Articolul precedentComunică responsabil!
  Articolul următorSuccesul nu este o întâmplare

  Ceva frumos

  Atunci, lupul va locui împreună cu mielul, şi pardosul se va culca împreună cu iedul; viţelul, puiul de leu şi vitele îngrăşate vor fi împreună şi le va mâna un copilaş. Isaia 11:6

  Atunci când l-am întâlnit pe soţul meu a fost dragoste la prima vedere. Iubirea noastră reciprocă adâncă şi iubirea pentru Dumnezeu, precum şi darul comun al muzicii ne-au ţinut extrem de apropiaţi în anii ce au urmat. Am găsit plăcere în manifestarea iubirii noastre pentru Dumnezeu, slujind prin muzică. Visam la o familie mare şi la răspândirea Veştii Bune prin muzică.

  Domnul ne-a răspuns rugăciunilor şi ne-a dat un băiat preţios, Landon, iar mai târziu o fată minunată, Alayna. Ne-am simţit binecuvântaţi dincolo de cuvinte, compleţi ca familie şi cu un pas mai aproape de îndeplinirea visului nostru. Din păcate, destul de repede a devenit evident că Landon nu atingea etapele tipice fiecărei vârste, în comparaţie cu ceilalţi copii. Dragostea şi îngrijorarea ne-au împins să căutăm ajutor profesionist pentru a-l ajuta să treacă peste aceste dificultăţi şi să reuşească în viaţă. Am fost distruşi când Landon a primit diagnosticul de autism la frageda vârstă de trei ani. Dintr-odată, toate visurile de a face lucrare prin muzică ni s-au spulberat în faţa ochilor. În următorii ani, provocările au devenit copleşitoare şi aproape de neîndurat. Fiindcă nu aveam cum să ne eliberăm de solicitările aferente nevoilor lui neîntrerupte, am fi putut renunţa cu uşurinţă la visurile noastre şi chiar şi la credinţa în Dumnezeu.

  Din fericire, credinţa noastră statornică, dragostea, răbdarea, determinarea, rugăciunile şi terapia riguroasă l-au ajutat pe Landon să treacă peste multe obstacole. De fapt, speranţele noastre de a împărtăşi Cuvântul prin muzică au reînviat atunci când, spre uimirea noastră, am descoperit că Landon era înzestrat cu o voce minunată. După ce a cântat prima oară la biserică, nimeni nu avea ochii neplânşi. Acum, în loc să vedem în autismul lui un obstacol în calea visurilor noastre de misiune, îl vedem ca pe o binecuvântare. Credem ferm că Dumnezeu încă poate să facă ceva frumos din viata lui Landon si din viata noastră, dacă îl urmăm.

  Îţi mulţumim, Doamne, că ni l-ai trimis pe Landon în viaţa noastră! El ne-a învăţat foarte multe despre iubirea necondiţionată şi despre răbdare. Mai mult, el este o reamintire zi de zi că, prin Tine, toate lucrurile sunt posibile.

  Lisa Arbeau

  Din aceeași categorie

  Umilinţa, smerenia, modestia

  Dacă ne supunem inima lui Dumnezeu în fiecare zi, nu avem nevoie să ne supunem oamenilor care folosesc arestarea, amenințarea sau intimidarea, chiar dacă le folosesc în numele Domnului.

  Jocul de roluri

  Cum arată personajul tău în rolul pe care ţi l-a dat Dumnezeu să-l interpretezi? Ţii cont de principiul egalităţii în relaţiile cu aproapele tău? Dacă nu, astăzi este ziua potrivită să începi.

  Libertatea

  Dumnezeu vrea să priveşti dincolo de lanţurile tale şi să-ţi aduci aminte că El ţi-a pregătit un loc. „Acolo” este un loc real şi precis, unde te vei bucura de libertatea veşnică şi absolută, împreună cu El. Meditează astăzi asupra patriei cereşti!

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Publicate astăzi

  Trifoi cu patru foi

  Știind că nimic nu vine la întâmplare sau fără să aibă o sursă anume, fii cu o măsură de înțelepciune și de conștiență: mulțumește lui Dumnezeu pentru orice lucru bun primit, chiar dacă nu îți explici cum s-a întâmplat. Nu cădea în extrema cealaltă, a ghinionului. Așa cum norocul este un termen pentru ceva iluzoriu, la fel este și termenul de ghinion. Dar și în cazul unor sentimente negative și al senzației că primești numai lucruri rele, poți face ceva: roagă-te! Dumnezeu îl poate opri pe cel rău să te atingă cu darurile lui otrăvite. Dacă există un „noroc”, acela este Dumnezeul nostru.

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Umilinţa, smerenia, modestia

  Dacă ne supunem inima lui Dumnezeu în fiecare zi, nu avem nevoie să ne supunem oamenilor care folosesc arestarea, amenințarea sau intimidarea, chiar dacă le folosesc în numele Domnului.

  Te iubesc… din interes!

  Rugăciunea noastră ar trebui să fie aceea de a primi de la Dumnezeu sprijin pentru a trece dincolo de avantajele sau interesele egoiste. Să iubim indiferent ce primim în schimb. PROVOCARE: Iubește nepărtinitor, fără să aștepți ceva în schimb! Iubește așa cum ne-a iubit Isus pe noi!

  A hatalommal kísért igehirdetés

  „Azokban a napokban pedig eljött Keresztelő János, aki prédikált Júdea pusztájában. És ezt mondta: Térjetek...