în manifestarea iubirii noastre pentru Dumnezeu, slujind prin muzică. Visam la o familie mare şi la răspândirea Veştii Bune prin muzică.

  Domnul ne-a răspuns rugăciunilor şi ne-a dat un băiat preţios, Landon, iar mai târziu o fată minunată, Alayna. Ne-am simţit binecuvântaţi dincolo de cuvinte, compleţi ca familie şi cu un pas mai aproape de îndeplinirea visului nostru. Din păcate, destul de repede a devenit evident că Landon nu atingea etapele tipice fiecărei vârste, în comparaţie cu ceilalţi copii. Dragostea şi îngrijorarea ne-au împins să căutăm ajutor profesionist pentru a-l ajuta să treacă peste aceste dificultăţi şi să reuşească în viaţă. Am fost distruşi când Landon a primit diagnosticul de autism la frageda vârstă de trei ani. Dintr-odată, toate visurile de a face lucrare prin muzică ni s-au spulberat în faţa ochilor. În următorii ani, provocările au devenit copleşitoare şi aproape de neîndurat. Fiindcă nu aveam cum să ne eliberăm de solicitările aferente nevoilor lui neîntrerupte, am fi putut renunţa cu uşurinţă la visurile noastre şi chiar şi la credinţa în Dumnezeu.

  Din fericire, credinţa noastră statornică, dragostea, răbdarea, determinarea, rugăciunile şi terapia riguroasă l-au ajutat pe Landon să treacă peste multe obstacole. De fapt, speranţele noastre de a împărtăşi Cuvântul prin muzică au reînviat atunci când, spre uimirea noastră, am descoperit că Landon era înzestrat cu o voce minunată. După ce a cântat prima oară la biserică, nimeni nu avea ochii neplânşi. Acum, în loc să vedem în autismul lui un obstacol în calea visurilor noastre de misiune, îl vedem ca pe o binecuvântare. Credem ferm că Dumnezeu încă poate să facă ceva frumos din viata lui Landon si din viata noastră, dacă îl urmăm.

  Îţi mulţumim, Doamne, că ni l-ai trimis pe Landon în viaţa noastră! El ne-a învăţat foarte multe despre iubirea necondiţionată şi despre răbdare. Mai mult, el este o reamintire zi de zi că, prin Tine, toate lucrurile sunt posibile.

  Lisa Arbeau

  Din aceeași categorie

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Greutăţile financiare

  A trebuit să trecem prin multe încercări, dar acestea ne-au dat mari lecții pentru caracter. Am învățat să apreciem puținul pe care îl aveam, să fim foarte flexibili cu hobby-urile, să ne descurcăm cu puțin și să economisim mult, să exersăm permanent autocontrolul și să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

  În luptă, dar nu disperaţi

  Gândeşte-te la cunoscuta zicală: „Când Dumnezeu închide uşa, tot El deschide o fereastră”, care exprimă într-un mod informal gândul principal de astăzi. Dumnezeu mi ne lasă niciodată să ajungem la limită. Doar aşteaptă-L în credinţă pe Iahve şi îţi vei redobândi speranţa.

  Rugăciunea şi mulţumirea

  Dacă treci prin dificultăţi, în mod deosebit din cauza insultelor, a urii, a invidiei, a resentimentelor sau asprimii în relaţiile cu ceilalţi, citeşte, reciteşte, memorează şi roagă-te. Copiază acest text pe ceva şi poartă-l la tine pentru a-l folosi când eşti ispitit. Mai presus de toate, roagă-te tot timpul, aşa cum te învaţă apostolul Pavel.

  Publicate astăzi

  Femeia bolnavă de 12 ani

  E posibil să suferi de mai multă vreme de ceva ce te macină (în corpul sau în sufletul tău). Probabil că ai trecut deja prin episoade de îngrijorare, descurajare sau chiar depresie. Necredința se poate instala ușor când suntem dezamăgiți. Istoria acestei femei care suferea de doisprezece ani a fost scrisă tocmai pentru tine și cei ce trec prin astfel de stări. Este mesajul clar că, atunci când te vei întâlni cu Mântuitorul în rugăciune, El te va asculta, va găsi cea mai bună soluție și te va elibera.

  Ochii inimii tale

  Ce sursă extraordinară de încredere și de încurajare este că putem vedea, cu ochii minții, lucrurile minunate pe care Dumnezeu ni le-a făgăduit în Cuvântul Său!

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Sărutul cuvintelor

  Doamne, fă Tu ca din gura noastră să iasă doar săruturi care să aline durerea celor din jur! PROVOCARE: Gândește-te la un lucru frumos pe care ai vrut să-l spui cuiva de mult timp, dar ai tot amânat! Ce-ar fi să i-l spui chiar astăzi?

  „A föld és a rajta lévő dolgok is megégnek”

  „Mert ímé, eljön a nap, lángoló, mint a sütőkemence, és olyanná lesz minden kevély és...