Articolul precedentA doua sansă
  Articolul următorDragostea de mamă

  Fii cu mine!

  Mă veţi căuta şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima. Ieremia 29:13

  Din cauza distanţei de câteva state dintre noi, vizitele nepoţilor mei sunt mult prea puţine sau rare. Aşa că, oricând putem organiza o vizită, trebuie să fie una rezonabil de lungă. Pe cât de mult îmi iubesc nepoţeii, pe atât de mult uit cât de energici sunt ei şi cât de mult îmbătrânesc eu. Totuşi încerc să investesc cât mai mult din propria energie în aceste momente preţioase. Dar
  uneori nu prea reuşesc.

  Într-o zi, în timpul unei vizite în California, m-am jucat în casa din copac împreună cu nepotul meu de doi ani, Zion, şi am ajutat-o pe nepoata mea de cinci ani, Eden, să se dea cu rolele în susul şi în josul străzii, apoi le-am gătit prânzul şi le-am mediat ciondănelile din timpul mesei. Le-am citit poveşti şi am încercat să fiu cu un pas înaintea lor în genialele, dar scurtele lor perioade de concentrare. Când nora mea s-a întors cu bebeluşul de la programarea din oraş şi a anunţat că începea „timpul de linişte”, eu eram pregătită.

  Zion a mers în camera lui pentru un somnie. Eden a mers în camera de învăţat şi joacă pentru a citi şi a asculta muzică în linişte. Pam s-a retras în camera ei pentru a pune bebeluşul la culcare, iar eu m-am întins pe canapeaua din camera de zi. După un timp scurt, un freamăt uşor m-a făcut să-mi deschid ochii. Eden era la capul meu, ţinând un bileţel scris de mână. L-a aşezat uşor şi fără zgomot pe pieptul meu, apoi s-a întors în camera de linişte, aşteptându-mi răspunsul. Scrisese cu multă migală: „Dragă buni, mami se duce să se întindă puţin mami mi-a spus că putem să ne plimbăm cu noua maşină mami spune că poate ai tu timp să stai cu mine aşa ca fetele te iubesc buni.”

  Era o ofertă pe care inima mea n-o putea refuza. M-am furişat în camera de linişte, unde, împreună cu Eden cea voioasă, am decis să urmărim un desen animat educaţional. Eden stătea pe un scăunel lângă mine şi chicotea la desen, dar a observat că eu răsfoiam o revistă. S-a întors spre mine, m-a oprit din răsfoit cu mânuţa ei, apoi şi-a început pledoaria: „Dar eu vreau să fii cu mine, buni! Să fii chiar aici cu mine. Te iubesc.” Apoi o pereche de braţe rugătoare mi-au cuprins gâtul.

  Oh, răbdătorule Domn, iartă-mă că am răsfoit reviste şi că m-am lăsat distrasă şi de alte lucruri, în loc să Te ascult spunându-mi cât de mult mă doreşti… pentru că Tu mă iubeşti!

  Carolyn Sutton

  Din aceeași categorie

  Eu n-o să mă las dominat

  Ţine minte, mai ales în timpul ispitei, că Dumnezeu însuşi te va întări, te va ajuta şi te va susţine cu mâna Sa neprihănită!

  Rămânerea în Isus

  Chiar dacă te simţi fragil asemenea unei mlădiţe firave, prin puterea lui Isus te poţi elibera de orice dependenţă şi poţi deveni puternic şi mare, ca ramurile acestei viţe-de-vie. Urmând promisiunea lui Isus, poţi aduce „mult rod”, aşa încât şi alţii să poată beneficia de influenţa ta.

  Adevărata eliberare

  Păcatul este un tip de sclavie ce afectează absolut fiecare membru al familiei umane din trecut, prezent şi viitor. Această robie care oprimă viaţa fiinţei umane poate fi înfrântă prin harul Domnului Isus, care garantează o libertate autentică. Cere-I astăzi lui Isus eliberarea din orice formă de dependenţă, în special din cea a păcatului!

  Psihoneuroendocrinoimunologie

  Este încurajator să ştim care sunt intenţiile Cerului pentru sănătatea noastră prin intermediul legilor revelate în Cuvântul Său. Cu ajutorul lui Dumnezeu şi cu perseverenţă şi consacrare, putem urma cu devotament principiile Sale pentru a ne întări mintea, spiritul şi trupul.

  Publicate astăzi

  Covrigul în formă de opt

  Cine nu caută decât exteriorul lucrurilor va descoperi că în interior nu primește nimic. Ceea ce face ca lucrurile să fie strălucitoare și ispititoare dispare odată cu lumina reflectoarelor, iar ceea ce rămâne este golul desenat de fosta lor strălucire, de cele mai multe ori un gol imens.

  După ce nu voi mai fi

  Concentrează-te mai puțin pe stresul care îți stă în față și scoate ce poți mai bun din tine. Lasă urme bune oriunde mergi. Despre tine să se spună cuvinte bune. Țintește excelența tot timpul. La final, tot ceea ce facem transmite ceva despre noi. Fă tot ce ține de tine ca să transmiți pozitivitate oriunde te conduce Dumnezeu.

  Eu n-o să mă las dominat

  Ţine minte, mai ales în timpul ispitei, că Dumnezeu însuşi te va întări, te va ajuta şi te va susţine cu mâna Sa neprihănită!

  Ellen G. White (1827–1915)

  Doamne, ajută-ne să prețuim descoperirea profetică și să fim preocupați de voia Ta descoperită prin profeții Tăi! PROVOCARE: Oferă-i unui tânăr o carte scrisă de Ellen White! Ajută-l să înțeleagă de ce aceste scrieri ale ei sunt atât de importante!

  Az egyetlen valódi kincs: az igaz jellem

  „Korall és kristály említni sem való, a bölcsesség ára drágább a gyöngyöknél.” (Jób 28,18)„Az isteni...