Articolul precedentRespirația sufletului
  Articolul următorCu îndoiala ce e de făcut?

  Nevoi speciale – scopuri speciale

  Noi ştim, fraţi iubiţi de Dumnezeu, despre alegerea de care aţi avut parte. 1 Tesaloniceni 1:4, NTR

  Sunt încredinţată de faptul că fiecare viaţă este preţioasă. Orice persoană poate avea o contribuţie unică. Avem cu toţii un scop. Am reflectat la aceste adevăruri în timp ce mă gândeam la fiica mea cu nevoi speciale. L-am întrebat pe Dumnezeu: „Cum? Cum, atunci când alegerile ei în viaţă sunt atât de limitate? Atunci când nevoile ei sunt împlinite de asistenţi şi îngrijitori?”

  Cu fiecare an care trece, observ cum ea a influenţat fiecare persoană din familia noastră. Ea ne-a împins să creştem şi ne-a ajutat să ne dezvoltăm în foarte multe feluri. Ea m-a învăţat să cer lucrurile de care am nevoie – şi pe care le vreau. Un exemplu este dorinţa multor femei de a primi afecţiune şi tandreţe din partea soţului. Când are nevoie de afecţiune şi tandreţe, Candice pur şi simplu se urcă în braţele tale şi insistă până o acoperi de pupici.

  Ea m-a învăţat ce înseamnă iertarea adevărată. Atunci când te răneşte, Candice spune că îi pare rău şi îşi cere iertare. Şi trebuie să fii sigur că ai iertat-o cu adevărat înainte de a-i spune „da”, deoarece iertarea înseamnă că problema s-a rezolvat. Definitiv. Fără îmbufnări, ranchiună sau dezgroparea trecutului din nou şi din nou.

  Prima carte scrisă de mine a fost despre lucrurile importante în viaţă pe care le-am învăţat de la Candice. Lansarea cărţii a servit drept campanie de strângere de fonduri pentru şcoala ei. Am organizat, de asemenea, o cursă de ciclism de 160 de kilometri împreună cu ea, tot pentru strângere de fonduri. Ea a atras mulţimile, noi am strâns banii, iar oamenii se simţeau încurajaţi când vedeau ce putea ea să facă. Ei au conştientizat că, dacă un copil cu nevoi speciale poate să realizeze inimaginabilul, poate că şi visurile lor vor putea deveni realitate.

  Viaţa ei are o însemnătate mai profundă. Ea are un scop. Atinge vieţi şi, cu ajutorul nostru, are o contribuţie unică pe acest pământ. Isus cu adevărat Şi-a pus mâna peste ea pentru a realiza ceva deosebit. Abia aştept să văd ce a mai plănuit pentru ea!

  Tată, Îţi mulţumesc pentru faptul că deţii un plan special pentru fiecare din aceşti copii speciali! Ajută-ne să îi facem să trăiască pentru a oferi şi a avea o însemnătate deosebită!

  Emma Wagener Smith

  Din aceeași categorie

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Umili ca Hristos

  Isus era Dumnezeu, dar a luat chip de rob şi a devenit ascultător până la moarte, coborând până la marginile de jos ale umanităţii, pentru că El te iubeşte pe tine şi mă iubeşte şi pe mine. Eşti gata să fii ecoul Lui?

  Umilinţa, smerenia, modestia

  Dacă ne supunem inima lui Dumnezeu în fiecare zi, nu avem nevoie să ne supunem oamenilor care folosesc arestarea, amenințarea sau intimidarea, chiar dacă le folosesc în numele Domnului.

  Jocul de roluri

  Cum arată personajul tău în rolul pe care ţi l-a dat Dumnezeu să-l interpretezi? Ţii cont de principiul egalităţii în relaţiile cu aproapele tău? Dacă nu, astăzi este ziua potrivită să începi.

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...