Articolul precedentA doua sansă
  Articolul următorDragostea de mamă

  Fii cu mine!

  Mă veţi căuta şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima. Ieremia 29:13

  Din cauza distanţei de câteva state dintre noi, vizitele nepoţilor mei sunt mult prea puţine sau rare. Aşa că, oricând putem organiza o vizită, trebuie să fie una rezonabil de lungă. Pe cât de mult îmi iubesc nepoţeii, pe atât de mult uit cât de energici sunt ei şi cât de mult îmbătrânesc eu. Totuşi încerc să investesc cât mai mult din propria energie în aceste momente preţioase. Dar
  uneori nu prea reuşesc.

  Într-o zi, în timpul unei vizite în California, m-am jucat în casa din copac împreună cu nepotul meu de doi ani, Zion, şi am ajutat-o pe nepoata mea de cinci ani, Eden, să se dea cu rolele în susul şi în josul străzii, apoi le-am gătit prânzul şi le-am mediat ciondănelile din timpul mesei. Le-am citit poveşti şi am încercat să fiu cu un pas înaintea lor în genialele, dar scurtele lor perioade de concentrare. Când nora mea s-a întors cu bebeluşul de la programarea din oraş şi a anunţat că începea „timpul de linişte”, eu eram pregătită.

  Zion a mers în camera lui pentru un somnie. Eden a mers în camera de învăţat şi joacă pentru a citi şi a asculta muzică în linişte. Pam s-a retras în camera ei pentru a pune bebeluşul la culcare, iar eu m-am întins pe canapeaua din camera de zi. După un timp scurt, un freamăt uşor m-a făcut să-mi deschid ochii. Eden era la capul meu, ţinând un bileţel scris de mână. L-a aşezat uşor şi fără zgomot pe pieptul meu, apoi s-a întors în camera de linişte, aşteptându-mi răspunsul. Scrisese cu multă migală: „Dragă buni, mami se duce să se întindă puţin mami mi-a spus că putem să ne plimbăm cu noua maşină mami spune că poate ai tu timp să stai cu mine aşa ca fetele te iubesc buni.”

  Era o ofertă pe care inima mea n-o putea refuza. M-am furişat în camera de linişte, unde, împreună cu Eden cea voioasă, am decis să urmărim un desen animat educaţional. Eden stătea pe un scăunel lângă mine şi chicotea la desen, dar a observat că eu răsfoiam o revistă. S-a întors spre mine, m-a oprit din răsfoit cu mânuţa ei, apoi şi-a început pledoaria: „Dar eu vreau să fii cu mine, buni! Să fii chiar aici cu mine. Te iubesc.” Apoi o pereche de braţe rugătoare mi-au cuprins gâtul.

  Oh, răbdătorule Domn, iartă-mă că am răsfoit reviste şi că m-am lăsat distrasă şi de alte lucruri, în loc să Te ascult spunându-mi cât de mult mă doreşti… pentru că Tu mă iubeşti!

  Carolyn Sutton

  Din aceeași categorie

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Struguri pentru export

  Dreptatea şi neprihănirea sunt principiile care susţin tronul lui Dumnezeu, împreună cu dragostea şi mila. El aşteaptă aceste roade în viaţa ta şi în viaţa mea. Le va găsi?

  Întâlnirea

  Îi putem permite lui Dumnezeu să-Şi arate dreptatea şi mila prin viaţa noastră. Când suntem uniţi cu El, putem reflecta caracterul Său şi vom deveni tot mai asemănători cu El. Eşti gata pentru o asemenea întâlnire?

  Mila

  Niciun blestem nu a lost invocat Mântuitorul asupra soldaţilor care se purtau cu El cu atâta asprime. Hristos i-a compătimit. El a şoptit doar o cerere pentru iertarea lor. El ne cere şi nouă: „Fiţi dar milostivi, cum şi Tatăl vostru este milostiv”.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...